• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

aynen :KK70: ayyy fotografını gördüüüüüüüm askeriyede çekilmiş kilo almış kız biraz :KK70:

benimkide çekilmiş merak ediyorum hiçbişi de söylemio gerçi benim herif yio yio kilo almıyo ne hikmetse :KK53:

iyiyim kuzum, aradı 1 saat önce benimki naz yaptım azcık:cool:

aa deneyecektin dimi nasıl oldu var mı gelişme :)
gerçi bu bi seferde olmuyo hani bikaç kez olunca o farkediyor zaten çünkü duymaya alıştığı için duyamayınca panikliyor o söylüyor :KK53:

aa deneyecektin dimi nasıl oldu var mı gelişme :)
gerçi bu bi seferde olmuyo hani bikaç kez olunca o farkediyor zaten çünkü duymaya alıştığı için duyamayınca panikliyor o söylüyor :KK53:
Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dedi:KK22:

Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dedi:KK22:

Ohh oh çok sevindim balım ne güzell :KK68:
çözdük taktiği artık öyle yaparız :cool:
benimkide aradı sabah dedim aşkm erkenden aramadın nedeen?
oda dedi sıraya geçtim aşkm sonra bugün pazar doğru ya dedim uyuyosundur diye çıktım geri dedi :oops:
dedim bi dahaki pazar beraberiz :KK19:
evet aşkm bnm çok özledim sarılmayı aşırı özledim seni gidicez dimi bi günlük kaçıcaz dimi bırbırbır konuştu :KK53:
seni seviyorum ki dedim oda kısık sesle söyledi hıı nee? neyse aşkm kendine dikkat et öpüyorum dedim seni çok seviyorum aşkım bennn dedi hihihih diye güldüm ha şöyle türk askeri kısık sesle konuşmazz dedim :KK53::KK53: :KK59:

Back
X