• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

böö istanbula :KK12: kuzum yüzü elleri yanmış şişmiş, kulakları da yanmış sanırım su toplamış kaşıntı ağrıdan duramıyormuş iğne, antibiyotik, kremler vermiş doktor. hastaneye de sevk etmiyorlar canım çok sıkkın:KK43: burdurdan kalma öksürüğüde geçmemiş daha off offf
O öksürük bi süre devam ediyo bebeğim yaa çağlarda acemideyken hasta olmuştu 1 ay devam etmişti öksürüğü..

Bitanem bnmmmmmmm:) iyim bebeğim yatmaya hazırlanıyorm sen napıosun nasıl geçti günün

kıyamam yaa rabbim şifasını versin bitanemmmm:KK43:
inşallah kuzum inşallah çok dua ediyorum gözüme uyku girmiyor geceleri o hasta diye. garibim o da bana üzülüyor sesin gitmiş diye kendi oralarda ne halde. sonra da diyor ki beni neden bu kadar seviyorsun şapşi sevgilim benim yaa:KK68:

inşallah kuzum inşallah çok dua ediyorum gözüme uyku girmiyor geceleri o hasta diye. garibim o da bana üzülüyor sesin gitmiş diye kendi oralarda ne halde. sonra da diyor ki beni neden bu kadar seviyorsun şapşi sevgilim benim yaa:KK68:
Kıyamam ben size yaaa:)

Geçenlerde sevdicekle msjlaşıyoduk aşkm hasta alıcam yazdım snra bi baktım aşkm hasta olma nolur anneni çağır sana kim bakıcak oralarda diye sıralamış msjları cnm sevdiğim:) dedim sakin ol sevgilim hastamı tedaviye aldm hasta fln değilim hasta oldm demedimmm:)

Biz hasta olunca akılları daha çok kalıyo bizde bebeğim..

kesinlikle ya bu ne nasıl bi sistem çok saçma :KK43:
Allah hepimize yardım etsin kuzum durumumuz çok vahim:KK43:

Kıyamam ben size yaaa:)

Geçenlerde sevdicekle msjlaşıyoduk aşkm hasta alıcam yazdım snra bi baktım aşkm hasta olma nolur anneni çağır sana kim bakıcak oralarda diye sıralamış msjları cnm sevdiğim:) dedim sakin ol sevgilim hastamı tedaviye aldm hasta fln değilim hasta oldm demedimmm:)

Biz hasta olunca akılları daha çok kalıyo bizde bebeğim..
gece özellikle bu saatlerde yokluğu çok belli oluyor :KK61: şimdi uyumaya hazırlanırken mesajlaşıyor olacaktık, sağ salim gelsinler de hastalanınca biz onlara onlar bize bakar:KK68:şimdiden çoook özledim:KK14:

Allah hepimize yardım etsin kuzum durumumuz çok vahim:KK43:

gece özellikle bu saatlerde yokluğu çok belli oluyor :KK61: şimdi uyumaya hazırlanırken mesajlaşıyor olacaktık, sağ salim gelsinler de hastalanınca biz onlara onlar bize bakar:KK68:şimdiden çoook özledim:KK14:
Ebet bitanemmmmm:) iyi gündede kötü gündede hastalıktada sağlıktada hep yanyana olucaz inşaAllah:)

yok canım ya nerdeee :KK43: saçma sapan bi iş :KK43:
Olsun kuzum asil işin ile alakalı olan ehliyet vb gibi ihtiyaçlarını karşılarsın hemde çeyize başlarsın umutsuz olma kesinlikle üzülürüm yoksa :( ne işi peki kuzum?

Back
X