• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

günaydınnnn :KK68:
teşekkür ederim şekerimmm senin güzel görüşün o :KK15: kısa giyerim açık giyerim öyle kısıtlamalarım yoktur kuzucum ama yerinde dekolte tabi abartmadan :KK53:
Bebeğim giremedim kusura bakma senin için bunları bulmuştum yeni yükleyebiliyorum:KK51:

Eklentiler

• 21051-by-sherri-hill.webp
    21051-by-sherri-hill.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 180
  • 46159_142300.webp
    46159_142300.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 144
  • 1901751_535999889852036_530614438_n.webp
    1901751_535999889852036_530614438_n.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 156
  • pronovias-uzun-pudra-elbiseler.webp
    pronovias-uzun-pudra-elbiseler.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 146
  • pudra-pembesi-abiye-elbise-modelleri-9.webp
    pudra-pembesi-abiye-elbise-modelleri-9.webp
    40 KB · Görüntüleme: 199
  • saks-mavisi-elbise-19.webp
    saks-mavisi-elbise-19.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 4.029
  • Saks-Mavisi-Sırtı-Boncuk-İşlemeli-Abiye-Modeli-Ön.webp
    Saks-Mavisi-Sırtı-Boncuk-İşlemeli-Abiye-Modeli-Ön.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 284
  • sherri_hill_4308_black_nude_4308_s14_1_jpg.webp
    sherri_hill_4308_black_nude_4308_s14_1_jpg.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar merhaba
Yorgunluktan ölüyorum bugün kayınvalidemler vardı kuyumcuya flan gittik düğün alışverişi için.Çok yoruldum yemek flan derken yeni gitti millet öpüyorum canlar iyi geceler:KK19:

kızlarrr msj kutuma bir msj gelmiş forumda baktım bir erkek resimli üye bana tanışabilirmiiz diye msj atmış şok oldum kk da ilk defa böyle birşey yaşadım vay be burayıda arkadaşlık sitesine çevirmeye çalışıyorlar erkekler:KK57:

kızlarrr msj kutuma bir msj gelmiş forumda baktım bir erkek resimli üye bana tanışabilirmiiz diye msj atmış şok oldum kk da ilk defa böyle birşey yaşadım vay be burayıda arkadaşlık sitesine çevirmeye çalışıyorlar erkekler:KK57:
Oy kuzum erkek milleti işte utanmadan mesaj atıyorlar böyle bir yerde

Kıyamam ben size yaaa:)

Geçenlerde sevdicekle msjlaşıyoduk aşkm hasta alıcam yazdım snra bi baktım aşkm hasta olma nolur anneni çağır sana kim bakıcak oralarda diye sıralamış msjları cnm sevdiğim:) dedim sakin ol sevgilim hastamı tedaviye aldm hasta fln değilim hasta oldm demedimmm:)

Biz hasta olunca akılları daha çok kalıyo bizde bebeğim..

benımkının hıc kalmıooo nedense :))) bugun sabah da pısman uyandm ama dunku kadar degıl :)

aaaa tobe yarabbm kazene soyle engeller fln belkı

Kızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardı:KK43: iptal etmişler tüm izinleri yaaa:KK43: kıyamam:KK43: hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa
oy kusumm :( uzulmustur cokk :( bugun eylem yapan falan olur diye mi ki acabaa bilemedim :( insallah haftaya cikar kuzummm
Günaydın kizlaaar
gunaydinnn canimin iciiii :) dogum gununnnn kutlu olsunnn, saglikli mutluuuu askerinle birliktee nice yillara insallahh sevgimmm :) iyi ki varsin seni cokkk seviyoruzzzz

Back
X