2014 Yarenleri! :)

anlatısı kolay yapması zordur kuzum yaa ama MASSALLAH marıfetlısn yaa enıste ac kalmaz hıc

Sağol bitanemmm.. Severim mutfak işlerîni yaaa Zaten sevdiceğim denizliye geldikten snra 85kilodan 95kiloya çıkmıştıı Sayemdeeee ahahahaha
hahah ne guzel kuzum erkeklerın en sevdıgı yemek yemek ztn ben yemek yaprm cok gzl pastanında bıkactanesını guzel yaparm en cok yemek yapmakta marıfetlıym ayptr soylemesı

hahah ne guzel kuzum erkeklerın en sevdıgı yemek yemek ztn ben yemek yaprm cok gzl pastanında bıkactanesını guzel yaparm en cok yemek yapmakta marıfetlıym ayptr soylemesı
Aman totoyu kaşı nazar değmesin bebeğim MaşaAllah Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş.. Biz işi biliyoz kuzu

:)

Eklentiler

• image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 46
Aman totoyu kaşı nazar değmesin bebeğim MaşaAllah Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş.. Biz işi biliyoz kuzu
kuzu o lafı bın kere dusundm sana yazmak ıcn bulamadm dıe sadce su cumle aklma gelmstı gıden yol mıgdesınden gecer dıe hahahah katılyorm kusum sende kası totoyu sana da MASSALLAH

kuzu o lafı bın kere dusundm sana yazmak ıcn bulamadm dıe sadce su cumle aklma gelmstı gıden yol mıgdesınden gecer dıe hahahah katılyorm kusum sende kası totoyu sana da MASSALLAH
Ahahaha tatlı şeysin sen yaaa Sağol bebeğimmmmm kaşıdım bende totişkomu

kacarmi yavrummm :) o kalbin icine sonradan E yazdim tuh cekmemisim resmini :) amin saol canim amiiin
tu tu tu tu kırk bın kere MASSALLAH demetım super olmussun ALLAHm nazarlardan kem gozlerden korusun
cok tesekkur ederimm canim benimmmm :) aminn

simdi erdimin yanina giresim geldi varyaaa off cok ozledim

erdiye gonderdim resimleri cok guzel olmussun gulummm ama diger kolun acik olmasaydi daha iyi olurdu dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…