Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim noldu neresi çıktıkızlar çok kötüyüm ellerim titriyorr ustalık yeri belli oldu bayılmak üzereyim çok kötüyüm Allahm sabır ver![]()
hayırdır kuzum neresi?kızlar çok kötüyüm ellerim titriyorr ustalık yeri belli oldu bayılmak üzereyim çok kötüyüm Allahm sabır ver![]()
Kuşum otobüsle gidiceksen şayet burdurda servis hizmeti yok.. Garajın arkasından otobüse binmen gerekiyo.. Otobüslere ücretli binebiliyosun.. Eğitim alayı diye yazıyo zaten otobüslerde:) direk garajın ordan alaya giden otobüs var mı tam bilmiyorum ama burdur hap kadar bi yer olduğu için muhtemelen vardırevet kuzucum, babasının rahatsızlığından dolayı annesi hastanede, kardeşi de uzakta yaşıyor. Sevgilimi sahipsiz sanmasınlar en çok ben alkışlayıp gururlancam![]()
Fıstığımmmm öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. Neresi olursa olsn rabbim askerinin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın.. Sakin ol lütfen bitanem..kızlar çok kötüyüm ellerim titriyorr ustalık yeri belli oldu bayılmak üzereyim çok kötüyüm Allahm sabır ver![]()
hayırdır kuzum neresi?
Canim noldu neresi çıktı
Balım sizinde belli oldu mu ki acabaaaCanim noldu neresi çıktı
sağol kuzucum bunu öğrendiğim iyi oldu 7 de garda olucam direkt geçerim. küçük bir yermiş askerim söylemişti. millet otelde kalıyormuş, arabada kalıyorlarmış, inşallah çok sıra beklememKuşum otobüsle gidiceksen şayet burdurda servis hizmeti yok.. Garajın arkasından otobüse binmen gerekiyo.. Otobüslere ücretli binebiliyosun.. Eğitim alayı diye yazıyo zaten otobüslerde:) direk garajın ordan alaya giden otobüs var mı tam bilmiyorum ama burdur hap kadar bi yer olduğu için muhtemelen vardır![]()
Canim benim sakin ol dogu diye sıkıntılı olacak diye bişey yok rahat olur belkide yavrum sikma canını lütfenŞırnak hudut çok kötüyüm vücudum titriyor resmen((
bide ben ağlamayayım diye beni sakinleştirmeye çalıştı Allahm yardım et![]()
Fıstığımmmm öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. Neresi olursa olsn rabbim askerinin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın.. Sakin ol lütfen bitanem..
Bebegim kalbim agzimda gözüm telefonda aramasini bekliyorum belli oldu mu olmadi mi bilmiyorum bekliyorumBalım sizinde belli oldu mu ki acabaaa
Canim benim sakin ol dogu diye sıkıntılı olacak diye bişey yok rahat olur belkide yavrum sikma canını lütfen
Allaha emanet kuzucum, tüm askerlerimizi korusun Rabbim. O da senin gibi şok olmuştur, sen onun için güçlü olucaksın bebeğim. Allah yardımcınız olsunŞırnak hudut çok kötüyüm vücudum titriyor resmen((
Bitanemmm biz ne söylersek söyleyelim hiç bi anlam ifade etmiycek biliyorum ama lütfen dua et.. Bak bnm arkadaşımın sözlüsü şırnakta aakerlik yapıo 6ay oldu gideli.. Msjlaşıyoruz kızla.. Allaha çok şükür rahat oldğnu söylüyo..Şırnak hudut çok kötüyüm vücudum titriyor resmen((
Öyle deme bebeğim ya rahat olacak belkide bu kade sıkma kendimi hayırlısı boyleymis demekki canim b3nim Allahin izniyle bişey olmaz korkma kuzum dua et..bilmiyorum canım içim daralıyor resmen nereye attılar sevdiceğimi(
İnşallah beklemezsin balımmmm.. Muhtemeln çok sıra beklemezsin karda kışta gelemeyenler olur çnkü..sağol kuzucum bunu öğrendiğim iyi oldu 7 de garda olucam direkt geçerim. küçük bir yermiş askerim söylemişti. millet otelde kalıyormuş, arabada kalıyorlarmış, inşallah çok sıra beklemem![]()
Allaha emanet kuzucum, tüm askerlerimizi korusun Rabbim. O da senin gibi şok olmuştur, sen onun için güçlü olucaksın bebeğim. Allah yardımcınız olsun
inşallah kuzum inşallahBitanemmm biz ne söylersek söyleyelim hiç bi anlam ifade etmiycek biliyorum ama lütfen dua et.. Bak bnm arkadaşımın sözlüsü şırnakta aakerlik yapıo 6ay oldu gideli.. Msjlaşıyoruz kızla.. Allaha çok şükür rahat oldğnu söylüyo..
Öyle deme bebeğim ya rahat olacak belkide bu kade sıkma kendimi hayırlısı boyleymis demekki canim b3nim Allahin izniyle bişey olmaz korkma kuzum dua et..
Kuşummm rabbim hem sana hem sevdiğine dayanma gücü versin booıl bol sabır versinçok kötüyüm kuzum çok![]()