- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bebeğim önemli olan sağlığın ama ya ilerleyen zamanlarda daha kötü bişeye sebep olucak bişeyse.. Allah korusun yaasaol balimm..
ya kuzum haziranda kucuk kistlerin var demisti jinekologa gittim ama karnimdan bakti tabi.. simdi yine kontrole gitmem lazim kistlere bakicak ama bugun aradim ta ocagin sonuna verdi randevuyu bende baska bi kadin buldum jinekolog yarina hemen randevu verdi.. simdi gitmisken bi iki gundur bi sislik var onu da gostermem lazim alttanama istemiyorum korkuyorum
denicem balim valla cok istiyorum bakmasini da bi yandan cekiniyorum iste ne bileyim daha anneme bile gosteremiyom :)Bebeğim önemli olan sağlığın ama ya ilerleyen zamanlarda daha kötü bişeye sebep olucak bişeyse.. Allah korusun yaaBiliyorum dışardan söylemek kolay çok utanıyosundur Fakat bunu yapmak zorundasın kuzucum.. varıpta vajinal muayene yapmıycak sana bekar kızsın sonuçta Korkma lütfen sağlığın söz konusu..
Bu fırsatı kaçırma sor bebeğimdenicem balim valla cok istiyorum bakmasini da bi yandan cekiniyorum iste ne bileyim daha anneme bile gosteremiyom :)
gitmisken hersey normalmi falan diye baksin bussuru sorular sorcam bi acabilirsem :) gerdek gecesini bile sorcam valla ahhhh insallah acabilirim yaaa
tamam balim herseyi tek tek anlaticam :)Bu fırsatı kaçırma sor bebeğimHer zaman mı jinekoloğa gidiyoruz cnmm aaa Snra bizimlede paylaş öğrendikleriniiiii Allah şifanı versin bebeğiiim
genclerrr merakliiii :) nasil ulastin kiiiz hele anlat :)çılgın gençler nasılsınız yahu?
ben dün gece sevdiceğime ulaştım ama nasıl ulaştım ah ah bir bilsenizzz
kuzum bu arada sağlık için yapacak bir şey yok tıpta ayıp olmaz ya, ben de ağdaya başlarken çok çekiniyordum yapcak bir şey yoktamam balim herseyi tek tek anlaticam :)
acicam acicam mecburrrrr :)
genclerrr merakliiii :) nasil ulastin kiiiz hele anlat :)
ay yerim ben onlari ya :) gece gece hayir islemisler goruyomusun :) cok sevindim kuzuuuum ne guzel rahat rahat uyumussundurrrr :)kuzum bu arada sağlık için yapacak bir şey yok tıpta ayıp olmaz ya, ben de ağdaya başlarken çok çekiniyordum yapcak bir şey yok
yaa benim çok yakın arkadaşımla benim askerimin çok yakın arkadaşı tanışma dönemindeler, o söylemiş pofuduk çok merak ediyor hiç iyi değil ulaşamıyor diye falan anlatmış bana sordu kaldırsın mı uyuyormuş dedi yok uyusun kuzum falan dedim arkadaşıma, ama bizimkinin arkadaşı olmaz öyle kızın içi rahat etsin konuşturalım ikisi rahat rahat uyusun demiş velhasıl kelam arkadaşımız sağolsun 20 dakika sonucundauyandırmış askerimi 20-30 saniye konuştuk iyiyim ben sen de yat hadi falan dedi uykulu uykulu oy yerim öylelikle dün akşam nasıl mutlu oldum yatağa yattım 1 saat konuştum annemle car car car keyifliydim yine geç uyumuş oldum tabi hahahahah ama içim rahattı çok şükür
Ohhhh ne güzel kuzuuuu gözünaydıııınkuzum bu arada sağlık için yapacak bir şey yok tıpta ayıp olmaz ya, ben de ağdaya başlarken çok çekiniyordum yapcak bir şey yok
yaa benim çok yakın arkadaşımla benim askerimin çok yakın arkadaşı tanışma dönemindeler, o söylemiş pofuduk çok merak ediyor hiç iyi değil ulaşamıyor diye falan anlatmış bana sordu kaldırsın mı uyuyormuş dedi yok uyusun kuzum falan dedim arkadaşıma, ama bizimkinin arkadaşı olmaz öyle kızın içi rahat etsin konuşturalım ikisi rahat rahat uyusun demiş velhasıl kelam arkadaşımız sağolsun 20 dakika sonucundauyandırmış askerimi 20-30 saniye konuştuk iyiyim ben sen de yat hadi falan dedi uykulu uykulu oy yerim öylelikle dün akşam nasıl mutlu oldum yatağa yattım 1 saat konuştum annemle car car car keyifliydim yine geç uyumuş oldum tabi hahahahah ama içim rahattı çok şükür
aynen o çerçevede doğru ama yöntem yanlış onun yerine üzmemeyi deneseydi sanki dha başarılı olurdu :)Kuzum benîiiim bu güzel bi haber aslında.. Seni düşündüğü için yapmış bunuTamam yaptğı şey tartışılır bişey belki ama Sevmediğinden, seni istemediğinden değilmiş Sen içini ferah tut siz barışıcaksınız bebeğim
olmaz mı kuzum benimkinin eski sevgilisi belçikaya gitmişti öğrenmiş benimkinin sevgilisi var intihar edip sürekli foto yolluyodu en son kökten etti sanırım ama manyak çok etrafdaa :/güzellerim meğerse hepimizin başında varmış bu kızlardangün birlik günüdür bacılaaarrrr hepsinin kafasına kafasına vuralım hakediyorlaaaarrrr
ben gittim kuzu bi çok kezben geldim kizlaar iyi aksamlar
ya kizlar bisey sorcam daha once jinekologa giden var mi?
evet kuzum haklısın söylicem inşallahhhBi an önce söylemeye bak bebeğim çnkü zaman ilerledikçe dahada zorlanıcaksın
Kuşuuuum hayırlı akşamlaaaar.. Evet ben gitmiştim 2defa bebeğim.. Hayırdır inşalla
yavrii nasılsınnn :)Sekerleeer ben geldiim
KuzucuuuuuukkkkkkSekerleeer ben geldiim
Hoşgeldi işli güçlü bayanhey ben geldim uykumla birliktee
Baby nasilsinnnKuzucuuuuuukkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?