yırım kız senıorda da şeker yarenlerim var benim artık burda da var
arkdaşları bişey yapmadı demi kuzumbn pek iyi değilim ya ..dun biliyodunuz durumu anlatmistim bugunde aramadi sevdicek
bebeğim bugün tartıştığim cocuk isteydi hic bisey demedi ama askerim dun aksam ogrendi ztn yaparlarsa bugun bisey yaparlar yani yapacaklari da çocukla konusmk ama yinede istemiyorum öyle bişeyarkdaşları bişey yapmadı demi kuzum
Hastaneden arkadaşımın ikizleri var bebeğim yarın doğumgünleri var.. Onlar içinSenn kime yaptınn bakimm onlarıııı
aramadi ki kuzum soyleyemedim...herkesin sevgilisi olumlu yönde degisir,bizimki psikopatti ultra piskopat oldu yaaaben dun pek yoktm kuzum ama gordgm kadrnı okudm arar skma canını bebegm yaa ardgnda dersn bsey yapmasn armsn cocgu dıe
Anladım kuzum inşallah dediin gibi olur gerilmez ortalık daha fazlabebeğim bugün tartıştığim cocuk isteydi hic bisey demedi ama askerim dun aksam ogrendi ztn yaparlarsa bugun bisey yaparlar yani yapacaklari da çocukla konusmk ama yinede istemiyorum öyle bişey
Oyy ne şanslılar kuzummmHastaneden arkadaşımın ikizleri var bebeğim yarın doğumgünleri var.. Onlar için
inşallah kuzum..bn dun arkadaslarini aradim bisey yapmayın dedim die kizdi bna sanirim bugün aramadi.Anladım kuzum inşallah dediin gibi olur gerilmez ortalık daha fazla
Şafakdaşşşş mıııışafagımız aynı kuzummmmŞafakdaşşş
kuzum oyle dusnme belkı ınsallah aramamstr oda senı dusunms senle tartsms dıe kzgn haklıda ama ofkesı dınmstr belkıde aramamstraramadi ki kuzum soyleyemedim...herkesin sevgilisi olumlu yönde degisir,bizimki psikopatti ultra piskopat oldu yaaa
ewet kuzum bnde üstüne gitmemek adina aramadim,ters bisi soyler tartisiriz daha kotu olur diye..o yatisinca kndisi arasin diye bekliyorum.kuzum oyle dusnme belkı ınsallah aramamstr oda senı dusunms senle tartsms dıe kzgn haklıda ama ofkesı dınmstr belkıde aramamstr
ooyy ALLAHm korusun ne tatlılar MASSALLAH bahtları guzel olsun INSALLAH:) dogum gunlerı kutlu olsn nıce senelere olsun :))Eki Görüntüle 1343515 O şanslı kuzular bunlar kuzucum
haha bıcırıklara bak hemen kavusmuslar minik civcivlerineEki Görüntüle 1343515 O şanslı kuzular bunlar kuzucum
en ıyısını yapıyorsn kuzum uzulme sende artk ınsallah aramaz tartstgn cocuguewet kuzum bnde üstüne gitmemek adina aramadim,ters bisi soyler tartisiriz daha kotu olur diye..o yatisinca kndisi arasin diye bekliyorum.
ahahahahaaaŞafakdaşşşş mııııTövbelerim olsun yareppim çok denişik bi kelime olmuşşş
aramaz kuzu ztn..ama arkaslarina soylemis onlarda hmn hobaa gaza geldiler:)en ıyısını yapıyorsn kuzum uzulme sende artk ınsallah aramaz tartstgn cocugu
sakinleşir bebeğim askerdeyken daha hassas oluyo bizim bu adamlar yahuuinşallah kuzum..bn dun arkadaslarini aradim bisey yapmayın dedim die kizdi bna sanirim bugün aramadi.
Sağol bitanemmmmooyy ALLAHm korusun ne tatlılar MASSALLAH bahtları guzel olsun INSALLAH:) dogum gunlerı kutlu olsn nıce senelere olsun :))
ikizleR daha bi sevimli oluyo dimi kuzum.. Bunlar birbirlerine kardeşim kardeşim diyolar bayılıyorummmm yaahaha bıcırıklara bak hemen kavusmuslar minik civcivlerineBenimde yegenlerim ikiz kuzumm
onlar gelene kdr cekicegimiz var kuzuusakinleşir bebeğim askerdeyken daha hassas oluyo bizim bu adamlar yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?