Sayfdn ckmym teldeym bn bulp sylerm kuzu. Ya bu bni 4gun armyrdu. Ardi bugn 2gundr hastndyms bnayeni hbr veryr merklnmym die lafa bak deli oldm kapadm msj atti annemglede hbr vermdm nye byle yapion ddm yani normal annengle hbr vermemen yaslilar uzlmsnler die bnde gdp yetstrck dglm desydn bana dmi ddm cvp gelmedi snra canmGörmedim ben hangi sayfada söyle hemen bakayımmm heyecanla bekliyoooruuummNiye sıkkın senin canın
Hahaha kz komiksn haCanım sıkkın derken bilegülüyo kıza bak yaaa
Www nokta bomba bomba nokta komBebeğim bişi sorucam kaç yaşındaydın sennnn? Merak ettimmmdeee
Canım sıkkın derken bilegülüyo kıza bak yaaa
Www nokta bomba bomba nokta komBebeğim bişi sorucam kaç yaşındaydın sennnn? Merak ettimmmdeee
Sayfdn ckmym teldeym bn bulp sylerm kuzu. Ya bu bni 4gun armyrdu. Ardi bugn 2gundr hastndyms bnayeni hbr veryr merklnmym die lafa bak deli oldm kapadm msj atti annemglede hbr vermdm nye byle yapion ddm yani normal annengle hbr vermemen yaslilar uzlmsnler die bnde gdp yetstrck dglm desydn bana dmi ddm cvp gelmedi snra canm
Eneeeeem minik kuzum beniiiiim22 bebeğim kaç gösteriyorumkiii
Kizdm kapadm suratna oh olsun burnu surtsun biraz.d kmn maci :) hangi takmli senin asker kuzu dur teldn atm braz beklemen lazm zor olyo cnku sayfdan bulamdm o.kdr cokki .d.dKeske sana söyleseymiş canım ya evet kırıldın sen de haliyle, ben de olsam ben de kızardım yaaa.. Ayy benimki de maç izlicekmiş hıhhhh
Op op op doyamadm.d.dKızlaar kızlaarr gelemm mi yanaanızdan öpem mii
Eneeeeem minik kuzum beniiiiimsen küçükmüşün yaaa Ben 24 yada 25 fln zannetmiştim bebeğim söylemesi ayıp
Kizdm kapadm suratna oh olsun burnu surtsun biraz.d kmn maci :) hangi takmli senin asker kuzu dur teldn atm braz beklemen lazm zor olyo cnku sayfdan bulamdm o.kdr cokki .d.d
Bebeğim arada mesafe varya telaslandırmak istememiştir.. Tabiiki haklısın bitanem ama erkekler bazen ince düşünemeyebiliyolar.. Bende kum döktüğüm zmn söylemidiydim annemlereSayfdn ckmym teldeym bn bulp sylerm kuzu. Ya bu bni 4gun armyrdu. Ardi bugn 2gundr hastndyms bnayeni hbr veryr merklnmym die lafa bak deli oldm kapadm msj atti annemglede hbr vermdm nye byle yapion ddm yani normal annengle hbr vermemen yaslilar uzlmsnler die bnde gdp yetstrck dglm desydn bana dmi ddm cvp gelmedi snra canm
Eyvah eyvah kuzuuu enişte hiç iyi bişey yapmamııışKüçüküüüüm ben yayok bebeğim ne ayıbı 28 diyen bile olmuştu Mini mini birler çalışkan ikilerrrr
Söyle bebeğimm hiç malum gününde sinirli stresli bir kızı bırakıp maç izlemeye gidilir mi
valla hemen baska doktor aricam kuzum cunku randevu ayarlamak cok zor ocakta subatta randevu verebiliyolar.. yarin halletmeye calisicam artik balimBebeğim beniiiimEee napıcaksın peki bitanem? tekrar al randevuuu ihmal etme git doktoraaaaa lütfen.. Sağlığın söz konusuuu..
hb kuzuum iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin canim benim?Hos geldn canim nasilsn
tatlim ya kizma askerine inan seni dusunerek soylememis sana.. yoksa oda ister heralde hastayken sana yazip yada arayip oyle yaninda olmani.. hadi kizma yavrum biraz alttan al bizim hatrimiz icin :)Sayfdn ckmym teldeym bn bulp sylerm kuzu. Ya bu bni 4gun armyrdu. Ardi bugn 2gundr hastndyms bnayeni hbr veryr merklnmym die lafa bak deli oldm kapadm msj atti annemglede hbr vermdm nye byle yapion ddm yani normal annengle hbr vermemen yaslilar uzlmsnler die bnde gdp yetstrck dglm desydn bana dmi ddm cvp gelmedi snra canm
İnşallah halledebilirsin kuzummmm.. Sana ne diceeeem burda yeşim fotosunu attııı damla attıı seksi leydi attıı ben attıııım sende fotonu atsanaaaa o güzel yüzünü çok merak ediyorum demetiiimmmvalla hemen baska doktor aricam kuzum cunku randevu ayarlamak cok zor ocakta subatta randevu verebiliyolar.. yarin halletmeye calisicam artik balim
hb kuzuum iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin canim benim?
tatlim ya kizma askerine inan seni dusunerek soylememis sana.. yoksa oda ister heralde hastayken sana yazip yada arayip oyle yaninda olmani.. hadi kizma yavrum biraz alttan al bizim hatrimiz icin :)
Eyvah eyvah kuzuuu enişte hiç iyi bişey yapmamııışMalum gününde olmasan tamam ama malum gün söz konusuuu.. Bunu yapmamalıydııııı Ağzzından gir burnundan çıkar kuzuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?