offf bende aynı sen gibiyim bi tarafım göndermek istemiyor bi tarafım dayanamıyorYaa sorma canım ya yol izniyle 9 gün yapıyor. Valla dün telefonda söyledi ya sinir oldum resmen ama haklı yani ne diyeyim. Abisi gelse güzel olur aslında üfff
Kuzum:) kz gornmyn haa naslsnkuzummm naberrr :)
Tamam tatlm ztn yillamaya yakn dansrm size:)Tabi tabîii bozulmuycak dökülmüycek dağılmıycak şeyler gönderebilirsiiin bebeğimmmm
günaydın bebeğimmmGunaydn sekerler:))))
Yerim ulen raconunuzu
Yaa bende 2 3 günden fazla sürerse diye korkuyorum zaten yoksa 2 3 gün kalsın yeğenlerine çok düşkün zaten. Telefonda demişler canım amcam güzel amcam seni çok özledik ahaha bıdıklar yaa
bunlar aşkınız için bi sınav.olucaktır elbet ayrı düştüğünüz zamanlar.üzülme canım zaman hemen geçiyor
hoşbuldum tatlım, nasılsın .. ne güzel senin askerin bal olmuş darısı bana inş.
offf bende aynı sen gibiyim bi tarafım göndermek istemiyor bi tarafım dayanamıyor
inşallah canım benim.inşallahcanımcım senin askerin ankara olduğu için durum farklı olur, ama sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
Cnm ben de 21 yasinanyeni grdm kasmda:)) adanada yasiyorm hemsireym adim damla m.oldmn:)kızlar bu arada biz tanışamadık daha ben özlem.. 25 yaşındayım, ankarada yaşıyorum peyzaj mimarlığı bürosunun finans bölümünde çalışıyorum sizler neler yapıyorsunuz , nerlerdensiniz bakıyımm
ben yarım saat görmüştüm izne geldğinde.ühühü.duygulanıyorum ya.yapmayın böyle.gidiyorum ben :))Zaten 1 hafta kalacak onunda kaç günü gidecek ve dönüş süresi uzarsa o zaman iyice sinir olurum
ben de 21 yaşımdayım canım .şu an ev kızı mod on.haziranda atama var onu bekliyorum :) büro memuru olacağım nasipse :) adım gamze.kastamonudan.hepinizi öptüm çok memnun oldum :)Cnm ben de 21 yasinanyeni grdm kasmda:)) adanada yasiyorm hemsireym adim damla m.oldmn:)
kızlar bu arada biz tanışamadık daha ben özlem.. 25 yaşındayım, ankarada yaşıyorum peyzaj mimarlığı bürosunun finans bölümünde çalışıyorum sizler neler yapıyorsunuz , nerlerdensiniz bakıyımm
oyy yerim ya amcaları güzel amcalarıdaha fazla kalmaz canım izni ne kadar ki zaten, sen sıkma canını
Bende cok memnun oldum tatlm hayrlisi olsn hakknda insallah hersy gonlunce olur:) naslsn:)ben de 21 yaşımdayım canım .şu an ev kızı mod on.haziranda atama var onu bekliyorum :) büro memuru olacağım nasipse :) adım gamze.kastamonudan.hepinizi öptüm çok memnun oldum :)
ben yarım saat görmüştüm izne geldğinde.ühühü.duygulanıyorum ya.yapmayın böyle.gidiyorum ben :))
Benimki de dayanamamış duygulanmışİnşallah canım yol izniyle 9 gün işte ama bilmiyorum ya kalmaz inşallah. Bir de dedi evdekileri de götürebilirmiş öyle olursa uzun sürer dönmesi Tek giderse çabuk gelir.
Cnm ben de 21 yasinanyeni grdm kasmda:)) adanada yasiyorm hemsireym adim damla m.oldmn:)
ben de 21 yaşımdayım canım .şu an ev kızı mod on.haziranda atama var onu bekliyorum :) büro memuru olacağım nasipse :) adım gamze.kastamonudan.hepinizi öptüm çok memnun oldum :)
bende çok memnun oldum iyiki varsınız canlarbende yeşim canım, 22 yaşındayım tekirdağ çorluda yaşıyorum.. mali müşavirlik bürosunda muhasebeciyim hem de işletme okuyorum, didinip duruyoruz canım napalımm
iyiyim canım yeni çıkan müziklere bakıp evi toplyacağım müzik eşliğinde :))Bende cok memnun oldum tatlm hayrlisi olsn hakknda insallah hersy gonlunce olur:) naslsn:)
sen nasılsııın :)Bende cok memnun oldum tatlm hayrlisi olsn hakknda insallah hersy gonlunce olur:) naslsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?