Final sinavlrn basladmi ki kuzumselam kızlar nasılsınız sınavlarım vardı gelemedim buralara neler yapıyosunuz
hayır tatlım vizelerim vrdı.. onlar bittiFinal sinavlrn basladmi ki kuzum
inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım ya, askerine neden sıkıldın? bitmez arkadaşım bitmezz.. ben de iyiyim çok şükür bıraktığın gibihoşbuldmmm
vizelerim çok kötüydü canm ya o kadar zorladılar ki anlatamam
ama genelin zor geçmiş bizim bölümden inşallah çan egrisi düşer yoksa kötü olur
canım cok sıkkın.. Askerimede sıkıldı.. dert tasa bitmiyor valla
Sen nasılsın bakym
Senin askerin telefon kullanıyormuydu tatlım
:))hadi bakalım kuzumm
Hadi yaa uzun surms bnm arkdsn vizeleri coktan bittide:) hee yaa zordur bilmemmi anami aglatrlardi heleki istatstk dersnde bde anatomidehayır tatlım vizelerim vrdı.. onlar bitti
onlar mi bitti ben mi bittim bilemedim ama
izBnde cok ozledm tatlm bnm safak atarsa 332 dha cook var
inşallah bebegmm.. cok teşekkür ederim güzel dileklerin için..inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım ya, askerine neden sıkıldın? bitmez arkadaşım bitmezz.. ben de iyiyim çok şükür bıraktığın gibibir ara nöbetlerdeyken arardı kullanıyorduk sonra telefon arıza falan yaptı şuan yeni telefon sokmakla uğraşıyor işte kuzum
ben açıktan okdgm için bu kadar geç sürdü tatlım ya:))
Hadi yaa uzun surms bnm arkdsn vizeleri coktan bittide:) hee yaa zordur bilmemmi anami aglatrlardi heleki istatstk dersnde bde anatomide
çok kuruntu yapmış bence sorun yapılacak tavırlanacak bir şey yok ortada. bir iki gün sen ara bakalım kuzum mesela kart mıymış değil miymiş öğrenmiş oluruz..s
iz
inşallah bebegmm.. cok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
aman iyi olunn
bitmiyor vallaha biri bitse biri başlıyor kafayı bozacam en sonunda
Beyefendinin usta birliği balıkesir bandırmaya cıktı.
İki gün önce teslim oldu.
cok rahat bir yer oldugunu söyledi
acemi birliği çok kötü geçmiş..
Hatta üst devreleri buna demişi
ilk çarsı izninde tlefon skmana yardımcı oluruz felan demişler.. yani baya övdü
bende onun adına çook sevindim ve mutlu oldum..
İyi artık dedim ne güzel telefon kuyruguda fazla olmuyormuş zaten
aradımı 8 10 dakika konuştuk
Bende akşam aradıgında dedim ki :
Başka ararmsn dedim..
Bilmiyorum da arasam ne konuşalım . o zaman kart biter dedi.
Bende: Yine alırsın ordan felan dedim.
Alırımda dedi bişiler söyledi işte çok felaket canm sıkıldı bu konuşma öncesi sunlar olmuştu
( O ilk gün gittinde beni oradan aradı benim telefon arızalıdı
O ararken tam kapandı. aksi gibi açamadım yarım saat başka aramadı
Bugüm sınav saatimi 12 de bilirken 2 deymiş.. Ben sınavdayken aradı yine bakamadım..
Akşam aradında sesi cok tavırlı geliyordu
Oo sesliya hanım telefonu açtınız şükür
Ben burda seni aramak için geliyorum bekliyorum
Hanfendi telefonu açmıyor felan dedi.. )
Ama ne olursa olsun öyle demesi çok zoruma gitti canm yaİstese su anda arayabilir msela.. ama bana öyle dedi..
iyi kartı bitersekartını düşünsn o
canm ben nasıl arayam ki.. öyle bir imkanım var mı beni aradıgı num araynca meşgulde oluyor hepçok kuruntu yapmış bence sorun yapılacak tavırlanacak bir şey yok ortada. bir iki gün sen ara bakalım kuzum mesela kart mıymış değil miymiş öğrenmiş oluruz..
canım seni aradığı ankesörlüyü geri arayabilirsin açan olduğunda da ismini söylersin görüşmek istiyorum diye onlar aradığını söylerler orda olmasa bile, sana meşgul denk geliyordur muhakkak boş zamanlar da olur, diyorum ya sen ara bakalım derdini öğrenirsin neymiş derdi.. tabiki üzülür insan hoş bir laf etmemiş.canm ben nasıl arayam ki.. öyle bir imkanım var mı beni aradıgı num araynca meşgulde oluyor hep
ankösörlü telefndn aradı için
öyle demesi cok zoruma gitti varya
arasam ne konuşuyum diyor bana .!
Bizimde 333atarsa kuzucummmBnde cok ozledm tatlm bnm safak atarsa 332 dha cook var
aramaycagım.. ama araynca söyleyeceğim..canım seni aradığı ankesörlüyü geri arayabilirsin açan olduğunda da ismini söylersin görüşmek istiyorum diye onlar aradığını söylerler orda olmasa bile, sana meşgul denk geliyordur muhakkak boş zamanlar da olur, diyorum ya sen ara bakalım derdini öğrenirsin neymiş derdi.. tabiki üzülür insan hoş bir laf etmemiş.
Hoşgeldin cınııııııımselam kızlar nasılsınız sınavlarım vardı gelemedim buralara neler yapıyosunuz
sen bilirsin kuzucum kafanızı dinleyin bakalım belki yarın daha da düzelir her şeyaramaycagım.. ama araynca söyleyeceğim..
akşam 7 de aradı işte bu kelimeleri dedi bana
bugün bir daha ararmısın deynce..
ben sanki keyfmden açmadım telefonları kendisine
Aynen kuzum haklsn bunada şükür:)Bizimde 333atarsa kuzucummmBiz onlar sayesinde başımızı yastığa rahat koyuyoruz yaaa uzunda olsa yapsınlar gelsinler
Anladm sekerim:)ben açıktan okdgm için bu kadar geç sürdü tatlım ya
ahh canm benm bende sizlerle aynıyım işte..Hoşgeldin cınııııııımİyiyiz allaha çooook şükür asker yolu gözlüyoruuuzzzz sen napıosuuun
aradı aradı bak oda dayanamamışsen bilirsin kuzucum kafanızı dinleyin bakalım belki yarın daha da düzelir her şey
hahahaha hadi çok sevindim kuzumaradı aradı bak oda dayanamamış
cok kızdım dedi
ama bende dayanamadım dedi
cok canım sıkkın kuzum ya askerimde oyle,utanmasam bugun aglicaktim dediallah belasini....... diye beddua edicektim zor tuttum. gerizekali komutannnnn kendi ölsün de sarsinlar bakalim tobe tobe yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?