2014 Yarenleri! :)

hosbulduk yavruuum :) ayyy oynamam mi zorla oynattilar yaa hic oturmadik kiiii :)) hala beynimde ringo ringooo siseleeer caliyooo :) napiyosun kuzumm?
sevndm kusum.ayy bende cok ozledm dugunlere gıtmeyı 3senedır gıdemıyorm bnmkı ızn vermıyor anca akrabanın dugunu olrsa gıdeblrm ya kmsenınde olmuokı beyaz showu ızlıyorm bende kuzucum :))

sevndm kusum.ayy bende cok ozledm dugunlere gıtmeyı 3senedır gıdemıyorm bnmkı ızn vermıyor anca akrabanın dugunu olrsa gıdeblrm ya kmsenınde olmuokı beyaz showu ızlıyorm bende kuzucum :))
benim ki de istemez ama yapcak bisey yok canim zaten bende sevmiyorum dugunleri oyle cok yakin olmadiktan sonra gitmiyorum oda biliyo.. ama boyle yakin olunca hicbisey diyemiyo aileme aciklayamayacgmi bilir oyuzden tatlimm.. he kimler var kusum? :)

deniziiim yavrummm resimlerrr gelsin miiii :)

Gelsin kuşuuuuum Bekliyorum sabırsızlıklaaa

anladm kusum degısklık oluo yaa ıyı oluo :) demet akalın kemal dogulu var bde ıkı tane japon bırı var kuzu

Bitti çok şükür kuzucum ama bende bittim Bayaa yorulmuşum ama yorulduğumuza değdi.. Ortaya harika şeyler çıktı Keşke yakın olaydık be yaa
aynen kuzum:) yaa ben o seklın tarıfını ısterm ama senden kuzum cok guzeldı yaa ınsan yemege kıyamaz gercktn bn ogrenm yegnmn d.gunude yakn yaparm onada tarfı verırsen

aynen kuzum:) yaa ben o seklın tarıfını ısterm ama senden kuzum cok guzeldı yaa ınsan yemege kıyamaz gercktn bn ogrenm yegnmn d.gunude yakn yaparm onada tarfı verırsen
Veririm tabiiki damlacanım yaaa.. Onun bişiyciği yok aslında kız patates püresini baharatlarla tatlandırıyosn.. Mesele o şekli vermek Onda da bi büyük yuvarlak yapısun gövde için bide küçük yuvarlak kafası için.. Birleştiriyosn ikisini.. Havuçtan gaga ve ayak yapıosn çörek otundanda göz İşte buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…