Iyiym cok sukur yawri sen nasilsnn :)yavrii nasılsınnn :)
İyiyim allaha şükür bebeğim yaa.. Tüm gün çalışmanın gözünü sevem valla zaman geçti bugün ohhh beeeBaby nasilsinnn
aynen kuzumm çok şükür yaaa az öncede 45 dakika konuştuk dünün acısını çıkardıkay yerim ben onlari ya :) gece gece hayir islemisler goruyomusun :) cok sevindim kuzuuuum ne guzel rahat rahat uyumussundurrrr :)
sağol canım benim yaa hiç sorma bizimki ısrar etti ona yenik düştümOhhhh ne güzel kuzuuuu gözünaydıııınKııızzz çöpçatanlık mı yapıosun..7 kere yuva kurmaya vesile olursan cennetlik oluyomuşun bebeğim Elde var biiiir
inşallah canım benim bizimle de paylaş tecrübeniaynen kuzum tip bu utanmamak lazim :/ belki alisirsam agdaya da baslarim belki kiz kim bilirrr su en zorunu bi atlatayim yarin da hayirlisiylaaa :)
hoşgeldiinhey ben geldim uykumla birliktee
hoşgeldiiiinnSekerleeer ben geldiim
bende çok iyiyim kuzum benimmmIyiym cok sukur yawri sen nasilsnn :)
Hos bulsum tatlm naslsn:)aynen kuzumm çok şükür yaaa az öncede 45 dakika konuştuk dünün acısını çıkardık
sağol canım benim yaa hiç sorma bizimki ısrar etti ona yenik düştüm
inşallah canım benim bizimle de paylaş tecrübenibaşla başla ben 3-4 aydır gidiyorum çok rahatım çok şükür tavsiye ederim
hoşgeldiin
hoşgeldiiiinn
Hee ya sorma hemen gecyr vala yogunluktan cok sukur.d bende iyiym cok sukur tatlm:)İyiyim allaha şükür bebeğim yaa.. Tüm gün çalışmanın gözünü sevem valla zaman geçti bugün ohhh beeeSen nasılsınnnn kuşum?
Sevindm kuzum iyi olmana ALLAH iglik versn:)bende çok iyiyim kuzum benimmm
Hos bulsum tatlm naslsn:)
bugün şafak 124Sevindm kuzum iyi olmana ALLAH iglik versn:)
Bende iyiym cok sukur kuzum braz yorgunm :)
iyiyim canım benim çook şükürr seni sormalıı?
Bnm safrk 323 kuzu:)bugün şafak 124
iş yorgunluğu mu kuzum? :)Bende iyiym cok sukur kuzum braz yorgunm :)
iş yorgunluğu mu kuzum?Bende iyiym cok sukur kuzum braz yorgunm :)
Evet kuzum yaaa bde bnm askerde aramdi dha 3 gündür kiz:)iş yorgunluğu mu kuzum? :)
iyi akşamlar hayatıımm hoşgeldiinİyi akşamlar güzeller
hadi yaa sen arayabiliyorsan arasana kuzum yaa?Evet kuzum yaaa bde bnm askerde aramdi dha 3 gündür kiz:)
Yok kuzum arayamiyorm beniyi akşamlar hayatıımm hoşgeldiin
hadi yaa sen arayabiliyorsan arasana kuzum yaa?
niye arayamıyorsun ki bebeğim yaaYok kuzum arayamiyorm benyksa arardm kz smdiye.d.d
iyi akşamlar hayatıımm hoşgeldiin
hadi yaa sen arayabiliyorsan arasana kuzum yaa?
Iyi aksamlar tatlm:)İyi akşamlar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?