• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuya:3:nasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

onları hiç okuma zaten insan soğuyor gerçekten evlilikten Allah yardımcıları olsun onlarında. iyi yapmışsın buraya gelmekle hoşgeldiinnn:34:

Belkide olabilir :( Hayat boş gibi geliyor bana. Keşke kızlara da askerlik olsaydı kesin anlardık o zaman nasıl olacaklarını :9: etmem lazım canım bide ders çalışıyorum poff :ssz:
Dikkat canım valla bak ruh sağlığımızı da etkiliyor aman kendine iyi bak ;)

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuya:3:nasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

Ayyy canm sen bide kaynana diyologlarini okusan neler neler var :?
Ama her şey insanlar için ben buna inanıyorum artık :?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi gidiyor canım zaman zaman daralsamda toparlıyorum :31: senin nasıl gidiyor:44:
Benimde iyi gidiyor alıştım valla adam gelince garipseyeceğim diye korkuyorum hahahaha:1::1:

QUOTE]

Evet benim kaynanamda fenadır hiç susmaz umursamaz uzak duruyorum kafam rahat çok şükür:32:

QUOTE]

Evet benim kaynanamda fenadır hiç susmaz umursamaz uzak duruyorum kafam rahat çok şükür:32:[/QUOTE]

Aaaa evli misin canim sen :)

Aaaa evli misin canim sen :)

Yok canım nişanlıyım e kaynanayla da haşır neşirim doğal olarak:1:[/QUOTE]

Kolay gelsin canım sana aman inşallah senide kaynana bölümünde görmeyiz :?
Valla canm eşin iyiyse seni destekliyorsa önemli olan bu ;)

Benimde iyi gidiyor alıştım valla adam gelince garipseyeceğim diye korkuyorum hahahaha:1::1:

QUOTE]

Evet benim kaynanamda fenadır hiç susmaz umursamaz uzak duruyorum kafam rahat çok şükür:32:

arada benmde aklıma gelmiyor diye ona alış buna alış ne zor ya :1:

Yok canım nişanlıyım e kaynanayla da haşır neşirim doğal olarak:1:

Valla canm eşin iyiyse seni destekliyorsa önemli olan bu ;)[/QUOTE]
Ayyy inşallah canım görmezsiniz ilk zamanlar çok takıyodum yaptıklarını çünkü ailem çok iyi onlarsa tam tersi alışmamışım:1:Ama şimdi onlara da alıştım valla:2:
Benim en kıymetlim nişanlımm benim için çok değerlidir ve her zaman yanımda asla da ezdirmedi aşkım benimm:16:Özledim kız şimdii:1:

arada benmde aklıma gelmiyor diye ona alış buna alış ne zor ya :1:

Alıştık işte herşeye alışıyor insan ölüme bile Allah korusun.. Ama yinede gelsinler tabikii biran önce yuvalarımızı kuralımm:21::24:

Ayyy inşallah canım görmezsiniz ilk zamanlar çok takıyodum yaptıklarını çünkü ailem çok iyi onlarsa tam tersi alışmamışım:1:Ama şimdi onlara da alıştım valla:2:
Benim en kıymetlim nişanlımm benim için çok değerlidir ve her zaman yanımda asla da ezdirmedi aşkım benimm:16:Özledim kız şimdii:1:

Alıştık işte herşeye alışıyor insan ölüme bile Allah korusun.. Ama yinede gelsinler tabikii biran önce yuvalarımızı kuralımm:21::24:

Valla eşin öyleyse gerisini boşver Allah mutluluğunu daim etsin :)

Allah korusun canım yaa.. sağsalim kavuşuruz inşallah hepimiz:16:

Burası nolmuş ya benim yazmdaığım benim gibi gözüküyor.kendime cevap yazmışım gibi olmuş.karışmış yazılarr:9:

Back
X