evet :) inşallah öyledir canım :) mutlu sonlar bizim olsun :)
valla sorma canım ya.yapmadığı şey kalmadı.koruma oldu. sekreter oldu. normal asker oldu.bi ara garson oldu.bişey anlamadımamin canımsen birşey sordun ama bana çok yabancı bir konu, bilen arkadaşlar varsa yazar ankara da işler farklı yürüyor, bizim askerlik yaptığımız yerde konut falan yok
biz de konuşurken sıkarız kendimizi ağlamamak için, geçen gün annemle konuştular, telefonu bi aldım anamm benim adam hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra,, annem kızımı mı vermicem dedi sana ne dedi ne ağlıyon dedim
dağıtım iznine geldiğinde kanka kankaydık yaağzı alışmış ya kanka ya komutanım deyip durdu
bir anda saklaması gerekiyo olabilir canım, yani sana nasıl anlatıyor orayı rahatım telefon konusunda demiyorsa telefonun kapanması uzun süre açılmaması normal
köyde kim var amcalar falan mı var onlar mı çağırıyormuş, benim sevdiceğin ana baba ayrı, baba köyde
valla sorma canım ya.yapmadığı şey kalmadı.koruma oldu. sekreter oldu. normal asker oldu.bi ara garson oldu.bişey anlamadım
Ahahaha
Ya benimki de ağlar yan yanayken ağlar mesela telefonda bende ağlayamam. Koğuşta konuşuyor ya ordan sesler geliyor çarşıda desen gene arkadaşları yanında istesede ağlayamaz benimle
Canım abisi köyde iki tanede yeğeni çok özlemiş onları dağıtım izninde de göremedi
yok canım değil.bıktım kendimi attırcam ordan o kadar sıkıldım yer değiştirmekten diyor.:)belki onun için iyi birşeydir canım görev değişiklikleri, halinden memnun mu
yok canım değil.bıktım kendimi attırcam ordan o kadar sıkıldım yer değiştirmekten diyor.:)
132 :) senin kaç canım?inşallah hayırlı olur canım çünkü görev önemlişafağınız kaç
2 3 senedir bi kaç kere gördüğümden askerlik beni pek etkilemiyo canım normaldede farklı şehirlere düştük. :/234 canım, birşey kalmamış sizin
günaydıınn şeker :)günaydın güzel yarenler
2 3 senedir bi kaç kere gördüğümden askerlik beni pek etkilemiyo canım normaldede farklı şehirlere düştük. :/
arkadaşlar varken olmaz kızz zaten racona tersss
gitsin o zaman yavrum ya abi yeğen özlenir tabi hem 2 güncükmüşşşbenimki de babasını göremedi dağıtım izninde, daha konuşmadık ama izinde o da köye gitmek isteyebilir ve 2 3 günlük olmaz daha uzun sürer yani
hoşbuldum tatlım, nasılsın .. ne güzel senin askerin bal olmuş darısı bana inş.günaydın canım hoşgeldin
Salvo canım benimkininde ailesi adana da ben ankaradayım , vandan gelçek hepsi o kadar uzakki birbirine zaten gelceği bi kaç gün onda da hiç zamn kalmıycak ama yapcak bişey yok
hoşbuldum tatlım, nasılsın .. ne güzel senin askerin bal olmuş darısı bana inş.
canımcım senin askerin ankara olduğu için durum farklı olur, ama sıkıntı yaşayacağını sanmıyorumgünaydıınn şeker :)
bunlar aşkınız için bi sınav.olucaktır elbet ayrı düştüğünüz zamanlar.üzülme canım zaman hemen geçiyoretkilenmemeyi bende isterdim canım, 2 ay sabrettik pek zor gelmedi ama artık zor gelmeye başladı, ikimizde bunalım takılıyoruz bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?