• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

çok çok çok güzel geçer inşallah canım benim
inşallah bebeğim bana tam söylemiyor ama baya hasta belli ki:KK43: soğuktan yüzünde kırmızı kırmızı lekeler çıkmış doktor krem vermiş baya beyaz tenli çünkü. bakalım nasıl görücem sevgilimi. boynuna sarılıvercem hemen:21:

inşallah bebeğim bana tam söylemiyor ama baya hasta belli ki:KK43: soğuktan yüzünde kırmızı kırmızı lekeler çıkmış doktor krem vermiş baya beyaz tenli çünkü. bakalım nasıl görücem sevgilimi. boynuna sarılıvercem hemen:21:
ay baya soğuk canım alışkında değilse kötü olmuştur. çok geçmiş olsun bebeğim. kocaman kocaman sarıl sıkı sıkı tut elini. bu bi gün size çook iyi gelecek :KK68:

İnşallah bebeğim. Benim ki de inşallah doğum gününe kadar dönmüş olacak

Öyle kuşum o bir gün için bile ne hayaller kurdum:)

aa bende şafaksayar yükledim 7 gün dağıtım iznini düştüm eğer hiç izin kullanmazsa doğum gününde döncek :KK51:

ay baya soğuk canım alışkında değilse kötü olmuştur. çok geçmiş olsun bebeğim. kocaman kocaman sarıl sıkı sıkı tut elini. bu bi gün size çook iyi gelecek :KK68:
darısı başına kuzum. insanın hiç bilmediği bir şehre giderken bu kadar sevinçli olması ne tuhaf değil mi :)

Benim arkadaşım da Hakkaride asker ve telefonu yakalatmış 10 gün uzamış askerliği :/
Balımmmm allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah.. Gıcık bi komutana denk gelmiştir fıstığımmmm.. Bizim allahtan 2 seferde iyi komutana denk geldi ama allah korusun yani:( 1 günün bile önemi varken koskoca 7 gün uzaması çok kötü olur:(

Back
X