- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
yerseeeeeeeeeegeç saate kalma uyu diyordu ya aman neyse dikkat etmemiştir belki
![]()
yer yer bişi olmaz hatta sende o o saatte uyuyor diye 9.30da uyudun sonra 1de uyandın falan işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerseeeeeeeeeegeç saate kalma uyu diyordu ya aman neyse dikkat etmemiştir belki
![]()
hııı 9buçukta uyuduguma hayatta inanmaz cin gibi kız benimki çoook fenayer yer bişi olmaz hatta sende o o saatte uyuyor diye 9.30da uyudun sonra 1de uyandın falan işte![]()
hııı 9buçukta uyuduguma hayatta inanmaz cin gibi kız benimki çoook fena![]()
aynenHissediyor galiba![]()
aynenayyy fotografını gördüüüüüüüm askeriyede çekilmiş kilo almış kız biraz
![]()
aynenayyy fotografını gördüüüüüüüm askeriyede çekilmiş kilo almış kız biraz
![]()
nerden gördün fotolarını yaa![]()
facesine attırmış canım fotograflarınıbenimkide çekilmiş merak ediyorum hiçbişi de söylemio gerçi benim herif yio yio kilo almıyo ne hikmetse![]()
facesine attırmış canım fotograflarınıbenimkide alamıyordu almış canım eniştede almıştır belki
![]()
Selam güzeller nasılsınız bakalımm?
iyiyim kuzum, aradı 1 saat önce benimki naz yaptım azcıkiyiyim bebeğm klasik pazar sıkıntısı sen nasılsın?
iyiyim kuzum, aradı 1 saat önce benimki naz yaptım azcık![]()
aa evet kız onu unuttum beeen. aradı canımolabilir kuzum cumartesi görcem
mesaj attı mı enişte bey
iyi bebeğimmm sen nasılsın. kız telefon geçirdi bizimkiiiiiiiiiiSelam güzeller nasılsınız bakalımm?
Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dediaa deneyecektin dimi nasıl oldu var mı gelişme :)
gerçi bu bi seferde olmuyo hani bikaç kez olunca o farkediyor zaten çünkü duymaya alıştığı için duyamayınca panikliyor o söylüyor![]()
Ay cesur eniştem:) hayırlısı olsun kuşumm bol bol konuşursunuz artık. İyiyim canım benimkine naz yaptım bugün acıkiyi bebeğimmm sen nasılsın. kız telefon geçirdi bizimkiiiiiiiiii![]()
sağol canımm. evet gördüm bebeğim işe yaramış gözün aydııııııııınAy cesur eniştem:) hayırlısı olsun kuşumm bol bol konuşursunuz artık. İyiyim canım benimkine naz yaptım bugün acık
aa evet kız onu unuttum beeen. aradı canım![]()
Sağol bebeğim ustada biz de mesajlaşcaz inşallah:) asker selfiesi gönder dicem hep hehesağol canımm. evet gördüm bebeğim işe yaramış gözün aydııııııııın![]()
Valla hemen sonuç verdi bebeğim sayende :) çok özledim seni hemen cuma olsun dedi. Seni çok seviyorum heran seni düşünüyorum dedi![]()