- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
günaydıın hoşgeldiin
Sorma kuzi bende grpken agzmdan nefes alark zor uyurdum kzz.d dikkat et kendne sekermgünaydıın hoşgeldiin
sağol canım benim grip işte ama uykumdan etti ya hiç alamadım uykumu bakma yeni uyandığıma
bebeğim profildeki sizmisiniz ?hadi bakalım hayırlısı olsun insallah
AMIN tatlm evci iznine geldgnde dedi cogunu hakkari sirnak kminin sansna kibrs olyor hayrlsi artk :)hadi bakalım hayırlısı olsun insallah
Hi iyi o zaman hehe:)iyi o zaman :) yok canım bende uyuya kalmışım
iyiyim balimmm nolsun :) dun arkadasimi evlendirdik nikahtan sonra da eglenmeye gittik (hic istemeyerek gittim) nargile falan ictim gerci iyi geldi nargile :)aynen öyle kuzum, amiin, yaa çok hastalandım gece hiç bir şey anlamadım uykudan
bebeğiimm nasılsınnn?
iyiyim guzelimm ne olsun herzamanki gibi iste :) oy hayirdir insallah kuzum askerini gormussun ya gerisini dusunmeNasilsn tatlm iyisindir insallah:) ruyamda askermi gordm yaa usta brlgi ilk gordgmde amasya snra bdha gordm hakkariye dusyr die cok karsk bi ruya gordm ya:)
kiyamam yavrumm valla inan bende. sirf bu konular yuzunden sadece evimle ugrasmak istiyorum ceyizimle ugrasmak istiyorum hazir oluncada sade bir nikah ardindan yemek hop bitti gitti ama nerdee.. illa o dugun olacakk illa kiz veriyoruz, kiz aliyoruz havalarina girecek :)inşallah bebeğiimm hakkımızda hayırlısı, ya ben bazen öyle bunalıyorum ki ne düğün düşünesim geliyor ne dernek.. bana kalsa nikah istiyorum ama kimse beni anlamıyor kına ve nikah yeterli ama yok düğünsüz kız mı verilir? babam arada der laf arasında dul kadın mı evlendiriyoruz? der yok ayyyy ne nikahııııı? laflarıı bilmem ne öf böyle durumlar yüzünden soğuyorum vallahi
kuzum valla bizede öyle dediler Üzgünüm ama dedikleri gibide oldu..terörun basladigi yer Tunceli'deyiz...inşallah sizinki dogu olmaz gerçekten sıkıntılı.AMIN tatlm evci iznine geldgnde dedi cogunu hakkari sirnak kminin sansna kibrs olyor hayrlsi artk :)
yok kuzum degiliz :)bebeğim profildeki sizmisiniz ?
Evet kuzum ben taknti edp dusununce direk ruyama giryir yaa bununsorn ettm gene girdi ruyama hayrlsi olsn aynen gormem yeter ruyada tatlm:)iyiyim balimmm nolsun :) dun arkadasimi evlendirdik nikahtan sonra da eglenmeye gittik (hic istemeyerek gittim) nargile falan ictim gerci iyi geldi nargile :)
ama yorgunummm dinlenicem bugunn :) sen nasilsin napcaksin bugun?
iyiyim guzelimm ne olsun herzamanki gibi iste :) oy hayirdir insallah kuzum askerini gormussun ya gerisini dusunme
kiyamam yavrumm valla inan bende. sirf bu konular yuzunden sadece evimle ugrasmak istiyorum ceyizimle ugrasmak istiyorum hazir oluncada sade bir nikah ardindan yemek hop bitti gitti ama nerdee.. illa o dugun olacakk illa kiz veriyoruz, kiz aliyoruz havalarina girecek :)
ALLAH yardimcilari olsun kuzum dogudaklern INSALLAH digdr askerlermznde diyor iste sirnak olmasn da hakkari olsada raziym falan .s hayrlisi olsn iyi olsunlarda bsey olmasnda o yeter kuzukuzum valla bizede öyle dediler Üzgünüm ama dedikleri gibide oldu..terörun basladigi yer Tunceli'deyiz...inşallah sizinki dogu olmaz gerçekten sıkıntılı.
çok güzelmiş ama yayok kuzum degiliz :)
kuzum bnm askerimin kuzeni sirnakta cok rahatmis ..kotu dusunmeyin belli olmuyo ..ALLAH yardimcilari olsun kuzum dogudaklern INSALLAH digdr askerlermznde diyor iste sirnak olmasn da hakkari olsada raziym falan .s hayrlisi olsn iyi olsunlarda bsey olmasnda o yeter kuzu
dimi ya bu fotoğrafta ki anin hayalini kuruyorumçok güzelmiş ama ya
Evet kuzim haklsn bnm arkdsta dogu bolgelerde tel hep eknde serbstms cokta rahatms tek skntlari carsi izni yok odanolmasada olr dio bnmkokuzum bnm askerimin kuzeni sirnakta cok rahatmis ..kotu dusunmeyin belli olmuyo ..
rabbim tez zaamnda yaşatsın inşallah hepimize o anı :)dimi ya bu fotoğrafta ki anin hayalini kuruyorum
askerlik işte canım heryer aynı batıdakiler tabiki doğuya göre daha rahatlar ama onlarında başka sıkıntıları oluyorALLAH yardimcilari olsun kuzum dogudaklern INSALLAH digdr askerlermznde diyor iste sirnak olmasn da hakkari olsada raziym falan .s hayrlisi olsn iyi olsunlarda bsey olmasnda o yeter kuzu
ewet kuzu genlde oyleymis bizim sansa komutan insan cikmadi tel kullanmayi gectim askerimi hastaneye bile gondermiyoEvet kuzim haklsn bnm arkdsta dogu bolgelerde tel hep eknde serbstms cokta rahatms tek skntlari carsi izni yok odanolmasada olr dio bnmko
amin kuzum:)rabbim tez zaamnda yaşatsın inşallah hepimize o anı :)
Evet cnm napalm nere gelrse bastaci bunada sukuraskerlik işte canım heryer aynı batıdakiler tabiki doğuya göre daha rahatlar ama onlarında başka sıkıntıları oluyor
Ooo o cok zor ya yokmu revirleri cnm cok sacma ya oyle napcklr hastlnnca brakcklrmi.oyleewet kuzu genlde oyleymis bizim sansa komutan insan cikmadi tel kullanmayi gectim askerimi hastaneye bile gondermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?