2014 Yarenleri! :)

amin canım sen birşey sordun ama bana çok yabancı bir konu, bilen arkadaşlar varsa yazar ankara da işler farklı yürüyor, bizim askerlik yaptığımız yerde konut falan yok
valla sorma canım ya.yapmadığı şey kalmadı.koruma oldu. sekreter oldu. normal asker oldu.bi ara garson oldu.bişey anlamadım

Ahahaha
Ya benimki de ağlar yan yanayken ağlar mesela telefonda bende ağlayamam. Koğuşta konuşuyor ya ordan sesler geliyor çarşıda desen gene arkadaşları yanında istesede ağlayamaz benimle
Canım abisi köyde iki tanede yeğeni çok özlemiş onları dağıtım izninde de göremedi

arkadaşlar varken olmaz kızz zaten racona tersss
gitsin o zaman yavrum ya abi yeğen özlenir tabi hem 2 güncükmüşşş benimki de babasını göremedi dağıtım izninde, daha konuşmadık ama izinde o da köye gitmek isteyebilir ve 2 3 günlük olmaz daha uzun sürer yani

2 3 senedir bi kaç kere gördüğümden askerlik beni pek etkilemiyo canım normaldede farklı şehirlere düştük. :/

etkilenmemeyi bende isterdim canım, 2 ay sabrettik pek zor gelmedi ama artık zor gelmeye başladı, ikimizde bunalım takılıyoruz bu aralar

Salvo canım benimkininde ailesi adana da ben ankaradayım , vandan gelçek hepsi o kadar uzakki birbirine zaten gelceği bi kaç gün onda da hiç zamn kalmıycak ama yapcak bişey yok

Yerim ulen raconunuzu
Yaa bende 2 3 günden fazla sürerse diye korkuyorum zaten yoksa 2 3 gün kalsın yeğenlerine çok düşkün zaten. Telefonda demişler canım amcam güzel amcam seni çok özledik ahaha bıdıklar yaa

Salvo canım benimkininde ailesi adana da ben ankaradayım , vandan gelçek hepsi o kadar uzakki birbirine zaten gelceği bi kaç gün onda da hiç zamn kalmıycak ama yapcak bişey yok

Yaa sorma canım ya yol izniyle 9 gün yapıyor. Valla dün telefonda söyledi ya sinir oldum resmen ama haklı yani ne diyeyim. Abisi gelse güzel olur aslında üfff

hoşbuldum tatlım, nasılsın .. ne güzel senin askerin bal olmuş darısı bana inş.

Kız bizimkiler niye bal olmuyor kaktüs olarak kalıyor ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…