- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
inşallah bebeğim bana tam söylemiyor ama baya hasta belli kiçok çok çok güzel geçer inşallah canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bebeğim bana tam söylemiyor ama baya hasta belli kiçok çok çok güzel geçer inşallah canım benim
ay baya soğuk canım alışkında değilse kötü olmuştur. çok geçmiş olsun bebeğim. kocaman kocaman sarıl sıkı sıkı tut elini. bu bi gün size çook iyi gelecekinşallah bebeğim bana tam söylemiyor ama baya hasta belli kisoğuktan yüzünde kırmızı kırmızı lekeler çıkmış doktor krem vermiş baya beyaz tenli çünkü. bakalım nasıl görücem sevgilimi. boynuna sarılıvercem hemen
![]()
aynen eskisi gibi değilBiz acemilik de 1 hafta sonra telefon soktuk artık eskisi gibi değil
İnşallah bebeğim. Benim ki de inşallah doğum gününe kadar dönmüş olacak
Öyle kuşum o bir gün için bile ne hayaller kurdum:)
darısı başına kuzum. insanın hiç bilmediği bir şehre giderken bu kadar sevinçli olması ne tuhaf değil mi :)ay baya soğuk canım alışkında değilse kötü olmuştur. çok geçmiş olsun bebeğim. kocaman kocaman sarıl sıkı sıkı tut elini. bu bi gün size çook iyi gelecek![]()
süper :) şafaklar kaç oldu bakalım bizim 160aa bende şafaksayar yükledim 7 gün dağıtım iznini düştüm eğer hiç izin kullanmazsa doğum gününde döncek![]()
ay olmaz mı bebeğim ama eminim çok güzel bi duygudurdarısı başına kuzum. insanın hiç bilmediği bir şehre giderken bu kadar sevinçli olması ne tuhaf değil mi :)
içim içime sığmıyor kuşum. Sanki ilk buluşmamızay olmaz mı bebeğim ama eminim çok güzel bi duygudur![]()
süper :) şafaklar kaç oldu bakalım bizim 160![]()
ay ay ayiçim içime sığmıyor kuşum. Sanki ilk buluşmamızöyle bir heyecan var
hişş asma suratı 300 lerden sonrası su gibi geçiyor diyorlarŞafak 331![]()
evet kuzucum Allahın izniyle siz de telefon sokmuşsunuz artık mesajlar havada uçuşur ohhhay ay ayaz kaldı bebeğim güzel bi güne çoook az kaldııı
![]()
aradı da mesajlaşmaya geçemedik daha bebeğim bekliyommmhişş asma suratı 300 lerden sonrası su gibi geçiyor diyorlar
evet kuzucum Allahın izniyle siz de telefon sokmuşsunuz artık mesajlar havada uçuşur ohhh![]()
İnşallah bbebeğm :)hişş asma suratı 300 lerden sonrası su gibi geçiyor diyorlar
evet kuzucum Allahın izniyle siz de telefon sokmuşsunuz artık mesajlar havada uçuşur ohhh![]()
dur kız bakalım yolunu yordamını öğrensin önce. Kendi telefonundan mı aradı? bugün bizim konuştuğumuz telefon cızırtılıydı zor konuştuk. Valla ha çile çekiyoruz 2015 teE]
aradı da mesajlaşmaya geçemedik daha bebeğim bekliyommm![]()
şahane pazarlar kuzumyavrular napiyosunuzz?![]()
Demetimmmm duştan çıktım şimdiîiiyavrular napiyosunuzz?![]()
Kuşuuuummmm napeeeerrrr?şahane pazarlar kuzumevde takılıyorum tek başıma sen napıyosun?
aynen kuzummm :) bende napayimmm cok aciktim kuzuum detoks yapiyorum buguuun :)şahane pazarlar kuzumevde takılıyorum tek başıma sen napıyosun?
uuu sexyyyyDemetimmmm duştan çıktım şimdiîiiSen naposun minnoşuuuummmm?
Balımmmm allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah.. Gıcık bi komutana denk gelmiştir fıstığımmmm.. Bizim allahtan 2 seferde iyi komutana denk geldi ama allah korusun yaniBenim arkadaşım da Hakkaride asker ve telefonu yakalatmış 10 gün uzamış askerliği :/