:) tamam kuzu iyi cunku bazlari bnle sakasna dalga gecti geln sen msn bzmyz die .damin canim insallah :) yok kiz zaten toplasan kac kere gorusuyoruz ki oyuzden hepsinde guzel giyinip gidiyorum :)
evet canim ben takvim yapmistim kapakli bi tarafina resmimizi cizmistim diger tarafinda da takvim vardi iste canim :) resmimi goturmek istememisti baskasi gorur falan goturemem demisti, bende oyuzden resmimizin ustunden kursun kalemle gectim cokta guzel oldu oda cok begenmisti canim :)
Ben bi ajanda dusunmustum ara ara yazarsin hissettiklerini demistim ama evde unutunca veremedim ama kargo gonderince onuda gondericem
Ben sahsen mont bde atki almstm gotmedn verdm cnm. Askerde ihtyaclrnin yasnida aldm diyeblrm oyle yaniKızlar , erkek arkadaşlarınızı askere göndermeden önce küçük bi hediye verdiniz mi? Ben küçük ama anlamlı bişi yapmak istiyorum günlük defterden başka bişi gelmiyor
Ay ne güzel ya , canım eğer o takvimin bi fotoğrafı varsa bana gönderebilir misin çok merak ettimamin canim insallah :) yok kiz zaten toplasan kac kere gorusuyoruz ki oyuzden hepsinde guzel giyinip gidiyorum :)
evet canim ben takvim yapmistim kapakli bi tarafina resmimizi cizmistim diger tarafinda da takvim vardi iste canim :) resmimi goturmek istememisti baskasi gorur falan goturemem demisti, bende oyuzden resmimizin ustunden kursun kalemle gectim cokta guzel oldu oda cok begenmisti canim :)
Anladım canım iyi etmişsin , bende düşüneyim bi 17sinde gitçek zamanım var dahaBen sahsen mont bde atki almstm gotmedn verdm cnm. Askerde ihtyaclrnin yasnida aldm diyeblrm oyle yani
Yani dusun derim mesela kaynanmada dedi bnada dedi iyi ki fazladn aldk hepsnden ozllkle corap ogtyclari cok olyor die gercktn cok ihtyc duyyorlar canim zamaninda varken dusun derm:)Anladım canım iyi etmişsin , bende düşüneyim bi 17sinde gitçek zamanım var daha
benimde nisanlim trabzonda canim bizim safakta biraz karanlik suan usta birliginde 240 gun oldudenizliden ben denizhihihihi bunu derken hep gulesim geliyo 24yasindayim canim nisanlim biricik askim suan manisa alasehirde usta birligimiz ise burdur:) yarindan snra yemin torenimiz var.. safak azcuk karanlik tatlim onu hic sorma
Onları yapıcam da bakalım işte , günlük yapıcam gibi geliyor içimden başkabişi de gelmedi aklımaYani dusun derim mesela kaynanmada dedi bnada dedi iyi ki fazladn aldk hepsnden ozllkle corap ogtyclari cok olyor die gercktn cok ihtyc duyyorlar canim zamaninda varken dusun derm:)
Gunluk guzel bence yada sunu yapablrsn saat ama icinde safak sayan saatlerden o super olur:) bnm aklma gelmemsti snradn dank ettide yksa alrm ondan:)Onları yapıcam da bakalım işte , günlük yapıcam gibi geliyor içimden başkabişi de gelmedi aklıma
Ay keske bnde bulablsem adanada nerde bulacaksam.s
Bi arastrm bakm ikingun kaldi ama.d.dCanım bulursun artık pastanelerde bile yapıyorlar :)
Aynen oyle.sGece olunca insan daha bir ozluyor sevdigini :/
kuzum beniiiimbenziyo tatlim hani onlar bayburtlu iki tarafta dogulu.. bazi seylerimiz hatta cok benziyo.. ama gel gelelim biz acigiz onlar baya kapali. oyuzden biraz korkuyorum canim nasil olacak kabul edecekler mi beni? erdi ederler seni severler diyo ama korkuyorum iste ya baski yaparsalar kapan kapan diye korkuyorum.. ailem acik onlar kapali diye seni de kapatirlar derler diye korkuyorum.. ki anneme gecen erdiyi soyledigimde, bayburtlu diyince onlar seni kapatmak isteyecekler falan filan dedi. Anne tarafim hep istanbulda yasiyor canim ve hepsi acik sadece bi teyzem kapali onu da zamaninda esi zorla kapatmis annem birazda oyuzden onyargili iste..
baba tarafim belcikada ve burdakiler oyle degil halalarim falan hep kapali yani canim.. bazen diyorum ki keske baba tarafim istanbulda olsaydi aileler daha iyi anlasirdiistanbuldakiler konuyu cok abartacaklar biliyorum
ahhhh boyle yazmayla da tam derdimi anlatamiyorum keske hepberaber bulusup dertlerimizi paylasabilecegimiz kadar yakin olsaydik be kuzumm..
ayyyyy yerim seni ne kadar guzel yaaaaa :) bende erdimden bekliyorum boyle biseeeey allahim ne zaman teklif edecek yaaaaa :) bazen arkadaslari video paylasiyodu teklif ettiklerinde falan aaa bu guzelmis diyip susuyo sinsi sinsi guluyo :) yaa soylesene diyorum ya bisey yok diyo :)))) aklina biseyler geliyo yani :) bakalim cok buyuk bisey bekliyorum yaaau :)
kusum kusuuum :) oh askerin biraz da olsa kendine gelmistir.. bende napayim isteyim bugun musterim taaaa 1 ssaat sonra gelcekmis oyle yazmislar ajandama onu bekliyorumanca 2 saat sonra evdeyim yani
Yok canim hergun yazamaz belki ama ara ara seni ozledikce yazar gelince okursun sendeişte bende günlük tutsun diye alayım özel bir defter dedim ama bilmiyorum çok mu klas olur
ayy Allah nasip eder inşallah bir aksilik çıkmaz kuzumoy oy süper yapmışsın kuzum :) bi hasret giderin bakalım:)
merhaba canım hoşgeldinMerhaba kuşlar ben melis tanisalim :)
canım ben ihtiyacı olabilecek her türlü şeyi almıştım çünkü bizimkinin not falan tutmayacağını bildiğim için öyle bir şey düşünemedimKızlar , erkek arkadaşlarınızı askere göndermeden önce küçük bi hediye verdiniz mi? Ben küçük ama anlamlı bişi yapmak istiyorum günlük defterden başka bişi gelmiyor
çooook özlüyor çookGece olunca insan daha bir ozluyor sevdigini :/
Hemde coooookayy Allah nasip eder inşallah bir aksilik çıkmaz kuzum
merhaba canım hoşgeldin
canım ben ihtiyacı olabilecek her türlü şeyi almıştım çünkü bizimkinin not falan tutmayacağını bildiğim için öyle bir şey düşünemedimama askerini en iyi sen tanırsın o yüzden onun kullanabileceği bir şey alabilirsin tabi
çooook özlüyor çook
napıyosun kuzumm durun daha efkarlanmayın lütfenHemde coooook
Hosgeldin tatlm benim bzde ozledik senii :)canıımslaaarr ben geldim kiiiiii özledim siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?