- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
bende çok memnun oldumm canım şafağımız da atarsa 120memnun oldum kuzum şafak kaç
357. dönem varya hep ordaydım ben ya sende geliyodun arada görüyodum benbızde sevdık senı bırakmayz ztn gıtmenehangı topıktesn kz :)
şafagımız aynı kuzummmmbende çok memnun oldumm canım şafağımız da atarsa 120
hıı evet canım burayı gorunce braktm orayı357. dönem varya hep ordaydım ben ya sende geliyodun arada görüyodum ben
ayy MASSALLAH ne dusuncelı :) sende olumsuz dusunme delı kız
MASSALLAH MASSALLAHMaşallahTamam çılgın kızzzz
Ahahahhaa nys bn bşi dmyrm .s.sohaaa kız yuhhh daha ne dymabartma annesnden ne kıskanyon
Geceleri arayamıyo ankesörlü yokmş ama cep tlfnu sokunca rahat oluruz dedi. Gündüzleri arıyo canm zaten en geç 2.30 gibi uyanıyo. Bazen gndüz uyuyamıyo silah temizliği falan yapıyolar diyeevet ya gündüz uyuyolarmış o iyiymiş ama artık çok sık konuşamayız herhalde nasıl oluyo sizin gece arayabiliyor mu ?
canım bak 365den düştünüz 321e böyle böyle azalcak sürekli saymamak lazım insan kafayı yer yoksa böyle
ay cnm yaa alemsın vallahaAhahahhaa nys bn bşi dmyrm .s.s
Ahahahahhahaaay cnm yaa alemsın vallaha
kız bu saatte temzlk mı olur :)))Ahahahahhahaaay temzlk yapcm hiç havamda değilm anam anaaaammm
ıyı aksamlar sekerm hos geldn keyfler ıyı sukur sen naslsn bakalm:) ıyısındır ınsallahkizlar iyi akşamlar:) keyifler nasil ?
Yurtta kalıyorm ya canm temzlk günlerimz var bnm de cuma bgn btn gn okul vardı snra işlerm vardı gelincede uyumuşum azzckk (4saatkız bu saatte temzlk mı olur :)))
iyidir kuzu seni sormalıkizlar iyi akşamlar:) keyifler nasil ?
hmm anladm sekerım ALLAH zıhın acıklıgı versn. ıyı bakalm temzle kolay gelsn smdıden:)))Yurtta kalıyorm ya canm temzlk günlerimz var bnm de cuma bgn btn gn okul vardı snra işlerm vardı gelincede uyumuşum azzckk (4saat) anca bu saat
ıyı aksamlar sekerm hos geldn keyfler ıyı sukur sen naslsn bakalm:) ıyısındır ınsallah
bn pek iyi değilim ya ..dun biliyodunuz durumu anlatmistim bugunde aramadi sevdicekiyidir kuzu seni sormalı
aa evettt beraber şafak saymak güzel yaşafagımız aynı kuzummmmŞafakdaşşş
ben dun pek yoktm kuzum ama gordgm kadrnı okudm arar skma canını bebegm yaa ardgnda dersn bsey yapmasn armsn cocgu dıebn pek iyi değilim ya ..dun biliyodunuz durumu anlatmistim bugunde aramadi sevdicek
orda da şeker yarenlerim var benim artık burda da varhıı evet canım burayı gorunce braktm orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?