2014 Yarenleri! :)

aynen öyle kuzum, amiin, yaa çok hastalandım gece hiç bir şey anlamadım uykudan

bebeğiimm nasılsınnn?
iyiyim balimmm nolsun :) dun arkadasimi evlendirdik nikahtan sonra da eglenmeye gittik (hic istemeyerek gittim) nargile falan ictim gerci iyi geldi nargile :)
ama yorgunummm dinlenicem bugunn :) sen nasilsin napcaksin bugun?
Nasilsn tatlm iyisindir insallah:) ruyamda askermi gordm yaa usta brlgi ilk gordgmde amasya snra bdha gordm hakkariye dusyr die cok karsk bi ruya gordm ya:)
iyiyim guzelimm ne olsun herzamanki gibi iste :) oy hayirdir insallah kuzum askerini gormussun ya gerisini dusunme
kiyamam yavrumm valla inan bende. sirf bu konular yuzunden sadece evimle ugrasmak istiyorum ceyizimle ugrasmak istiyorum hazir oluncada sade bir nikah ardindan yemek hop bitti gitti ama nerdee.. illa o dugun olacakk illa kiz veriyoruz, kiz aliyoruz havalarina girecek :)

AMIN tatlm evci iznine geldgnde dedi cogunu hakkari sirnak kminin sansna kibrs olyor hayrlsi artk :)
kuzum valla bizede öyle dediler Üzgünüm ama dedikleri gibide oldu..terörun basladigi yer Tunceli'deyiz...inşallah sizinki dogu olmaz gerçekten sıkıntılı.

Evet kuzum ben taknti edp dusununce direk ruyama giryir yaa bununsorn ettm gene girdi ruyama hayrlsi olsn aynen gormem yeter ruyada tatlm:)

kuzum valla bizede öyle dediler Üzgünüm ama dedikleri gibide oldu..terörun basladigi yer Tunceli'deyiz...inşallah sizinki dogu olmaz gerçekten sıkıntılı.
ALLAH yardimcilari olsun kuzum dogudaklern INSALLAH digdr askerlermznde diyor iste sirnak olmasn da hakkari olsada raziym falan .s hayrlisi olsn iyi olsunlarda bsey olmasnda o yeter kuzu

ALLAH yardimcilari olsun kuzum dogudaklern INSALLAH digdr askerlermznde diyor iste sirnak olmasn da hakkari olsada raziym falan .s hayrlisi olsn iyi olsunlarda bsey olmasnda o yeter kuzu
kuzum bnm askerimin kuzeni sirnakta cok rahatmis ..kotu dusunmeyin belli olmuyo ..

askerlik işte canım heryer aynı batıdakiler tabiki doğuya göre daha rahatlar ama onlarında başka sıkıntıları oluyor

Evet kuzim haklsn bnm arkdsta dogu bolgelerde tel hep eknde serbstms cokta rahatms tek skntlari carsi izni yok odanolmasada olr dio bnmko
ewet kuzu genlde oyleymis bizim sansa komutan insan cikmadi tel kullanmayi gectim askerimi hastaneye bile gondermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…