2014 Yarenleri! :)

Zaman birlik beraberlik zamanııııı. Biz de yemin günü yapalım. HAVADA KARADA DENİZDE VE SAVAŞTA HER ZAMAN VE HER YERDE ASKERLERİMİZİ O PİS KIZLARDAN KORUMAK İÇİN BÜTÜN CADILIKLARI YAPACAĞIMA ŞEREFİM NAMUSUM ÜSTÜNE AND İÇERİMM yarenlik yaramadı bizee beyinler yandıı :)

HAVADA KARADA DENİZDE VE SAVAŞTA HER ZAMAN VE HER YERDE ASKERLERİMİZİ O PİS KIZLARDAN KORUMAK İÇİN BÜTÜN CADILIKLARI YAPACAĞIMA ŞEREFİM NAMUSUM ÜSTÜNE AND İÇERİMM

bütün kızlar toplandıkkk toplandık toplandıkkkkk

süpersin yaaa , yarenlik yeminide ettirdin ya bize helal sana

HAVADA KARADA DENİZDE VE SAVAŞTA HER ZAMAN VE HER YERDE ASKERLERİMİZİ O PİS KIZLARDAN KORUMAK İÇİN BÜTÜN CADILIKLARI YAPACAĞIMA ŞEREFİM NAMUSUM ÜSTÜNE AND İÇERİMM
bu yeminde benden o vakitt

Kuzucuuum iyiyim allaha çoook şükür sen nasılsııın? Seni merak ettim gittin mi kayınvaliceğine? Anne diyebildin mi bakalım Unutmadım ben onuuuu
Hihiii bende iyiyim kuzucum pazar giremedim bugunde Çeyiz alisverisine ciktim :) ay cok komikti gene ya konuşuyoruz konuşuyoruz anne yi sessizce diom en sonunda dudu mu duymadimi hc blmiyorum dysa bibtepki verirdi heralde yaa aman beaa ne zormusss kendimden utandim uhuhuhuuu

Ahahahahaha aynı beeeen Bende ilk söylediğimde resmen içimden söyledim byle küçücük sepsessiz bi "anne" dedim kadın en sonunda syle artk kızıııım çekinme hiç duymadım daha önce senden bunu fln dedi Tabii ben kıpkırmızıııı Ama ondan snra rahatladım byle koca bi yük kalktı omuzlarımdan ohh dedim Şimdi annecim annem anne her türlüsünü söylüyorum psikolojik durumuma bağlı olarak hhihhii

Hihi ay Aynen kuzum ya içimden dedim resmen ilerleyen gunlerde bende sen gbi olurum inşallah canım

Hihi ay Aynen kuzum ya içimden dedim resmen ilerleyen gunlerde bende sen gbi olurum inşallah canım
Bi an önce söylemeye bak bebeğim çnkü zaman ilerledikçe dahada zorlanıcaksın
ben geldim kizlaar iyi aksamlar
ya kizlar bisey sorcam daha once jinekologa giden var mi?
Kuşuuuum hayırlı akşamlaaaar.. Evet ben gitmiştim 2defa bebeğim.. Hayırdır inşalla

Bi an önce söylemeye bak bebeğim çnkü zaman ilerledikçe dahada zorlanıcaksın

Kuşuuuum hayırlı akşamlaaaar.. Evet ben gitmiştim 2defa bebeğim.. Hayırdır inşalla
saol balimm..
ya kuzum haziranda kucuk kistlerin var demisti jinekologa gittim ama karnimdan bakti tabi.. simdi yine kontrole gitmem lazim kistlere bakicak ama bugun aradim ta ocagin sonuna verdi randevuyu bende baska bi kadin buldum jinekolog yarina hemen randevu verdi.. simdi gitmisken bi iki gundur bi sislik var onu da gostermem lazim alttan ama istemiyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…