revirler i yok kuzum komutan iyi biri olsa gonderir merkeze. .gecen sormuş askerler nolck hastayiz die umrumda degilsiniz tabuta koyar gönderirim demisOoo o cok zor ya yokmu revirleri cnm cok sacma ya oyle napcklr hastlnnca brakcklrmi.oyle
Yok artk yaaa byle vicdanmi olur komutanlrdn birinden biri iyi ckmazmi hepsmi byle byle duynca sinr olyorm yaarevirler i yok kuzum komutan iyi biri olsa gonderir merkeze. .gecen sormuş askerler nolck hastayiz die umrumda degilsiniz tabuta koyar gönderirim demis
var ya o kdr sinir oluyorum ki anlatamam 40 kisilermis karakol da herkes bunalimda kacmayi dusunen bile var diyo..askerim dua kitabi okuyomus dun almis elinden firlatmis o da komutanim namaz kitabi o demis bnane neyse ne demis kizmisYok artk yaaa byle vicdanmi olur komutanlrdn birinden biri iyi ckmazmi hepsmi byle byle duynca sinr olyorm yaa
Yok artk ne kadr gunaha girms haberi yok ALLAHim askerne ordaki askerlernde yardmcsi olsun kuzum yaavar ya o kdr sinir oluyorum ki anlatamam 40 kisilermis karakol da herkes bunalimda kacmayi dusunen bile var diyo..askerim dua kitabi okuyomus dun almis elinden firlatmis o da komutanim namaz kitabi o demis bnane neyse ne demis kizmis
Bitanem beniiiiiimmmm çok duygulandım şu yazdıklarını okurken yaa ne kdr ince düşüncelisinkuzum beni az cok biliyosunuz.. ben acigim tamam ama oyle cok acik sayilman giyimime gittigim yerlere hep dikkat ederim bu hem ailemden kaynaklaniyo hemde erdiden.. istanbulda ki akrabalarim abartmayi cok seven insanlar.. yazin dugunlerimizde goruyorum oralarini acmayi cok seviyorlar. tamam acik giyebilirsin ama dekolte ne kadar ayip ya babamin yaninda mesela koskoca kadin gogus dekoltesi var yada kuzenim oyle bir mini giymis ki yani ne oturabilir ne oynayabilir.. ya belki cok sacma gelcek ama ben bunlara karsiyim.
dugunumuzde bunlar konusulsun istemiyorum.. kiz tarafi da ne kadar acik demelerini istemiyorum. kisin olsun ki bizimkiler usturuplu giyinsin istiyorum. herkes ozgur falan diyen olabilir ama diger tarafa saygi duymak lazim. yine acik giy bisey demiyorum ama dekolte giyme ya giymeee..
erdiye hep derdim bizim dugunumuz kisin olsun diye hep niye derdi iste daha guzel ben oyle istiyorum falan derdim. ama bi gun gercekten cok merak etti soylemek zorunda kaldim.. bana bu kadar ince dusundugun icin tesekkur ederim dedi. sen nasil istersen hersey oyle olacak insallah dedi..
bu yuzden kir dugunu hayalimden vazgectim denizim.. kisin karda kista olacak benim dugunum..
öyle yapıcam artık kuzum ya güzel bir kahvaltı ettim aşkımın sesini de duydum az da olsa toparlanırım şimdikuzum dikkat et ilerlemesin..nane limon ne bulursan ic :)
çok sağol canım beniim iyiyim biraz dahaaa sen nasılsın napıyosunn?pofuduğum napysun kuzum hasta olmuşsun çok geçmiş olsun
aynen öyle hayatım yaa çok sağolllSorma kuzi bende grpken agzmdan nefes alark zor uyurdum kzz.d dikkat et kendne sekerm
napayım canım şimdi kahvaltı ettim daha yeni düşünmedim ne yapacağımıiyiyim balimmm nolsun :) dun arkadasimi evlendirdik nikahtan sonra da eglenmeye gittik (hic istemeyerek gittim) nargile falan ictim gerci iyi geldi nargile :)
ama yorgunummm dinlenicem bugunn :) sen nasilsin napcaksin bugun?
iyiyim guzelimm ne olsun herzamanki gibi iste :) oy hayirdir insallah kuzum askerini gormussun ya gerisini dusunme
kiyamam yavrumm valla inan bende. sirf bu konular yuzunden sadece evimle ugrasmak istiyorum ceyizimle ugrasmak istiyorum hazir oluncada sade bir nikah ardindan yemek hop bitti gitti ama nerdee.. illa o dugun olacakk illa kiz veriyoruz, kiz aliyoruz havalarina girecek :)
amin kuzum. .dua etmktan baska elimizden gelen bisi yok. kimsenin yaptığı kimsenn yanina kalmaz.Yok artk ne kadr gunaha girms haberi yok ALLAHim askerne ordaki askerlernde yardmcsi olsun kuzum yaa
aynen balimm aileler bi anlassin baska bisey istemeyiz kiiii :)valla bnde sevmiyorum bazıları gercekten abartiyo heryer meydanda :) gokselde hic sevmz inşallah o tatli zamnlar sorunsuz gecer tatlım :)
aileler bi taman desinde gerisi kolay bi nikah bile yeter bana:)
canimsin cok saol canim.. napayim boyle olma diyo bazen arkadaslarim iyi degil diyolar ama elimde degil.. huzursuzluk istemiyorum herkes mutlu olsun bizim yuzumuzden bir kisi bile mutsuz olsa ben o evlilikten bisey anlamam. insallah sorunsuz olur hersey balim tek istegim o.Bitanem beniiiiiimmmm çok duygulandım şu yazdıklarını okurken yaa ne kdr ince düşüncelisinRabbim inşaAllah gönlüne göre versin her konuda.. Ben seni kendime çok benzetiyorum biliyomusun? Bizim sülaledende çok açık olan akrabalarım var yani şöyleki mini etekler göğüs dekolteleri fln.. Çok kızıyorm onlara Herşeyi bi dozu vardır abartmaya gerek yok yaa tövbe tövbeee
oh afiyet olsun kuzuum :) ay gorusun gorusun ne kadar guzel yaaa keske bende gorumcemle tanisiyo olsaydimm :) malesefff erdimin de isi yok hemen dugun beklemiyorum ama is bulup biriktirmek lazimöyle yapıcam artık kuzum ya güzel bir kahvaltı ettim aşkımın sesini de duydum az da olsa toparlanırım şimdi
çok sağol canım beniim iyiyim biraz dahaaa sen nasılsın napıyosunn?
aynen öyle hayatım yaa çok sağolll
napayım canım şimdi kahvaltı ettim daha yeni düşünmedim ne yapacağımıgörümcemle görüşme ihtimalim var istemesen de iyi gelmiş kuzum oh ne güzel dinlen dinlen ya maddiyata bakıyor malesef her şey, yoksa ben de isterim düğün ama nasip
Tabi tatlm kurban oldgm ALLAHim goruo hak yerini bulur dua edlm hepamin kuzum. .dua etmktan baska elimizden gelen bisi yok. kimsenin yaptığı kimsenn yanina kalmaz.
Sicak suyun icine limon sık braz bal dok ic kuzum hep iyi gelröyle yapıcam artık kuzum ya güzel bir kahvaltı ettim aşkımın sesini de duydum az da olsa toparlanırım şimdi
çok sağol canım beniim iyiyim biraz dahaaa sen nasılsın napıyosunn?
aynen öyle hayatım yaa çok sağolll
napayım canım şimdi kahvaltı ettim daha yeni düşünmedim ne yapacağımıgörümcemle görüşme ihtimalim var istemesen de iyi gelmiş kuzum oh ne güzel dinlen dinlen ya maddiyata bakıyor malesef her şey, yoksa ben de isterim düğün ama nasip
Geçmiş olsun kuzucummmmmçok hırıltılı bir öksürük boğaz ağrısı hapşuruk öksürük, grip ben geliyorum diyor heralde, sağol hayatım
aman dikkat tatlım havalar malum bi sıcak bi soğukçok sağol canım beniim iyiyim biraz dahaaa sen nasılsın napıyosunn?
Mektup yaz sekerim hazir gonderecekken:)Kızlaaar ben yarın sevdiceğime cep tlfnunu kargoluycam..hazır kargo göndericekken sizce başka ne göndereyim? Bana bi akıl verirmisiniiiiz
Demetiiiim sende iyiki varsııııınaynen balimm aileler bi anlassin baska bisey istemeyiz kiiii :)
canimsin cok saol canim.. napayim boyle olma diyo bazen arkadaslarim iyi degil diyolar ama elimde degil.. huzursuzluk istemiyorum herkes mutlu olsun bizim yuzumuzden bir kisi bile mutsuz olsa ben o evlilikten bisey anlamam. insallah sorunsuz olur hersey balim tek istegim o.
evet balim biz birbirimize cok benziyoruz :) burda hepiniz cok tatlisiniz dusuncelisiniz oyuzden yazdim neden dugunu aralikta istedigimi cunku bunu herkese soyleyemem.. seni kabul eden boyle kabul etsin laflarina giriyolar hic gerek yok.. sizi samimi buldugum icin dusuncelerimi yazdim canlarim iyi ki varsiniz
oh afiyet olsun kuzuum :) ay gorusun gorusun ne kadar guzel yaaa keske bende gorumcemle tanisiyo olsaydimm :) malesefff erdimin de isi yok hemen dugun beklemiyorum ama is bulup biriktirmek lazim
Onu yaZıcaaaam bebeğimmm başka başka ne etsemmm?Mektup yaz sekerim hazir gonderecekken:)
tatlim parfumunu sıkacağın bi kazak yada atkı al bol bol sık cok hosuna giderr :)Kızlaaar ben yarın sevdiceğime cep tlfnunu kargoluycam..hazır kargo göndericekken sizce başka ne göndereyim? Bana bi akıl verirmisiniiiiz
tatlim parfumunu sıkacağın bi kazak yada atkı al bol bol sık cok hosuna giderr :)
benim sadece erdiyle bulusmaya gittigimde kullandigim bi parfumum vardi en son yazin kullanmistim erdim icin :) ben yokken kullanma dedi oyuzden fatkli parfumler kullanirdim :) gecen magazada gorunce koklayayim dedim ayyy icim gitti resmen erdi geldi gozumun onune :) dayanamadim aldim :) kargo gondericem son kez bende kazaklar alicam uzerinede bol bol skcam insallah 20 gunde gecmez kokusu :)
Atki gonder kuzu parfumunu sık igce ben atki gondercktm evci iznine geldi elimle vermek nasp oldu parfmde doldurdm verdgm an koklamaya basladi yaaa:)Onu yaZıcaaaam bebeğimmm başka başka ne etsemmm?
hayırlısıyla o da olur bebeğim sen gönlünü ferah tut, biz de öyle kuzum evimizin içinin sıfırdan döşenmesi lazım petekler ve camlar tamam sadece şuan için, ev bitse bizim de i§miz kolaylanacak ama nasip bakalım ben de çeyizimi hemen bitirip birikim yapmak istiyorumaynen balimm aileler bi anlassin baska bisey istemeyiz kiiii :)
canimsin cok saol canim.. napayim boyle olma diyo bazen arkadaslarim iyi degil diyolar ama elimde degil.. huzursuzluk istemiyorum herkes mutlu olsun bizim yuzumuzden bir kisi bile mutsuz olsa ben o evlilikten bisey anlamam. insallah sorunsuz olur hersey balim tek istegim o.
evet balim biz birbirimize cok benziyoruz :) burda hepiniz cok tatlisiniz dusuncelisiniz oyuzden yazdim neden dugunu aralikta istedigimi cunku bunu herkese soyleyemem.. seni kabul eden boyle kabul etsin laflarina giriyolar hic gerek yok.. sizi samimi buldugum icin dusuncelerimi yazdim canlarim iyi ki varsiniz
oh afiyet olsun kuzuum :) ay gorusun gorusun ne kadar guzel yaaa keske bende gorumcemle tanisiyo olsaydimm :) malesefff erdimin de isi yok hemen dugun beklemiyorum ama is bulup biriktirmek lazim
denerim fıstığîm sağolll :*Sicak suyun icine limon sık braz bal dok ic kuzum hep iyi gelr
çok sağol bebeğiiim :*Geçmiş olsun kuzucummmmm
aynen öyle hayatımm sana da kolay gelsin bu aradaaa :*aman dikkat tatlım havalar malum bi sıcak bi soğuk
bende napıyım çalışıyorum arada buraya yetişmeye çalışıyoruym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?