2014 Yarenleri! :)

kz ben sna ne dedm dun baskasna patlamstr dıe bak dedgm cktı bnmkı armdı dha okuz dunle kaldk oyle :)
Ay ben annesini kıskanmaya başladm aşırı yaaa töbeler töbesiii :) zaten kıskancm annesinden de kıskanırdm ama bu kdr değildi askerde abarttm

Gündüz uyudukları için çok rahatlarmş canm bnmki öyle dedi. Ay kız karanlkk ama 321 nedir Allaaaasen
evet ya gündüz uyuyolarmış o iyiymiş ama artık çok sık konuşamayız herhalde nasıl oluyo sizin gece arayabiliyor mu ?
canım bak 365den düştünüz 321e böyle böyle azalcak sürekli saymamak lazım insan kafayı yer yoksa böyle

aa evet bu topikte baya varmış ya tanışmadığım yeni yarenciklerim oluyor ne güzel

aaaa olurmu hiç kız artık bende varm buralardaaa
evet canım bayadır hiç görmedim seni ben kİmlerdensin Sevgi ben canım Alanya da yasıyorum Askerim kıbrısta kısa dönem

tamam kuzum beklerz hep :) adın ne kuzum tam tansmadk. ben damla adanalym 21 yasndaym :)))
evet canım bayadır hiç görmedim seni ben kİmlerdensin Sevgi ben canım Alanya da yasıyorum Askerim kıbrısta kısa dönem
ben diğer topikte takılıyorum genelde bende izmirdeyim kızlar 20 yaşndym ama 21 sayılırım
askerimde diyarbkrda kısa dönem bizimde.
kızlar yok yok sevdim sizleri artık buralarda da ben varım

ben diğer topikte takılıyorum genelde bende izmirdeyim kızlar 20 yaşndym ama 21 sayılırım
askerimde diyarbkrda kısa dönem bizimde.
kızlar yok yok sevdim sizleri artık buralarda da ben varım
bızde sevdık senı bırakmayz ztn gıtmene hangı topıktesn kz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…