anlatısı kolay yapması zordur kuzum yaaVeririm tabiiki damlacanım yaaa.. Onun bişiyciği yok aslında kız patates püresini baharatlarla tatlandırıyosn.. Mesele o şekli vermekOnda da bi büyük yuvarlak yapısun gövde için bide küçük yuvarlak kafası için.. Birleştiriyosn ikisini.. Havuçtan gaga ve ayak yapıosn çörek otundanda göz İşte buuu
Sağol bitanemmm.. Severim mutfak işlerîni yaaaanlatısı kolay yapması zordur kuzum yaaama MASSALLAH marıfetlısn yaa enıste ac kalmaz hıc
hahah ne guzel kuzum erkeklerın en sevdıgı yemek yemek ztn ben yemek yaprm cok gzl pastanında bıkactanesını guzel yaparm en cok yemek yapmakta marıfetlıym ayptr soylemesıSağol bitanemmm.. Severim mutfak işlerîni yaaaZaten sevdiceğim denizliye geldikten snra 85kilodan 95kiloya çıkmıştıı Sayemdeeee ahahahaha
Aman totoyu kaşı nazar değmesin bebeğimhahah ne guzel kuzum erkeklerın en sevdıgı yemek yemek ztn ben yemek yaprm cok gzl pastanında bıkactanesını guzel yaparm en cok yemek yapmakta marıfetlıym ayptr soylemesı
kuzu o lafı bın kere dusundm sana yazmak ıcn bulamadm dıe sadce su cumle aklma gelmstı gıden yol mıgdesınden gecer dıe hahahahAman totoyu kaşı nazar değmesin bebeğimMaşaAllah Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş.. Biz işi biliyoz kuzu
AMIIIN darısı basına basımıza INSALLAH kusum :))
Oooohhh listenin en başına adımızıda yaZmışııııız
Ahahaha tatlı şeysin sen yaaakuzu o lafı bın kere dusundm sana yazmak ıcn bulamadm dıe sadce su cumle aklma gelmstı gıden yol mıgdesınden gecer dıe hahahahkatılyorm kusum sende kası totoyu sana da MASSALLAH
tu tu tu tu kırk bın kere MASSALLAH demetım super olmussun ALLAHm nazarlardan kem gozlerden korusundevamiii :)
Benim güzel arkadaşıma 41kere maşşallaaaahdevamiii :)
sende tatlsn kz yırım senıAhahaha tatlı şeysin sen yaaaSağol bebeğimmmmm kaşıdım bende totişkomu
kacarmi yavrummm :) o kalbin icine sonradan E yazdim tuh cekmemisim resmini :) amin saol canim amiiinOooohhh listenin en başına adımızıda yaZmışııııızArkadaşına hayırlı uğurlu olsn demetim.. Bir ömür mutlu olsunlar inşallah tebrik ettiğimi söyle Senin foton yokmu kuzu.. Onuda paylaş bizle hemencik silersin snra.. Çok güzel olmuşsundur eminim bebeğimmm
cok tesekkur ederimm canim benimmmm :) aminntu tu tu tu kırk bın kere MASSALLAH demetım super olmussun ALLAHm nazarlardan kem gozlerden korusun
tesekkur ederim bitanemmmm aminnn :)Benim güzel arkadaşıma 41kere maşşallaaaahÇok güzelsin demetiiiiiimmmm rabbim nazarlardan korusuuuun
ne demek kuzucum gercekler :))kacarmi yavrummm :) o kalbin icine sonradan E yazdim tuh cekmemisim resmini :) amin saol canim amiiin
cok tesekkur ederimm canim benimmmm :) aminn
Bnm adumıda yazaydın keşke bebeğim yaakacarmi yavrummm :) o kalbin icine sonradan E yazdim tuh cekmemisim resmini :) amin saol canim amiiin
cok tesekkur ederimm canim benimmmm :) aminn
tuhhh nasil atladim onu ben yaaa :)) bidaha ki sefer insallah balimmm :) ama kendi dugunlerimizde yazalim mutlakaaaaa ayakkabinin altinaa :)Bnm adumıda yazaydın keşke bebeğim yaabi daha düğün olursa birbirlerimiİn isimlerinide yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?