2014 Yarenleri! :)

Bebeğim önemli olan sağlığın ama ya ilerleyen zamanlarda daha kötü bişeye sebep olucak bişeyse.. Allah korusun yaa Biliyorum dışardan söylemek kolay çok utanıyosundur Fakat bunu yapmak zorundasın kuzucum.. varıpta vajinal muayene yapmıycak sana bekar kızsın sonuçta Korkma lütfen sağlığın söz konusu..

denicem balim valla cok istiyorum bakmasini da bi yandan cekiniyorum iste ne bileyim daha anneme bile gosteremiyom :)

gitmisken hersey normalmi falan diye baksin bussuru sorular sorcam bi acabilirsem :) gerdek gecesini bile sorcam valla ahhhh insallah acabilirim yaaa

Bu fırsatı kaçırma sor bebeğimHer zaman mı jinekoloğa gidiyoruz cnmm aaa Snra bizimlede paylaş öğrendikleriniiiii Allah şifanı versin bebeğiiim

çılgın gençler nasılsınız yahu?

ben dün gece sevdiceğime ulaştım ama nasıl ulaştım ah ah bir bilsenizzz

-YAREN YEMİNİ-
SENİ SANA YAKIŞAN BİR ŞEKİLDE BEKLEYECEĞİME
SONSUZA KADAR SENİ SEVECEĞİME
HER NE ZORLUK ÇIKARSA ÇIKSIN
SENDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİME
365 GÜN BOYUNCA BAŞIMI DİK TUTACAĞIMA
NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE
YEMİN EDERİM ASKERİM !

Bu fırsatı kaçırma sor bebeğimHer zaman mı jinekoloğa gidiyoruz cnmm aaa Snra bizimlede paylaş öğrendikleriniiiii Allah şifanı versin bebeğiiim
tamam balim herseyi tek tek anlaticam :)
acicam acicam mecburrrrr :)

çılgın gençler nasılsınız yahu?

ben dün gece sevdiceğime ulaştım ama nasıl ulaştım ah ah bir bilsenizzz
genclerrr merakliiii :) nasil ulastin kiiiz hele anlat :)

tamam balim herseyi tek tek anlaticam :)
acicam acicam mecburrrrr :)

genclerrr merakliiii :) nasil ulastin kiiiz hele anlat :)
kuzum bu arada sağlık için yapacak bir şey yok tıpta ayıp olmaz ya, ben de ağdaya başlarken çok çekiniyordum yapcak bir şey yok

yaa benim çok yakın arkadaşımla benim askerimin çok yakın arkadaşı tanışma dönemindeler, o söylemiş pofuduk çok merak ediyor hiç iyi değil ulaşamıyor diye falan anlatmış bana sordu kaldırsın mı uyuyormuş dedi yok uyusun kuzum falan dedim arkadaşıma, ama bizimkinin arkadaşı olmaz öyle kızın içi rahat etsin konuşturalım ikisi rahat rahat uyusun demiş velhasıl kelam arkadaşımız sağolsun 20 dakika sonucunda uyandırmış askerimi 20-30 saniye konuştuk iyiyim ben sen de yat hadi falan dedi uykulu uykulu oy yerim öylelikle dün akşam nasıl mutlu oldum yatağa yattım 1 saat konuştum annemle car car car keyifliydim yine geç uyumuş oldum tabi hahahahah ama içim rahattı çok şükür

ay yerim ben onlari ya :) gece gece hayir islemisler goruyomusun :) cok sevindim kuzuuuum ne guzel rahat rahat uyumussundurrrr :)

Ohhhh ne güzel kuzuuuu gözünaydıııın Kııızzz çöpçatanlık mı yapıosun..7 kere yuva kurmaya vesile olursan cennetlik oluyomuşun bebeğim Elde var biiiir

aynen kuzum tip bu utanmamak lazim :/ belki alisirsam agdaya da baslarim belki kiz kim bilirrr su en zorunu bi atlatayim yarin da hayirlisiylaaa :)

aynen o çerçevede doğru ama yöntem yanlış onun yerine üzmemeyi deneseydi sanki dha başarılı olurdu :)

güzellerim meğerse hepimizin başında varmış bu kızlardan gün birlik günüdür bacılaaarrrr hepsinin kafasına kafasına vuralım hakediyorlaaaarrrr
olmaz mı kuzum benimkinin eski sevgilisi belçikaya gitmişti öğrenmiş benimkinin sevgilisi var intihar edip sürekli foto yolluyodu en son kökten etti sanırım ama manyak çok etrafdaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…