2014 Yarenleri! :)

Yaa sorma canım ya yol izniyle 9 gün yapıyor. Valla dün telefonda söyledi ya sinir oldum resmen ama haklı yani ne diyeyim. Abisi gelse güzel olur aslında üfff
offf bende aynı sen gibiyim bi tarafım göndermek istemiyor bi tarafım dayanamıyor

kızlar bu arada biz tanışamadık daha ben özlem.. 25 yaşındayım, ankarada yaşıyorum peyzaj mimarlığı bürosunun finans bölümünde çalışıyorum sizler neler yapıyorsunuz , nerlerdensiniz bakıyımm

oyy yerim ya amcaları güzel amcaları daha fazla kalmaz canım izni ne kadar ki zaten, sen sıkma canını

bunlar aşkınız için bi sınav.olucaktır elbet ayrı düştüğünüz zamanlar.üzülme canım zaman hemen geçiyor

evet canım kesinlikle bir sınav, görememek özlemek ama yanına gidememek ,, zor gelse de mecburen bu sıkıntıyı çekiyoruz ama olsun dediğin gibi zaman geçsin de, sonu sağ salim kavuşmak olsun da beklenirr

hoşbuldum tatlım, nasılsın .. ne güzel senin askerin bal olmuş darısı bana inş.

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ay evet maşallahı var bugünlerde, darısı başına canım benim

Cnm ben de 21 yasinanyeni grdm kasmda:)) adanada yasiyorm hemsireym adim damla m.oldmn:)

Cnm ben de 21 yasinanyeni grdm kasmda:)) adanada yasiyorm hemsireym adim damla m.oldmn:)
ben de 21 yaşımdayım canım .şu an ev kızı mod on.haziranda atama var onu bekliyorum :) büro memuru olacağım nasipse :) adım gamze.kastamonudan.hepinizi öptüm çok memnun oldum :)

bende yeşim canım, 22 yaşındayım tekirdağ çorluda yaşıyorum.. mali müşavirlik bürosunda muhasebeciyim hem de işletme okuyorum, didinip duruyoruz canım napalımm

oyy yerim ya amcaları güzel amcaları daha fazla kalmaz canım izni ne kadar ki zaten, sen sıkma canını

Benimki de dayanamamış duygulanmış İnşallah canım yol izniyle 9 gün işte ama bilmiyorum ya kalmaz inşallah. Bir de dedi evdekileri de götürebilirmiş öyle olursa uzun sürer dönmesi Tek giderse çabuk gelir.

ben de 21 yaşımdayım canım .şu an ev kızı mod on.haziranda atama var onu bekliyorum :) büro memuru olacağım nasipse :) adım gamze.kastamonudan.hepinizi öptüm çok memnun oldum :)
Bende cok memnun oldum tatlm hayrlisi olsn hakknda insallah hersy gonlunce olur:) naslsn:)

sana da zaman ayırır sıkma canını, ceyhun da oraya gidecem buraya gidecem diyordu izne geldi peşimden ayrılmadı

bende yeşim canım, 22 yaşındayım tekirdağ çorluda yaşıyorum.. mali müşavirlik bürosunda muhasebeciyim hem de işletme okuyorum, didinip duruyoruz canım napalımm
bende çok memnun oldum iyiki varsınız canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…