2014 Yarenleri! :)

evet kuzum sevindim ozman . Varya bazen konusuyoruz neden türkiye değil de kıbrıs yaa buda bizim şansımızmış Yol ulaşım kargo herşey problem Dediğin gibi sevdiği yicekler güzel bi mektup
Nasip öyleymiş be kuzucuuuum napıcan.. Bunada şükür diyelim En azından kısa dönemsiniz 1yıl sürmüycek bebeğim dimi ama

Günaydın canısılaaar

Bugün gene keyfim yerinde değil
Sevdicek askere gitti gideli iyice ağzı bozuldu.
Veee izne geldiğinde 2 3 günlüğüne köye gidecek abisi yeğenleri orda dağıtım iznine geldiğinde de görememişti. Sinir oldum bende tamam haklı biliyorumda gelcek 8 gün falan kalacak onunda 2 3 günü gidicek tabii bir de erken dönmeme ihtimali var iyice sinirden deliye dönerim artık

Evet pek bir havalı zaten haspam Yaa zaten telefon kapalıydı ya açamamıştı ankesörlüdende arayamamış para yok kart yok diye zaten söylemişti önceden param kalmadı diye

Aynen o da öyle dedi dinliyordum paylaştım öyle diye.
O değilde ağzı iyice bozuldu ya, dün mesajlaşırken küfür etti tabii bana değil hani erkeklerin meşhur kelimesi varya cümle sonuna ekledikleri hep onu söyledi Bende yazdım uzun uzun mesaj iletti
cevap gelmeden kapandı telefon.

gunaydin kizlarrr :) gece pek uyuyamasam da uykumu aldim sayilirr..
bu aksam 19:15 te doktordayim valla sanki ameliyat olucam he okadar abarttim farkindayimmm :) insallah 20:30 gibi falan burda olurummm bekleyin beni yavrularrr :)

günaydın beybisilerrrr
dün akşam yarimde yine bir değişiklikler bir romantiklikler maşallah napıyorlar bu adamlara orda merak ediyorum, ne yapıyorlarsa gelince ben de yapayım da hep böyle romantik olsun

Günaydın güzeller Hayırlı sabahlaaar

günaydın bebikimmm sana da hayırlı sabahlar

günaydın canısııı

Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bir taşa
Gözümün yaşını yüzdürürüm hisara doğru
Yapacak hiç birşey yok gitmek istedi gitti
Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti

Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık
Zulada birkaç şişe yakut yer-gök kırmızı
Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp
Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı

günaydın beybisilerrrr
dün akşam yarimde yine bir değişiklikler bir romantiklikler maşallah napıyorlar bu adamlara orda merak ediyorum, ne yapıyorlarsa gelince ben de yapayım da hep böyle romantik olsun

Benimki tam tersi oldu zaten normalde de romantik değildi

Ya sinir oldum tamam haklı biliyorum yeğenleri de aramış ağlamış telefonda bir de
Üff adamın ağzı bozuldu iyice ya

Benimki tam tersi oldu zaten normalde de romantik değildi

burdan komutanlara sesleniyooorum, formülü neyse bize de söyleyin, gerçi biraz da adamın içinde varmış herhalde yoksa dediğin gibi pek değişiklik olmazdı ay aman nazar değmesin
cicim senin de istediğin kıvama gelir inşallah ama anladığım kadarıyla sen de çok fazla romantizm istemiyorsun

Ya sinir oldum tamam haklı biliyorum yeğenleri de aramış ağlamış telefonda bir de
Üff adamın ağzı bozuldu iyice ya

sinir olma sakin ol, inan çok farklı duygu ve düşünce içerisindeler, senin sevdiceği de aşırı etkilemiş olabilir bu durum bebeğim, benimkinin ağzı hep bozuk her konuşmamızda komutanların ecdadlarını saygıyla anarız

Ya ben normaldede öyle romantizm fazla seven bir insan değilim. Arada gerekiyor tabii ki. Bu aralar iyice odun oldu benimki. Ama öyle nasıl desem özledim falan diyince ya da böyle aşk cümleleri falan söyleyince benimki daha kötü oluyor orda farkediyorum üzülüyor yani, belkide o yüzden odun durmayı tercih ediyor

ya kızlar.benim balküpüde ankarada askerlik yapıyor acemide de ordaydı.bunu tam 3 kere yerini değiştirdiler.orgeneralin korumasıydı.orduda.eve alıcaklarmış bugün.4 asker 3 katlı villaya gidiyolar.niye oluyo ya böyle.konutta orgeneralin sekrteri gibi olcakmış.

herkes aynı olacak diye birşey yok kimisi de böyle içine içine atar bak ne güzel açıkladın üstüne gitme artık adamın izin falan birşeyler yazmışsın ben anlamadım, izne mi geliyor

Ama izne gelcek köye gitcek ben buna sinir oldum. Adam benimle konuşurken ağlamaz ahah gerçi ben ağlayacak konuma getirmiyorum genelde saçmalarım gülsün diye oda güler
Arada bana da küfrediyor Yani alışkanlık olmuş orda belli o kadar erkeğin içinde benle konuşurkende küfrediyor sinir oluyor. Sonra diyor küfrettirme aşkım sende Yaa bu neden söylemeden kapatıyor telefonu bana bir akıl ver? Paranoyalar geliyor bana soldan soldan heee

herkes aynı olacak diye birşey yok kimisi de böyle içine içine atar bak ne güzel açıkladın üstüne gitme artık adamın izin falan birşeyler yazmışsın ben anlamadım, izne mi geliyor

Uleeen adam izne geldiğinde bir iki gün İstanbul'da kalıp köye gidecek orda da 2 3 gün kalıp gelecek

biz de konuşurken sıkarız kendimizi ağlamamak için, geçen gün annemle konuştular, telefonu bi aldım anamm benim adam hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra,, annem kızımı mı vermicem dedi sana ne dedi ne ağlıyon dedim
dağıtım iznine geldiğinde kanka kankaydık ya ağzı alışmış ya kanka ya komutanım deyip durdu
bir anda saklaması gerekiyo olabilir canım, yani sana nasıl anlatıyor orayı rahatım telefon konusunda demiyorsa telefonun kapanması uzun süre açılmaması normal
köyde kim var amcalar falan mı var onlar mı çağırıyormuş, benim sevdiceğin ana baba ayrı, baba köyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…