• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

evet canım o güzel oluyor. Allah'a şükür çalıştığım yerde iyi piyasaya göre maaşım fazla. atanamazsam evlenen kadr burdayım sonra zaten manisaya gtcem nasipse:1:
gir tabi canım bütün sınavlara gir dene yani.
bizimkiyle tercihte sorun çıkıyor bi işte uzakları yazmamı istemiyor:ssz:

Çok iyi canım bu devırde oyle guzel maaslı ıs bulmak zor valla :ssz: ay benımkıde oyle dıyo ben askerden gelene kadar sehır dısında calısmak yok dıyo yanlız gıdemezmsım :1: Askerlık psıkolojısı ıste akılları bızde kalıcak :51:

Çok iyi canım bu devırde oyle guzel maaslı ıs bulmak zor valla :ssz: ay benımkıde oyle dıyo ben askerden gelene kadar sehır dısında calısmak yok dıyo yanlız gıdemezmsım :1: Askerlık psıkolojısı ıste akılları bızde kalıcak :51:

askerlik bunları aşırı kıskanç yaptı:1: onlarda haklı ama napalım birazda bizi düşünsünler ama canımmm:9:

Gecıyo kuzum.bıze gecmıyo gıbı gelıyo ama gecıyo.dusunuyorum sankı daha dun teslım oldu gıbı gelıyo ama 1 ay oldu :1: Neler cektıgımızı bız bılıyoruz o gecen surede ama cok sukur zaman azalıyor her gecen gun :24:

evet canım ya her geçen gün kavuşmaya yaklaşıyoruz biraz daha:24: bizim bile 4 ay oluyor sende anlamıcan hiç bizim gibi olunca ne zaman geçti zaman olcaksın.geriside geçer gider inşallaaahhhhh:nazar:

askerlik bunları aşırı kıskanç yaptı:1: onlarda haklı ama napalım birazda bizi düşünsünler ama canımmm:9:

evet canım ya her geçen gün kavuşmaya yaklaşıyoruz biraz daha:24: bizim bile 4 ay oluyor sende anlamıcan hiç bizim gibi olunca ne zaman geçti zaman olcaksın.geriside geçer gider inşallaaahhhhh:nazar:

Aynen asırı kıskanc oldular :) Askerlık bıtınce duzelırler kuzum ıns :1: sızın de 4 ay olmus ne guzel valla 3 gun sonra 7 aya dusuyosun :21::21::nazar:
Hemencıcık gecssın de kavusalım bıda hıc ayrılmayalım :16:

Aynen asırı kıskanc oldular :) Askerlık bıtınce duzelırler kuzum ıns :1: sızın de 4 ay olmus ne guzel valla 3 gun sonra 7 aya dusuyosun :21::21::nazar:
Hemencıcık gecssın de kavusalım bıda hıc ayrılmayalım :16:

geçti valla ya inanması güç inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz sevdiklerimize:52:
beni kıskanması hoşuma gidiyor ama aşırı olmasın mümkünse:1:

Yanlış bir şekilde anlatmış canım ama belkide senle sık sık konuştuğu için onu demişte olabilir :?
Ama omlar kendilerine hayatı zehir etmezri bence.
Sende kendine dikkat et canm hasta falan olursn :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belkide olabilir :( Hayat boş gibi geliyor bana. Keşke kızlara da askerlik olsaydı kesin anlardık o zaman nasıl olacaklarını :9: etmem lazım canım bide ders çalışıyorum poff :ssz:

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuya:3:nasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuya:3:nasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

İyi gibiyizzz sen nasılsınn :8: okumasak iyi aslında ama ben merakıma yenik düşüyorum hep:9: paranoyak oldum resmen :37:

Back
X