ALLAH akıl fıkır versın kuzum boylelerıneYorumsuzz canımm sallaa
ıyı o zaman kuzum hahahayır tabiki bitaneem öyle düşünmee
izlemiyorum ben kuzumıyı o zaman kuzum hahamedcezrı ızlıodm yaman vuruldu uzuldm cok
anladm kuzum ızleme zaten sacmaladılarizlemiyorum ben kuzum
ben de whatsapptayım arkadaşımla bizimkinin asker arkadaşını ayarlıyoruz ahahahhaha onlarla toplu konuşmadayız şimdianladm kuzum ızleme zaten sacmaladılar
hahhaa ay ne fenasınz kz sız aboowwben de whatsapptayım arkadaşımla bizimkinin asker arkadaşını ayarlıyoruz ahahahhaha onlarla toplu konuşmadayız şimdi
ay vallahi ama şafakları bizden az ona sinir oluyorum hahahahah onlar 118 biz 135hahhaa ay ne fenasınz kz sız aboowww
Oyyyy bunlar tam kuzuymuşş yaaa yirim ben bunları ham yaparıııım
amaan cok fark yok aranzda kız ne sınr olacanay vallahi ama şafakları bizden az ona sinir oluyorum hahahahah onlar 118 biz 135
offf cok guzellerİşte böreklerde hazıııııırEki Görüntüle 1343591
Allah'a şükür canm benm :)ayy iyi hadi süpeerrrriyiyiz canım çok şükür devam
bencede kuzum atlayım damdan ben
ıcme kız ıcını maffedecen cıgerlerını curutecen ıcmeOyy kızlar yurda gelirken sigara almayı unutmşm zulamdaki sigaradan içiyrm tadı bile kötü geldi başka oldğndan zorla içiyorm ama inatla
Ben de Palandöken'in zirvesine çıkıyorm şimdi bi koşubencede kuzum atlayım damdan ben
Amaaaaann mahvoldu mahvolcağı kadarrrrrr :)ıcme kız ıcını maffedecen cıgerlerını curutecen ıcme
hehehe bugunlermzde bıtıcek su alt devreler gelsın de yenı yarenler gelsn ıcmz rahatlrBen de Palandöken'in zirvesine çıkıyorm şimdi bi koşu
olsun zararn ne kadr erken donulrse o kadr kardır :)))Amaaaaann mahvoldu mahvolcağı kadarrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?