- 9 Kasım 2014
- 1.169
- 96
- 83
- 34
Denizimmmm :)Toş toş toşşşş hoşgeldin duyguyoşşşşşş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizimmmm :)Toş toş toşşşş hoşgeldin duyguyoşşşşşş![]()
BebegimmmmmmmmmmKuzummm
sen iste yeterki başının etini yiyeyimde sen gör emi :)Güzel yeşommmmm beniiiiiimmmmBomba bomba nokta koooommmm
Nabeeeerrrr?
bibiğimmm gel katıl aramıza sendeeeeeeeeeYaz bizede azcıkınn
![]()
Napiyprsun kuzummmBebegimmmmmmmmmm![]()
Hoşgeldin kuzum aramıza ben merve 23 yaşındayım şafak 123 :) sen nerden tanisalim :)sen iste yeterki başının etini yiyeyimde sen gör emi :)![]()
sormaa evde tadilat var dinlenmek haram bana ühühüdinlenme zamanııııııııııı![]()
Oturuyorum öyle bebegim sen napıyosun nasılsın? Instagramda aradim da bulamadım kiz seniNapiyprsun kuzummm![]()
Ayyy bu çok kötü bu havalarda ugrasilmaz hiçsormaa evde tadilat var dinlenmek haram bana ühühü![]()
amin kuzum saolAllah kavuştursun kuzum
merwe_senturk kuzum dersdryim bendeOturuyorum öyle bebegim sen napıyosun nasılsın? Instagramda aradim da bulamadım kiz seni
Ehe buldummmmmmmmerwe_senturk kuzum dersdryim bendekapalı ve deniz kenarında resmim :)
mecburiyet vallahi ama bugün burası iyiydi çok şükür soğuk değil yavrumAyyy bu çok kötü bu havalarda ugrasilmaz hiç![]()
Burası soğuk valla bebeğim yamecburiyet vallahi ama bugün burası iyiydi çok şükür soğuk değil yavrum
sen nerdeydin bebeğiimm?Burası soğuk valla bebeğim ya![]()
Mersin bebeğim. Mesaj atiyom sanasen nerdeydin bebeğiimm?
Hahahaha :) ivittt bulduk birbirimiziiiEhe buldummmmmmm![]()
hmm anladım kuzucum doğrudur soğuktur tabiiMersin bebeğim. Mesaj atiyom sana
Akrabalarin isteklerini kabul etmee kuzuHahahaha :) ivittt bulduk birbirimiziiimasallahhh size :) bende atabilsem keşke aşkınla yaas