- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Yalnız benm anlamadğm konu şu şubatta gelcek diyoruz ama şubatta acemi birliğe gitmicek mi alt devre anca mart sonuna doğru gelirlerhehehe bugunlermzde bıtıcek su alt devreler gelsın de yenı yarenler gelsn ıcmz rahatlr
Valla şuan dönmem de enes teskereyi alınca belkiiiiolsun zararn ne kadr erken donulrse o kadr kardır :)))
hayırlısı olsun kuzum ınsallah o zmn brakrsn :))Valla şuan dönmem de enes teskereyi alınca belkiiii
kuzu gecen hafta bnm kuzenm gıttı askere gıtmeye basluolar bnm bldgm kadryla kızYalnız benm anlamadğm konu şu şubatta gelcek diyoruz ama şubatta acemi birliğe gitmicek mi alt devre anca mart sonuna doğru gelirler
Bende bi yandan yapıp bi yandan yiyorum kızofff cok guzellerayyy acıktım ya yemek yıcem bu saatte senın yuzunde haa smdı kalkyorm yıcem
sonra olyum 100kılo benım yermede yee kuzum :SBende bi yandan yapıp bi yandan yiyorum kızGençken, metabolizma hızlıyken ye yiyebildiğin kadar boşveeeer kiloları Yi gitsin
hos geldın kuzucumm naptn oynadnmı kınada bakm :)ben geldimmm canlaarim
hosbulduk yavruuum :) ayyy oynamam mi zorla oynattilar yaa hic oturmadik kiiii :)) hala beynimde ringo ringooo siseleeer caliyooo :) napiyosun kuzumm?hos geldın kuzucumm naptn oynadnmı kınada bakm :)
sevndm kusum.ayy bende cok ozledm dugunlere gıtmeyı 3senedır gıdemıyorm bnmkı ızn vermıyorhosbulduk yavruuum :) ayyy oynamam mi zorla oynattilar yaa hic oturmadik kiiii :)) hala beynimde ringo ringooo siseleeer caliyooo :) napiyosun kuzumm?
kuzucum btmedımı dha kız massallah tum borek coreklerı yaptnz yakn olsaydk gelr yerdm hahahaKızlaaaaar
Bitti çok şükür kuzucum ama bende bittimkuzucum btmedımı dha kız massallah tum borek coreklerı yaptnz yakn olsaydk gelr yerdm hahaha
benim ki de istemez ama yapcak bisey yok canim zaten bende sevmiyorum dugunleri oyle cok yakin olmadiktan sonra gitmiyorum oda biliyo.. ama boyle yakin olunca hicbisey diyemiyo aileme aciklayamayacgmi bilir oyuzden tatlimm.. he kimler var kusum? :)sevndm kusum.ayy bende cok ozledm dugunlere gıtmeyı 3senedır gıdemıyorm bnmkı ızn vermıyoranca akrabanın dugunu olrsa gıdeblrm ya kmsenınde olmuokı beyaz showu ızlıyorm bende kuzucum :))
Kızlaaaaar
Fıstığıııım sana msj attım gördün mü bebeğimmmben geldimmm canlaarim
Gelsin kuşuuuuumbenim ki de istemez ama yapcak bisey yok canim zaten bende sevmiyorum dugunleri oyle cok yakin olmadiktan sonra gitmiyorum oda biliyo.. ama boyle yakin olunca hicbisey diyemiyo aileme aciklayamayacgmi bilir oyuzden tatlimm.. he kimler var kusum? :)
deniziiim yavrummm resimlerrr gelsin miiii :)
anladm kusum degısklık oluo yaa ıyı oluo :) demet akalın kemal dogulu var bde ıkı tane japon bırı var kuzubenim ki de istemez ama yapcak bisey yok canim zaten bende sevmiyorum dugunleri oyle cok yakin olmadiktan sonra gitmiyorum oda biliyo.. ama boyle yakin olunca hicbisey diyemiyo aileme aciklayamayacgmi bilir oyuzden tatlimm.. he kimler var kusum? :)
deniziiim yavrummm resimlerrr gelsin miiii :)
aynen kuzum:) yaa ben o seklın tarıfını ısterm ama senden kuzum cok guzeldı yaa ınsan yemege kıyamaz gercktn bn ogrenm yegnmn d.gunude yakn yaparm onada tarfı verırsenBitti çok şükür kuzucum ama bende bittimBayaa yorulmuşum ama yorulduğumuza değdi.. Ortaya harika şeyler çıktı Keşke yakın olaydık be yaa
Veririm tabiiki damlacanım yaaa.. Onun bişiyciği yok aslında kız patates püresini baharatlarla tatlandırıyosn.. Mesele o şekli vermekaynen kuzum:) yaa ben o seklın tarıfını ısterm ama senden kuzum cok guzeldı yaa ınsan yemege kıyamaz gercktn bn ogrenm yegnmn d.gunude yakn yaparm onada tarfı verırsen
gordum yavrucumm yaziyorum :)Fıstığıııım sana msj attım gördün mü bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?