birimizin derdi hepimizin derdi yavrum
sanırım yakındı bugün 217 benim canmcımaynen öyle bacımbizim şafaklarımız aynı mıydı seninle yanlış mı hatırlıyorum cicim
sanırım yakındı bugün 217 benim canmcım
Zaman birlik beraberlik zamanııııı. Biz de yemin günü yapalım. HAVADA KARADA DENİZDE VE SAVAŞTA HER ZAMAN VE HER YERDE ASKERLERİMİZİ O PİS KIZLARDAN KORUMAK İÇİN BÜTÜN CADILIKLARI YAPACAĞIMA ŞEREFİM NAMUSUM ÜSTÜNE AND İÇERİMMyarenlik yaramadı bizee beyinler yandıı :)
süpersin yaaa , yarenlik yeminide ettirdin ya bize helal sanaZaman birlik beraberlik zamanııııı. Biz de yemin günü yapalım. HAVADA KARADA DENİZDE VE SAVAŞTA HER ZAMAN VE HER YERDE ASKERLERİMİZİ O PİS KIZLARDAN KORUMAK İÇİN BÜTÜN CADILIKLARI YAPACAĞIMA ŞEREFİM NAMUSUM ÜSTÜNE AND İÇERİMMyarenlik yaramadı bizee beyinler yandıı :)
Ayyynen öyle tatlımmmmama öyle deil mi tatlım yaaa
Vallahi kuzu yaa contalar tutuşmuş bugün artkEveeeet beyinler yandi hayirli uğurlu olsun vatana millete
Kuzucuuum iyiyim allaha çoook şükür sen nasılsııın? Seni merak ettim gittin mi kayınvaliceğine? Anne diyebildin mi bakalımKuzularrr Nasılsınizzz
Hihiii bende iyiyim kuzucumKuzucuuum iyiyim allaha çoook şükür sen nasılsııın? Seni merak ettim gittin mi kayınvaliceğine? Anne diyebildin mi bakalımUnutmadım ben onuuuu
Ahahahahaha aynı beeeenHihiii bende iyiyim kuzucumpazar giremedim bugunde Çeyiz alisverisine ciktim :) ay cok komikti gene ya konuşuyoruz konuşuyoruz anne yi sessizce diom en sonunda dudu mu duymadimi hc blmiyorum dysa bibtepki verirdi heralde yaa aman beaa ne zormusss kendimden utandim uhuhuhuuu
Hihi ay Aynen kuzum ya içimden dedim resmenAhahahahaha aynı beeeenBende ilk söylediğimde resmen içimden söyledim byle küçücük sepsessiz bi "anne" dedim kadın en sonunda syle artk kızıııım çekinme hiç duymadım daha önce senden bunu fln dedi Tabii ben kıpkırmızıııı Ama ondan snra rahatladım byle koca bi yük kalktı omuzlarımdan ohh dedim Şimdi annecim annem anne her türlüsünü söylüyorum psikolojik durumuma bağlı olarak hhihhii
Bi an önce söylemeye bak bebeğim çnkü zaman ilerledikçe dahada zorlanıcaksınHihi ay Aynen kuzum ya içimden dedim resmenilerleyen gunlerde bende sen gbi olurum inşallah canım
Kuşuuuum hayırlı akşamlaaaar.. Evet ben gitmiştim 2defa bebeğim.. Hayırdır inşallaben geldim kizlaar iyi aksamlar
ya kizlar bisey sorcam daha once jinekologa giden var mi?
saol balimm..Bi an önce söylemeye bak bebeğim çnkü zaman ilerledikçe dahada zorlanıcaksın
Kuşuuuum hayırlı akşamlaaaar.. Evet ben gitmiştim 2defa bebeğim.. Hayırdır inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?