2014 Yarenleri! :)

:) tamam kuzu iyi cunku bazlari bnle sakasna dalga gecti geln sen msn bzmyz die .d

Kızlar , erkek arkadaşlarınızı askere göndermeden önce küçük bi hediye verdiniz mi? Ben küçük ama anlamlı bişi yapmak istiyorum günlük defterden başka bişi gelmiyor
Ben sahsen mont bde atki almstm gotmedn verdm cnm. Askerde ihtyaclrnin yasnida aldm diyeblrm oyle yani

Ay ne güzel ya , canım eğer o takvimin bi fotoğrafı varsa bana gönderebilir misin çok merak ettim

Anladım canım iyi etmişsin , bende düşüneyim bi 17sinde gitçek zamanım var daha
Yani dusun derim mesela kaynanmada dedi bnada dedi iyi ki fazladn aldk hepsnden ozllkle corap ogtyclari cok olyor die gercktn cok ihtyc duyyorlar canim zamaninda varken dusun derm:)

denizliden ben deniz hihihihi bunu derken hep gulesim geliyo 24yasindayim canim nisanlim biricik askim suan manisa alasehirde usta birligimiz ise burdur:) yarindan snra yemin torenimiz var.. safak azcuk karanlik tatlim onu hic sorma
benimde nisanlim trabzonda canim bizim safakta biraz karanlik suan usta birliginde 240 gun oldu

Yani dusun derim mesela kaynanmada dedi bnada dedi iyi ki fazladn aldk hepsnden ozllkle corap ogtyclari cok olyor die gercktn cok ihtyc duyyorlar canim zamaninda varken dusun derm:)
Onları yapıcam da bakalım işte , günlük yapıcam gibi geliyor içimden başkabişi de gelmedi aklıma

kuzum beniiiim keske yuzyuze gelip dertlesebilsk bitanem cunku hassas konular bunlar.. ama bak anlattiklarindan (babanin tarafida kapali oldgu icin) dusundugun kadar imkansiz hale getiriceklerini sanmiyorum.. bende kapali degilim kuzucum ama kapali olmanin Allahin bir emri oldgnu biliyorum.. ileride kapanmayida dusunuyorum.. bana hic kimse kapanmalisin fln demiyo.. kendi aklimla ve vicdanimla bunu dusunuyorum.. kurani kerimde cok acik bi sekilde yer aliyo bu basortusu konusu.. turkce mealinide okumak lazim bebegim.. annene yavas yavas bu konuyu anlatabilirsin.. yani kapanmanin sadece gelenek gorenek olmadgni bunun Yaradan'in emretmis oldgnu ilerde allah banada nasip ederse kapanmak istiycegni soyleyebilirsin.. tabii senin bu konuyla ilgili ne dusundgnu bilmeden bu yorumu yapiorum bebegim bnm kayinvalidem ortamina gore kapatir basini ama beni coook sever, anne kiz gibiyizdir cok sukur.. eminim erdinin annesi de tum aileside sevicektir seni bitanem.. seni sevmeyen ölsün beeee

oy oy süper yapmışsın kuzum :) bi hasret giderin bakalım:)
ayy Allah nasip eder inşallah bir aksilik çıkmaz kuzum

Merhaba kuşlar ben melis tanisalim :)
merhaba canım hoşgeldin

Kızlar , erkek arkadaşlarınızı askere göndermeden önce küçük bi hediye verdiniz mi? Ben küçük ama anlamlı bişi yapmak istiyorum günlük defterden başka bişi gelmiyor
canım ben ihtiyacı olabilecek her türlü şeyi almıştım çünkü bizimkinin not falan tutmayacağını bildiğim için öyle bir şey düşünemedim ama askerini en iyi sen tanırsın o yüzden onun kullanabileceği bir şey alabilirsin tabi

Gece olunca insan daha bir ozluyor sevdigini :/
çooook özlüyor çook

Hemde coooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…