2014 Yarenleri! :)

Bende iyi olmaya calsyrm kuzum gecms olsn neyn var

Tribin kralını yapıcam haberi yok inşallah maç istediği gibi biter de güç depolar
Ne yemek yaptın bebekiiiim yaparmısın yemek falan bilirmisin
Oooo bilmem mi kuzuuuum.. Çoook severim ben mutfakta yemek, pasta, börek, kek, kurabiye yapmayıııı Buakşamki menüm çok ii değildi patlıcan yemeği yaptım Evelsi günde elceğizlerimle açıp börek yaptıydım ayıptı söölemesi Ayyy aşkım varken varyaa orman kebabı, çökertme kebabı, istim kebabı döktürüyodum vala sevdiceğime Ama artk tek çeşit yapıom bi başıma napiim ayol Sen yapıomusun kuzu?

Tamam kuzum sizn hatrnz icn bak :))) brazdn yumusardm bn ztn kz kyamam oduna.d

Bende sohbet etmek için geldimm kuzumm Çok sıkıldım ya tv de hiç birşeyyok yapcak birşeyde bulamadımm sıkılıyorummm
Ben bugün kaderimin yazıldığı günü varya onu açtım ama burda takılıyom daha çok, pek izlemiyom hihihi
Bak sen bak sen bak seeeeennn ohhh aşkitoyla karşılıklı tokuşturmalaaar Kuzuuuuuu

Tamam kuzum sagol aynen cok odun benmki ayy kaynanada dcek bana ogrendgnde nye demedn die arda kalyrz bak byle hele iglessn gebrtcm onu.d

Ben bugün kaderimin yazıldığı günü varya onu açtım ama burda takılıyom daha çok, pek izlemiyom hihihi

Bak sen bak sen bak seeeeennn ohhh aşkitoyla karşılıklı tokuşturmalaaar Kuzuuuuuu
Hahaha kuzu bn raki icmem kz icemem hic kaynbaba icyrdu onu dedki bari resm ceklrken icyr gbi uap sende yksa icemem bira olsa icerdm ama.d.d

Merhaba canım,senin de askerin Burdur'da sanırım.Allah kavuştursun bi an önce.Benim de nişanlım 19'unda Burdur'a gidecek.Nasıl bi yer biraz bilgi verebilir misin?

Aynen kuzumm ya bayıyo o dizi beni mıymıy herkez Osese açık bendede

İnşallah halledebilirsin kuzummmm.. Sana ne diceeeem burda yeşim fotosunu attııı damla attıı seksi leydi attıı ben attıııım sende fotonu atsanaaaa o güzel yüzünü çok merak ediyorum demetiiimmm
atayim balimmm ne demek :) tuh bende kacirdim desene kuzum :) sadece yesimi gordum sarisin bombabomba .comu :) erdi ariyo birazdan aticam balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…