- 9 Kasım 2014
- 1.169
- 96
- 83
- 34
125 kuzum :)seninşafak kaç oldu kııııız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
125 kuzum :)seninşafak kaç oldu kııııız![]()
hu huuuuuu süpeeeeeerrrr125 kuzum :)senin
şafak patlatma ne oluyoki kuzucummmm![]()
Geçer kuuzm yaz ben 200lerden sonrasını anlamadım pek ama sanırım 100 lerden sonra zorlayacak gibi hayirlisiyla gelsinlerde :)hu huuuuuu süpeeeeeerrrrbizim 238 bebeğimmm
![]()
öyle desene kıııızzzsafak yazıosun ya haniii o![]()
aynen bebeğimmm geçiyoooGeçer kuuzm yaz ben 200lerden sonrasını anlamadım pek ama sanırım 100 lerden sonra zorlayacak gibi hayirlisiyla gelsinlerde :)
Altı ustu 65 gün ama sanki askerliğin hepsi o gibiydi yaa bende çık zorlanmistim ama bak nasilda geçiyor zor da olsa bitiyormus :)aynen bebeğimmm geçiyooohangi ara 299dan 238 indik hiç anlamadım
ama o 300 ler yok mu o 300lerrrrrr geçmek bilmemişti kııııızzzz
![]()
aynen balım aynennnn.. ayy benim yemeğim geldiiii gidip yemeğimi yiyimmmAltı ustu 65 gün ama sanki askerliğin hepsi o gibiydi yaa bende çık zorlanmistim ama bak nasilda geçiyor zor da olsa bitiyormus :)
Altı ustu 65 gün ama sanki askerliğin hepsi o gibiydi yaa bende çık zorlanmistim ama bak nasilda geçiyor ziraynen bebeğimmm geçiyooohangi ara 299dan 238 indik hiç anlamadım
ama o 300 ler yok mu o 300lerrrrrr geçmek bilmemişti kııııızzzz
![]()
Afiyet olsun fıstığımmmm :)aynen balım aynennnn.. ayy benim yemeğim geldiiii gidip yemeğimi yiyimmmöpüyom kocaman kocamaaaaannn
![]()
Gunaydin sari şekerim :) nasılsın ?günaydın başağıııımmmm![]()
Gunaydin sari şekerim :) nasılsın ?
iyiyim bnde bebekim .isteen cikicam birazdançok şükür iyiyim fıstığımm sen nasılsın![]()
iyiyim bnde bebekim .isteen cikicam birazdan
bende üzüldüm ona bebeğim yaadevletin sağlıkla ilgili politikası her geçen gün daha da kötüleşiyor maalesef.. zaten hastaları düşündükleri yokki kuzum.. sırf hastaneye para gelsin.. mantık bu
hastalar eşittir müşteri.. allah sonumuzu hayır etsin valla çok üzülüyorum kuşum çoook
buarada günleri çoookkk severim bebeğimmmmmgün deyince aklıma ilk gelen şey kısır, poğaça, börek, kurabiye ve kek
![]()
iyiyim bnde bebekim .isteen cikicam birazdan