- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ay ben annesini kıskanmaya başladm aşırı yaaa töbeler töbesiii :) zaten kıskancm annesinden de kıskanırdm ama bu kdr değildi askerde abarttmkz ben sna ne dedm dun baskasna patlamstr dıe bak dedgm cktıbnmkı armdı dha okuz dunle kaldk oyle :)
Gündüz uyudukları için çok rahatlarmş canm bnmki öyle dedi. Ay kız karanlkk ama 321 nedir Allaaaaseninşallah benim askerimde rahat olur :) karanlık falan deme ya bir bir atıyor şafak işte canım benim
kuzum ben burayı uzun dönemler sanıyodum neden öyle sanıyosam bende bilmiyorumaynen sende devamlı burdakı topıge gelsene yaa yenı goryrm senı ben :) ınan hıc pısman olman burda bı aıle gıbıyz valla
ohaaa kız yuhhh daha ne dymAy ben annesini kıskanmaya başladm aşırı yaaa töbeler töbesiii :) zaten kıskancm annesinden de kıskanırdm ama bu kdr değildi askerde abarttm
canımm selammm biz tanışmadıkkkkuzum ben burayı uzun dönemler sanıyodum neden öyle sanıyosam bende bilmiyorumgelirim tabi ama bizim topigimizde candır
ondan emınım kuzum waay uzun donem dıe kale almıyordun yanı bızı alacagın olsunkuzum ben burayı uzun dönemler sanıyodum neden öyle sanıyosam bende bilmiyorumgelirim tabi ama bizim topigimizde candır
evet ya gündüz uyuyolarmış o iyiymiş ama artık çok sık konuşamayız herhalde nasıl oluyo sizin gece arayabiliyor mu ?Gündüz uyudukları için çok rahatlarmş canm bnmki öyle dedi. Ay kız karanlkk ama 321 nedir Allaaaasen
kızz o ne cıvcıvmı nasl yaptn kz oyle
süperrr kuzu bnlarr insan yemeyee kıyamazzz
ahahahaaCaniii
kız ogrette bnde yapım cıvcıvden nasl yapabldnHı hıııı civciv kuzucum
Aynen kuzucum bende minik civcivlerim benim diye sevip duruyorum Nasıl yediricem bilmem Çok benimsedim anacım
aa evet bu topikte baya varmış ya tanışmadığım yeni yarenciklerim oluyor ne güzelcanımm selammm biz tanışmadıkkk
aaaa olurmu hiç kızondan emınım kuzum waay uzun donem dıe kale almıyordun yanı bızı alacagın olsun
Meslek sırrı cicim öğretememkız ogrette bnde yapım cıvcıvden nasl yapabldnsekıl olarak falan .D
tamam kuzum beklerz hep :) adın ne kuzum tam tansmadk. ben damla adanalym 21 yasndaym :)))aa evet bu topikte baya varmış ya tanışmadığım yeni yarenciklerim oluyor ne güzel
aaaa olurmu hiç kızartık bende varm buralardaaa
kz ogretrm dıon bı ıpucu bıle vermyn pıntı yemedk cıvcıvınıMeslek sırrı cicim öğretememHihihihihi Ayıp ediyon kız öğretirim tabii daha bitmediiii bi sürü yapılıcak şey vaaaar
evet canım bayadır hiç görmedim seni benaa evet bu topikte baya varmış ya tanışmadığım yeni yarenciklerim oluyor ne güzel
aaaa olurmu hiç kızartık bende varm buralardaaa
Senn kime yaptınn bakimm onlarııııMeslek sırrı cicim öğretememHihihihihi Ayıp ediyon kız öğretirim tabii daha bitmediiii bi sürü yapılıcak şey vaaaar
tamam kuzum beklerz hep :) adın ne kuzum tam tansmadk. ben damla adanalym 21 yasndaym :)))
ben diğer topikte takılıyorum geneldeevet canım bayadır hiç görmedim seni benkİmlerdensin Sevgi ben canım Alanya da yasıyorum Askerim kıbrısta kısa dönem
memnun oldum kuzum şafak kaçben diğer topikte takılıyorum geneldebende izmirdeyim kızlar 20 yaşndym ama 21 sayılırım
askerimde diyarbkrda kısa dönem bizimde.
kızlar yok yok sevdim sizleri artık buralarda da ben varım
bızde sevdık senı bırakmayz ztn gıtmeneben diğer topikte takılıyorum geneldebende izmirdeyim kızlar 20 yaşndym ama 21 sayılırım
askerimde diyarbkrda kısa dönem bizimde.
kızlar yok yok sevdim sizleri artık buralarda da ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?