- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
bebeğim ya geçmiş olsun. niye spot allıyosunki ikinci el al en azından..Bildiğin gibi bebeğimmm çalıştımmmBurda takıldım birascıkk fln Ama canım çok sıkıldı kuşum yaa makinem bozuldu, banyom alt kata su akıtıyomuş Korktuğum başıma geldi yaa.. Çağlar burdayken hiç bişeycik olmadı olmadı çocuk bi gitti her türlü tamir tadilatlık işler çıktı.. Ufff
Sağol bbeğim.. İkinci el alıcam işte kuzucum yabebeğim ya geçmiş olsun. niye spot allıyosunki ikinci el al en azından..
ikinci el ama bide spot alma alıcakan bari normal bir markanın 2. elini al işte kuzum gerçi sen daha iyi bilirsin de yine elinde kalmasın diye dedimSağol bbeğim.. İkinci el alıcam işte kuzucum ya
Tabi canim haklsn yuk olmak dglde zamht vermek istmzsn skma canini ya yaptrrsn dkkat et kuzumYarın spotcuya gidip yenisini alırım bebeğim yaaYemin ediyorum aşkm burdayken makine bozulsaydı banyo akıtsaydı hiiiiiiç umrumda olmuycaktıı.. Gerçi kayınpederim banyo için ustayla beraber gidelim 1günlük iş yaptırırız hemen fln demiş sağolsun.. Ama insanlara yük olmak istemiyorumki Neyse yaa vardır bunlardada bir hikmet ne diyim
Kuzu kafam karıştı yaa acaba 0 mı alsam evlendiğim zamanda kullanırım.. Nası etsemki?ikinci el ama bide spot alma alıcakan bari normal bir markanın 2. elini al işte kuzum gerçi sen daha iyi bilirsin de yine elinde kalmasın diye dedim
Bebeğim beniiiimben geldimmmmm kizlarrrr :)
denizim gidemedim doktoraaaason dakika musteri geldi cok iyi bi musteriydi kacirmak istemedimmmm ve gidemedim doktora of yaaa ne guzel hazirlamistim kendimi
Hos geldn canim nasilsnben geldimmmmm kizlarrrr :)
denizim gidemedim doktoraaaason dakika musteri geldi cok iyi bi musteriydi kacirmak istemedimmmm ve gidemedim doktora of yaaa ne guzel hazirlamistim kendimi
Hoşgeldin bebiiişBeybilerrrrr ben geldimmm
Hoşgeldin bebiiişHadi foto aatt ben bekliyoruuuuum
Hos geldn kuzum MASSALLAH sizeBeybilerrrrr ben geldimmm
Hos geldn kuzum MASSALLAH size
Sagol bebegim bizo gordnmu sen ay cnm skkn ilk defa :)Teşekkürler bebeğimm size de maşallah
Bu bir sarışın bombaaaaa Bebeğiiiim yirim bn seniiii çok tatlısııın çokta yakışmışsınz kuzuuuu Hiç öyle yavrusu gibi durmuyon vallaa yanında
Sagol bebegim bizo gordnmu sen ay cnm skkn ilk defa :)
Canım sıkkın derken bilegülüyo kıza bak yaaaSagol bebegim bizo gordnmu sen ay cnm skkn ilk defa :)
Www nokta bomba bomba nokta komOyyy yerim seni kızzz tatlım benim utandırdın beni teşekkür ederimOtururken problem yok kuzucum ayaktayken görsen bi de Bomba bomba.com Süperizzzz kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?