2014 Yarenleri! :)

Ooo o cok zor ya yokmu revirleri cnm cok sacma ya oyle napcklr hastlnnca brakcklrmi.oyle
revirler i yok kuzum komutan iyi biri olsa gonderir merkeze. .gecen sormuş askerler nolck hastayiz die umrumda degilsiniz tabuta koyar gönderirim demis

revirler i yok kuzum komutan iyi biri olsa gonderir merkeze. .gecen sormuş askerler nolck hastayiz die umrumda degilsiniz tabuta koyar gönderirim demis
Yok artk yaaa byle vicdanmi olur komutanlrdn birinden biri iyi ckmazmi hepsmi byle byle duynca sinr olyorm yaa

Yok artk yaaa byle vicdanmi olur komutanlrdn birinden biri iyi ckmazmi hepsmi byle byle duynca sinr olyorm yaa
var ya o kdr sinir oluyorum ki anlatamam 40 kisilermis karakol da herkes bunalimda kacmayi dusunen bile var diyo..askerim dua kitabi okuyomus dun almis elinden firlatmis o da komutanim namaz kitabi o demis bnane neyse ne demis kizmis

var ya o kdr sinir oluyorum ki anlatamam 40 kisilermis karakol da herkes bunalimda kacmayi dusunen bile var diyo..askerim dua kitabi okuyomus dun almis elinden firlatmis o da komutanim namaz kitabi o demis bnane neyse ne demis kizmis
Yok artk ne kadr gunaha girms haberi yok ALLAHim askerne ordaki askerlernde yardmcsi olsun kuzum yaa

Bitanem beniiiiiimmmm çok duygulandım şu yazdıklarını okurken yaa ne kdr ince düşüncelisin Rabbim inşaAllah gönlüne göre versin her konuda.. Ben seni kendime çok benzetiyorum biliyomusun? Bizim sülaledende çok açık olan akrabalarım var yani şöyleki mini etekler göğüs dekolteleri fln.. Çok kızıyorm onlara Herşeyi bi dozu vardır abartmaya gerek yok yaa tövbe tövbeee

kuzum dikkat et ilerlemesin..nane limon ne bulursan ic :)
öyle yapıcam artık kuzum ya güzel bir kahvaltı ettim aşkımın sesini de duydum az da olsa toparlanırım şimdi
pofuduğum napysun kuzum hasta olmuşsun çok geçmiş olsun
çok sağol canım beniim iyiyim biraz dahaaa sen nasılsın napıyosunn?
Sorma kuzi bende grpken agzmdan nefes alark zor uyurdum kzz.d dikkat et kendne sekerm
aynen öyle hayatım yaa çok sağolll
napayım canım şimdi kahvaltı ettim daha yeni düşünmedim ne yapacağımı görümcemle görüşme ihtimalim var istemesen de iyi gelmiş kuzum oh ne güzel dinlen dinlen ya maddiyata bakıyor malesef her şey, yoksa ben de isterim düğün ama nasip

valla bnde sevmiyorum bazıları gercekten abartiyo heryer meydanda :) gokselde hic sevmz inşallah o tatli zamnlar sorunsuz gecer tatlım :)
aileler bi taman desinde gerisi kolay bi nikah bile yeter bana:)
aynen balimm aileler bi anlassin baska bisey istemeyiz kiiii :)
canimsin cok saol canim.. napayim boyle olma diyo bazen arkadaslarim iyi degil diyolar ama elimde degil.. huzursuzluk istemiyorum herkes mutlu olsun bizim yuzumuzden bir kisi bile mutsuz olsa ben o evlilikten bisey anlamam. insallah sorunsuz olur hersey balim tek istegim o.
evet balim biz birbirimize cok benziyoruz :) burda hepiniz cok tatlisiniz dusuncelisiniz oyuzden yazdim neden dugunu aralikta istedigimi cunku bunu herkese soyleyemem.. seni kabul eden boyle kabul etsin laflarina giriyolar hic gerek yok.. sizi samimi buldugum icin dusuncelerimi yazdim canlarim iyi ki varsiniz
oh afiyet olsun kuzuum :) ay gorusun gorusun ne kadar guzel yaaa keske bende gorumcemle tanisiyo olsaydimm :) malesefff erdimin de isi yok hemen dugun beklemiyorum ama is bulup biriktirmek lazim

Sicak suyun icine limon sık braz bal dok ic kuzum hep iyi gelr

Kızlaaar ben yarın sevdiceğime cep tlfnunu kargoluycam..hazır kargo göndericekken sizce başka ne göndereyim? Bana bi akıl verirmisiniiiiz

Demetiiiim sende iyiki varsııııın

Kızlaaar ben yarın sevdiceğime cep tlfnunu kargoluycam..hazır kargo göndericekken sizce başka ne göndereyim? Bana bi akıl verirmisiniiiiz
tatlim parfumunu sıkacağın bi kazak yada atkı al bol bol sık cok hosuna giderr :)

benim sadece erdiyle bulusmaya gittigimde kullandigim bi parfumum vardi en son yazin kullanmistim erdim icin :) ben yokken kullanma dedi oyuzden fatkli parfumler kullanirdim :) gecen magazada gorunce koklayayim dedim ayyy icim gitti resmen erdi geldi gozumun onune :) dayanamadim aldim :) kargo gondericem son kez bende kazaklar alicam uzerinede bol bol skcam insallah 20 gunde gecmez kokusu :)

Tşk ederim bebeğim bunu yapiyimmmm.. Kurabiye vs de yapsam mi ki acaba asker arkadaşlarıyla yisin yavrukuşummmm????

hayırlısıyla o da olur bebeğim sen gönlünü ferah tut, biz de öyle kuzum evimizin içinin sıfırdan döşenmesi lazım petekler ve camlar tamam sadece şuan için, ev bitse bizim de i§miz kolaylanacak ama nasip bakalım ben de çeyizimi hemen bitirip birikim yapmak istiyorum
Sicak suyun icine limon sık braz bal dok ic kuzum hep iyi gelr
denerim fıstığîm sağolll :*

Geçmiş olsun kuzucummmmm
çok sağol bebeğiiim :*

aman dikkat tatlım havalar malum bi sıcak bi soğuk
bende napıyım çalışıyorum arada buraya yetişmeye çalışıyoruym
aynen öyle hayatımm sana da kolay gelsin bu aradaaa :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…