2014 Yarenleri! :)

Bnde yeni uyandm saylr yaaa mis gbi yatagi brakmak zor olyor iki gun tadni ckartyr insan calstgi icn hehe:) iyi pazarlar snada tatlm günün aydn olsn:)
aynen öyle kuzum, amiin, yaa çok hastalandım gece hiç bir şey anlamadım uykudan

gunaydin fistigimmm :)

oyy gunaydin pofiiiiim :)

dogru valla korkutmayalim cocugu yazik :)
bebeğiimm nasılsınnn?

ama kuzum kista olsa düğünlerde oyle kapali giyinilmiyo ki yine abiyeler en fazla bi ceket giyilir iceride çıkartılır. .bnce pek engel olamazsin bu duruma
yok kisin dugunlerde dikkat ettim hepsi ona gore giyiniyo balim hirkalar yada en kotu sifir kollu giyiniyolar.. straplez ve mini olmamasi bile cok iyi bisey kuzum..

giyen giyer bisey diyemem yanlis anlasilmak istemem.. ama ben cok utanirim erdinin ailesinden.. erdiyi de uzerler canini skarlar hic gerek yok canim..
tatlım gerçekten çok incesin..
inşallah her şey o güzel gönlünden geçtiği gibi olur

napıyosun hayatım?
saol canim benim ya :) hayirlisi herseyin insallah hepimiz istedigimiz gibi evlenir kurtuluruz :)

inşallah bebeğiimm hakkımızda hayırlısı, ya ben bazen öyle bunalıyorum ki ne düğün düşünesim geliyor ne dernek.. bana kalsa nikah istiyorum ama kimse beni anlamıyor kına ve nikah yeterli ama yok düğünsüz kız mı verilir? babam arada der laf arasında dul kadın mı evlendiriyoruz? der yok ayyyy ne nikahııııı? laflarıı bilmem ne öf böyle durumlar yüzünden soğuyorum vallahi

valla bnde sevmiyorum bazıları gercekten abartiyo heryer meydanda :) gokselde hic sevmz inşallah o tatli zamnlar sorunsuz gecer tatlım :)
aileler bi taman desinde gerisi kolay bi nikah bile yeter bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…