- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Nasip öyleymiş be kuzucuuuum napıcan.. Bunada şükür diyelimevet kuzum sevindim ozman . Varya bazen konusuyoruz neden türkiye değil de kıbrıs yaa buda bizim şansımızmışYol ulaşım kargo herşey problem Dediğin gibi sevdiği yicekler güzel bi mektup
Havacılarımızın havasından geçilmez balım Ahahahahaayyyy çok romantik :) eeee niye aramamış peki aldığında?( meraklı kaynana gibi oldum )
Kuzum takılma bu kadar melodisi Güzeldir Hoşuna gitmiştir..
Günaydın güzellerHayırlı sabahlaaar
Günaydın canısılaaar
Bugün gene keyfim yerinde değil
Sevdicek askere gitti gideli iyice ağzı bozuldu.
Veee izne geldiğinde 2 3 günlüğüne köye gidecek abisi yeğenleri orda dağıtım iznine geldiğinde de görememişti.Sinir oldum bende tamam haklı biliyorumda gelcek 8 gün falan kalacak onunda 2 3 günü gidicek tabii bir de erken dönmeme ihtimali var iyice sinirden deliye dönerim artık
günaydın beybisilerrrr
dün akşam yarimde yine bir değişiklikler bir romantiklikler maşallahnapıyorlar bu adamlara orda merak ediyorum, ne yapıyorlarsa gelince ben de yapayım da hep böyle romantik olsun
günaydın canısııı
Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bir taşa
Gözümün yaşını yüzdürürüm hisara doğru
Yapacak hiç birşey yok gitmek istedi gitti
Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti
Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık
Zulada birkaç şişe yakut yer-gök kırmızı
Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp
Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı
Benimki tam tersi oldu zaten normalde de romantik değildi
Ya sinir oldum tamam haklı biliyorum yeğenleri de aramış ağlamış telefonda bir de
Üff adamın ağzı bozuldu iyice ya
burdan komutanlara sesleniyooorum, formülü neyse bize de söyleyin, gerçi biraz da adamın içinde varmış herhalde yoksa dediğin gibi pek değişiklik olmazdıay aman nazar değmesin
cicim senin de istediğin kıvama gelir inşallah ama anladığım kadarıyla sen de çok fazla romantizm istemiyorsun
Ya ben normaldede öyle romantizm fazla seven bir insan değilim. Arada gerekiyor tabii ki. Bu aralar iyice odun oldu benimki. Ama öyle nasıl desem özledim falan diyince ya da böyle aşk cümleleri falan söyleyince benimki daha kötü oluyor orda farkediyorum üzülüyor yani, belkide o yüzden odun durmayı tercih ediyor
sinir olma sakin ol, inan çok farklı duygu ve düşünce içerisindeler, senin sevdiceği de aşırı etkilemiş olabilir bu durum bebeğim, benimkinin ağzı hep bozuk her konuşmamızda komutanların ecdadlarını saygıyla anarız
herkes aynı olacak diye birşey yok kimisi de böyle içine içine atarbak ne güzel açıkladın üstüne gitme artık adamın izin falan birşeyler yazmışsın ben anlamadım, izne mi geliyor
benimkide soğuktu buz gibiydi askerden önce oldu şimdi bi bal :)günaydın beybisilerrrr
dün akşam yarimde yine bir değişiklikler bir romantiklikler maşallahnapıyorlar bu adamlara orda merak ediyorum, ne yapıyorlarsa gelince ben de yapayım da hep böyle romantik olsun
Ama izne gelcek köye gitcek ben buna sinir oldum. Adam benimle konuşurken ağlamaz ahah gerçi ben ağlayacak konuma getirmiyorum genelde saçmalarım gülsün diye oda güler
Arada bana da küfrediyorYani alışkanlık olmuş orda belli o kadar erkeğin içinde benle konuşurkende küfrediyor sinir oluyor. Sonra diyor küfrettirme aşkım sende Yaa bu neden söylemeden kapatıyor telefonu bana bir akıl ver? Paranoyalar geliyor bana soldan soldan heee
benimkide soğuktu buz gibiydi askerden önce oldu şimdi bi bal :)
evet :) inşallah öyledir canım :) mutlu sonlar bizim olsun :)kıymet mi bilmeye başladılar nedirmaşallah diyelim cicim hep bal olsunlar ball
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?