• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

zaten uzaksınız o aradaki uzaklığı hissettirme bebeğimmm

şükür kavuşturana fıstığımmm :KK68: evet doğru tespit yavruşummm,, ahh ahh aşk dolu günlerrrr o kadar güzelkiiiii sanki askerlik bitmiş gibi :KK23:
raporumuzu da aldık çok şükür.. kaldı 10 gün, onu da iyi şekilde değerlendiririz inşallah :KK68: sonra 5 ay bekleşmece :KK53:
siz nasılsınız yavruşşşş :KK60:
öyle yapcam canım bundan sonra

zaten uzaksınız o aradaki uzaklığı hissettirme bebeğimmm

şükür kavuşturana fıstığımmm :KK68: evet doğru tespit yavruşummm,, ahh ahh aşk dolu günlerrrr o kadar güzelkiiiii sanki askerlik bitmiş gibi :KK23:
raporumuzu da aldık çok şükür.. kaldı 10 gün, onu da iyi şekilde değerlendiririz inşallah :KK68: sonra 5 ay bekleşmece :KK53:
siz nasılsınız yavruşşşş :KK60:
İyiyiz allaha çok şükür balım yaaa.. Aşkkk doluyuuuuuz:KK68::KK60: Bildiğin gibiii.. Mart ayını bekliyoruz sabırsızlıkla bebeğimmmmm.. Evciye çıkartıcaz allah izin verirse:KK71:

İyiyiz allaha çok şükür balım yaaa.. Aşkkk doluyuuuuuz:KK68::KK60: Bildiğin gibiii.. Mart ayını bekliyoruz sabırsızlıkla bebeğimmmmm.. Evciye çıkartıcaz allah izin verirse:KK71:

Allah iyilik versin aşkkk versin bebeğimmm :KK68: Mart a ne kaldı kızzzz hadi inşallah,, siz izin kullanmadan evcilerle bitirceksiniz bu askerliği herhalde :KK53:

Allah iyilik versin aşkkk versin bebeğimmm :KK68: Mart a ne kaldı kızzzz hadi inşallah,, siz izin kullanmadan evcilerle bitirceksiniz bu askerliği herhalde :KK53:
İnşallah bebeğim yaaa:):):) sadece ramazan bayramında kullanıcakk allah izin verirse hem bayramda ailelerimizle olucaz hemdeeee bayramdan snra tatile çıkıcaz aşkitoylaaaa:)) deniz, kum, güneş ve AŞK❤️

İnşallah bebeğim yaaa:):):) sadece ramazan bayramında kullanıcakk allah izin verirse hem bayramda ailelerimizle olucaz hemdeeee bayramdan snra tatile çıkıcaz aşkitoylaaaa:)) deniz, kum, güneş ve AŞK❤️

huhuuuuu aşkkk aşkk aşkkk :KK68: çok güzel düşünmüşsünüz yavruşummm
tatil planları bende de var, inşallah nasip olur :KK37::KK68:

Demetimmmm❤️ nasılsın balımmmm???
deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?
Bende oradayım tstlım özlettin ondan bu sitemlerin bebem :)) aaaa aşk olsın ben miyim cadıııı :p

Hoşbuldum kuzum nasılsın :)
iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)

ben varimmm :) yemek yedim simdi balim kalkmaya useniyom yukari cikip pijamalarimi giyip yayilmam lazim ama kalkamiyorummmm :))) sen napiyosun canim
Ay evde internet kesik sabahtan beri delircem kuşum, telefondan yazıyorum şimdi. Gidip geliyo sürekli :KK11:

Bende burdayım bebeğimmmmm:)) yemeğimi yidimmmm ohhh çok şükür doydummm öyle bi bakiyim didim:)) nabeeeerrrr nasılsın kuzuucuuummm?
Yeni yemek yedim ben de fıstık iyi diyelim iyi olsun internete sinir oldum

deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?

iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)
İyiyim bende bitanemmmm:)) oturuyorum öyleee:)) kalkıp mutfağa geçmem gerekiyo azıcık halletmem gereken işler vardaaa:) ama çok üşeniyoruuuuunnmm:)) bana yarın nöbet var yaaavvv çalışıcam yarın:)

Back
X