- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İyidir fıstııık sohbet ediyoruz kızkızaaa öyleeeeNasılsınız Canlar
Bende sohbet etmek için geldimm kuzummİyidir fıstııık sohbet ediyoruz kızkızaaa öyleeeeSen nasılsıın? Naposuuun?
Bende iyi olmaya calsyrm kuzum gecms olsn neyn varvalla hemen baska doktor aricam kuzum cunku randevu ayarlamak cok zor ocakta subatta randevu verebiliyolar.. yarin halletmeye calisicam artik balim
hb kuzuum iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin canim benim?
tatlim ya kizma askerine inan seni dusunerek soylememis sana.. yoksa oda ister heralde hastayken sana yazip yada arayip oyle yaninda olmani.. hadi kizma yavrum biraz alttan al bizim hatrimiz icin :)
Oooo bilmem mi kuzuuuum.. Çoook severim ben mutfakta yemek, pasta, börek, kek, kurabiye yapmayııııTribin kralını yapıcam haberi yok inşallah maç istediği gibi biter de güç depolar
Ne yemek yaptın bebekiiiim yaparmısın yemek falan bilirmisin
Tamam kuzum sizn hatrnz icn bak :))) brazdn yumusardm bn ztn kz kyamam oduna.dvalla hemen baska doktor aricam kuzum cunku randevu ayarlamak cok zor ocakta subatta randevu verebiliyolar.. yarin halletmeye calisicam artik balim
hb kuzuum iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin canim benim?
tatlim ya kizma askerine inan seni dusunerek soylememis sana.. yoksa oda ister heralde hastayken sana yazip yada arayip oyle yaninda olmani.. hadi kizma yavrum biraz alttan al bizim hatrimiz icin :)
Sagol bebegm sizde oyleydnz massallah ne kadr arkadan cekp yollasanda haha.dFıstık ya çok tatlısınızz
Ben bugün kaderimin yazıldığı günü varya onu açtım ama burda takılıyom daha çok, pek izlemiyom hihihiBende sohbet etmek için geldimm kuzummÇok sıkıldım ya tv de hiç birşeyyok yapcak birşeyde bulamadımm sıkılıyorummm
Bak sen bak sen bak seeeeennn ohhh aşkitoyla karşılıklı tokuşturmalaaar
Tamam kuzum sagol aynen cok odun benmki ayy kaynanada dcek bana ogrendgnde nye demedn die arda kalyrz bak byle hele iglessn gebrtcm onu.dBebeğim arada mesafe varya telaslandırmak istememiştir.. Tabiiki haklısın bitanem ama erkekler bazen ince düşünemeyebiliyolar.. Bende kum döktüğüm zmn söylemidiydim annemlereAcile kaldırdı sevdiğim bayaa bi zor 2gün geçirdiydim ama 2gün snra haber ettim.. Telaşa sokmak istemedim kadın orda meraklanıcak edicek fln O da kızmıştı bana neden haber etmedin diye Zaten hastaymış kuşum üstüne gitme çocuğun iyileşince kızarsın gari
Hahaha kuzu bn raki icmem kz icemem hic kaynbaba icyrdu onu dedki bari resm ceklrken icyr gbi uap sende yksa icemem bira olsa icerdm ama.d.dBen bugün kaderimin yazıldığı günü varya onu açtım ama burda takılıyom daha çok, pek izlemiyom hihihi
Bak sen bak sen bak seeeeennn ohhh aşkitoyla karşılıklı tokuşturmalaaarKuzuuuuuu
Oooo bilmem mi kuzuuuum.. Çoook severim ben mutfakta yemek, pasta, börek, kek, kurabiye yapmayııııBuakşamki menüm çok ii değildi patlıcan yemeği yaptım Evelsi günde elceğizlerimle açıp börek yaptıydım ayıptı söölemesi Ayyy aşkım varken varyaa orman kebabı, çökertme kebabı, istim kebabı döktürüyodum vala sevdiceğime Ama artk tek çeşit yapıom bi başıma napiim ayol Sen yapıomusun kuzu?
ahahahaaSagol bebegm sizde oyleydnz massallah ne kadr arkadan cekp yollasanda haha.d
Haha alemsn ha:) bi ara yuzunuzude gorelm kuzum yaa m.etme nazarmz degmz kasrsn totonuahahahaaBenimki göster ama elletme gibi birşey oldu
Aynen kuzumm ya bayıyo o dizi beni mıymıy herkezBen bugün kaderimin yazıldığı günü varya onu açtım ama burda takılıyom daha çok, pek izlemiyom hihihi
Bak sen bak sen bak seeeeennn ohhh aşkitoyla karşılıklı tokuşturmalaaarKuzuuuuuu
atayim balimmm ne demek :) tuh bende kacirdim desene kuzum :) sadece yesimi gordum sarisin bombabomba .comu :) erdi ariyo birazdan aticam balimİnşallah halledebilirsin kuzummmm.. Sana ne diceeeem burda yeşim fotosunu attııı damla attıı seksi leydi attıı ben attıııım sende fotonu atsanaaaa o güzel yüzünü çok merak ediyorum demetiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?