2014 Yarenleri! :)

Aynen maşallah ahaha. :) Bende şaşırdım yani adamın huyu değildir ben söylemeden bir şey söylemez oduncuk.

Ben ne yollim ya mektup yazayım izin verirse sonra fotoğraflar bir de bilekliğimi yollucam.

Aynen maşallah ahaha. :) Bende şaşırdım yani adamın huyu değildir ben söylemeden bir şey söylemez oduncuk.

Ben ne yollim ya mektup yazayım izin verirse sonra fotoğraflar bir de bilekliğimi yollucam.

odun deme yavru baksana nasıl da düşünüyor :) mektup izin verirse yaz izin vermezse germe adamı boş yere :) bileklik iyi fikir ama bence toka daha iyi fikir :)

Evet canm dogma buyume corludan :) dugunlerimize geliriz arrtik :))))

ay bir de tanıdık çıkmasın canım :) gelmezsek ayıp canım benim ya, düğün ne zaman ev falan baktınız mı :)[/QUOTE]
Tanidik cikarsak cok gulerimm ev var canim alindi o seneye dugun yada sonraki sene :) sizde corludami yasayacaksiniz ? Sosyal medya hesaplari kullaniyorsan ekleşelim

odun deme yavru baksana nasıl da düşünüyor :) mektup izin verirse yaz izin vermezse germe adamı boş yere :) bileklik iyi fikir ama bence toka daha iyi fikir :)

Canım ben pek toka takmam ya saçlarım hep açıktır adam beni tokalı görmedi ki ahaha. :)

O yüzden bileklik hemde bana aldığını yollucam gelince tekrardan bana versin

Kargomu yollasam yaa eldiven atkı falan ahaha

farkettim bebegim:) kultur yapisi olarak falan benziyo mu aileleriniz? sizin mutlulugunuz icin anlasir aileler sen merak etne bitanem yaa:)
benziyo tatlim hani onlar bayburtlu iki tarafta dogulu.. bazi seylerimiz hatta cok benziyo.. ama gel gelelim biz acigiz onlar baya kapali. oyuzden biraz korkuyorum canim nasil olacak kabul edecekler mi beni? erdi ederler seni severler diyo ama korkuyorum iste ya baski yaparsalar kapan kapan diye korkuyorum.. ailem acik onlar kapali diye seni de kapatirlar derler diye korkuyorum.. ki anneme gecen erdiyi soyledigimde, bayburtlu diyince onlar seni kapatmak isteyecekler falan filan dedi. Anne tarafim hep istanbulda yasiyor canim ve hepsi acik sadece bi teyzem kapali onu da zamaninda esi zorla kapatmis annem birazda oyuzden onyargili iste..

baba tarafim belcikada ve burdakiler oyle degil halalarim falan hep kapali yani canim.. bazen diyorum ki keske baba tarafim istanbulda olsaydi aileler daha iyi anlasirdi istanbuldakiler konuyu cok abartacaklar biliyorum
ahhhh boyle yazmayla da tam derdimi anlatamiyorum keske hepberaber bulusup dertlerimizi paylasabilecegimiz kadar yakin olsaydik be kuzumm..

ayyyyy yerim seni ne kadar guzel yaaaaa :) bende erdimden bekliyorum boyle biseeeey allahim ne zaman teklif edecek yaaaaa :) bazen arkadaslari video paylasiyodu teklif ettiklerinde falan aaa bu guzelmis diyip susuyo sinsi sinsi guluyo :) yaa soylesene diyorum ya bisey yok diyo :)))) aklina biseyler geliyo yani :) bakalim cok buyuk bisey bekliyorum yaaau :)

bnde özledim kuzum seni ya:) iyiyim napim iste..askerimin banka isi vardi carsiya indi bugun..o biraz rahat nefes almıştır diye mutluyum bnde:) sen napiyosun kuzum
kusum kusuuum :) oh askerin biraz da olsa kendine gelmistir.. bende napayim isteyim bugun musterim taaaa 1 ssaat sonra gelcekmis oyle yazmislar ajandama onu bekliyorum anca 2 saat sonra evdeyim yani

Tanidik cikarsak cok gulerimm ev var canim alindi o seneye dugun yada sonraki sene :) sizde corludami yasayacaksiniz ? Sosyal medya hesaplari kullaniyorsan ekleşelim

inşallah canım Allah gönlünüze göre versin :) biz de çorluda yaşamak istiyoruz, var facebook canım ekleşelim link at özelden :)

hee o zaman bileklik iyi fikir canım hele de onun aldığı bileklikse çok anlamlı olur :) takıyorsa yolla canım neden olmasın havalar buzzz.. mektup istemezse gönderdiğin şeylerin yanında notlar yazarsın kısa kısa, ben öyle yapmak istiyorum :)
bir de asker kurabiyesi yapan bir yer buldum çok beğendim nasıl olur sence 1 ay dayanıyormuş kurabiyeler :)

Bnm can da oyleydi yorm ypmzdi gulrdi deli olrdm erkeklr icnde suprz aurlmya calsyr belli etmyrlr tabi bze:) ALLAH daha guzellerini size yasatsn kuzum ALLAH hepmzn gonlune gore versn yaa:) byle durumlarda bnm gbi hataya dusme esofman giyerk haha onda ayri kzdm o kdr kisi guzl giyinio bn esofmanla

Nerden buldun kurabiyeleri bacımmm. :) Benimki sever zaten aa süper fikir yaaa. :)

Keske bende kendm yapablsydm yaa annem dedi ben yaptm dersn yok ddm o kdr emek ettn bde bn hazira konp yaptm demcm ddm :)

Yapabilsem çok mutlu olurdu aslında sevdicek ama yapamam delik deşik olur atkı hep bir kere denedim olmuyor çünkü ahaha

Nerden buldun kurabiyeleri bacımmm. :) Benimki sever zaten aa süper fikir yaaa. :)

facebooktan :) çorludaki pastanelerde güzel yapamıyorlardı bu abla evinde yapıyormuş çok beğendim :) kurabiye istanbulda çok yavru sen de bulursun, bak sana foto atarım eve gidince sabah bakarsın beğenirsen düşünürsün :)

Ay keske bnde bulablsem adanada nerde bulacaksam.s

Kızlar , erkek arkadaşlarınızı askere göndermeden önce küçük bi hediye verdiniz mi? Ben küçük ama anlamlı bişi yapmak istiyorum günlük defterden başka bişi gelmiyor

Kızlar , erkek arkadaşlarınızı askere göndermeden önce küçük bi hediye verdiniz mi? Ben küçük ama anlamlı bişi yapmak istiyorum günlük defterden başka bişi gelmiyor
Ben bi ajanda dusunmustum ara ara yazarsin hissettiklerini demistim ama evde unutunca veremedim ama kargo gonderince onuda gondericem

amin canim insallah :) yok kiz zaten toplasan kac kere gorusuyoruz ki oyuzden hepsinde guzel giyinip gidiyorum :)

evet canim ben takvim yapmistim kapakli bi tarafina resmimizi cizmistim diger tarafinda da takvim vardi iste canim :) resmimi goturmek istememisti baskasi gorur falan goturemem demisti, bende oyuzden resmimizin ustunden kursun kalemle gectim cokta guzel oldu oda cok begenmisti canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…