• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

başka bi sorunu olabilir mi ailesiyle ilgili ne bilim aklıma geldi

Bilmiyorum bana anlatmadı canım bir şey :KK51:
amin canımmm benimmm.. sen nasılsın bakalımmm bugünn :KK15:

kızz zor yer olsaydı keşke diyip durma.. sen niye öyle dedin canım kardeşine, tabiki napsın o da ortalığı toparlamaya çalışmış..

sana mesafe koy dediğim böyle biraz tavırlı konuş ne bileyim kırıldığını anlasın yani.. aslında izin yakın diye daha çok naz yap bence ki gelince toparlamaya çalışır :KK53:

Yaa bacu napim o kadar sinir oldumki direkt tepki verdim afalladım bir an resmen. Zaten öyle yapcam tavırlı konuşcam acayip sinirliyim şu anda :KK62::KK62::KK62:

bu kadar katı olma kuşum ya askerlikten bunalmıştır ters giden bişeyler olmuştur insan en sevdiğine kızar ya o hesap işte hele bi gelsin izne seni gördümü ne kırgınlık kalır nede kızgınlık :KK36:

Canım ortada hiçbir şey yok kendi kendine kıskançlık krizlerine girdi yok rüyaymış falan filan sonra da en son cuma aradı bak neredeyse 1 hafta oldu. Merak ettirmeye de çalışıyor olabilir :KK51: Bir gelsin zaten görüşcez :KK62:

Plan yapıpta gününü bekleyince zaman sanki ilerlemiyor :KK14:
ayyyyy kuzuummmmm napıyosunn konuşamadık bayadırrrrr özledim seniii :KK68::KK68::KK68::KK68:
aynen öyle bir sürü işim var yaaa.. epilasyona başladım hafta sonu ilk seansım var tırsıyorummm :KK17::KK17: bindik bi alamete gidiyoz gıyameteee :KK55::KK55::KK55:

Canım ortada hiçbir şey yok kendi kendine kıskançlık krizlerine girdi yok rüyaymış falan filan sonra da en son cuma aradı bak neredeyse 1 hafta oldu. Merak ettirmeye de çalışıyor olabilir :KK51: Bir gelsin zaten görüşcez :KK62:
zaten bu askerlerdeki kafa kimsede yok :KK59: ne veriyorlarsa bunlara artık !
burdaki bekleyen ne yapıyodur nasıl bi psikolojisi var hiç düşünmüyolar varsa yoksa kendileri !!

Kızlar aklıma ne geldi ben buna ilk kargo yollucam dediğimde nerden çıktı o nerden esti demişti bende içimden geldi demiştim. Bu manyak beni aldatıyor o yüzden hediye falan aldı diye düşünmesin askerde malum kafayı yiyorlar ahahah hani malum bir kanı varya aldatan durduk yere hediyeler alır aşk sözcükleri söylemeye başlar falan ahaha üfff gülesim geldi :KK53::-):-):KK70::KK70:

zaten bu askerlerdeki kafa kimsede yok :KK59: ne veriyorlarsa bunlara artık !
burdaki bekleyen ne yapıyodur nasıl bi psikolojisi var hiç düşünmüyolar varsa yoksa kendileri !!

Sorma ya aynen varsa yoksa kendileri sadece onlara zor gerçekten bencil oluyorlar :KK67:

Bilmiyorum bana anlatmadı canım bir şey :KK51:

Yaa bacu napim o kadar sinir oldumki direkt tepki verdim afalladım bir an resmen. Zaten öyle yapcam tavırlı konuşcam acayip sinirliyim şu anda :KK62::KK62::KK62:

çok da sinirlenme yavruşşşşş :KK53:

İşte diyorum ya rüyadan sonra garipleşti ben de anlamadım acaba rüya değilde başka bir şey mi var :KK17:

Bacuuuuuuu moralim çok bozuk ondan yaaaaaaaaaa :KK51:

Rüyadan sonra geldiler buna gerçek sebebi ne bilmiyorum cicim :KK51:
okudum bebeğim aradı mı naptın ?

Kızlar aklıma ne geldi ben buna ilk kargo yollucam dediğimde nerden çıktı o nerden esti demişti bende içimden geldi demiştim. Bu manyak beni aldatıyor o yüzden hediye falan aldı diye düşünmesin askerde malum kafayı yiyorlar ahahah hani malum bir kanı varya aldatan durduk yere hediyeler alır aşk sözcükleri söylemeye başlar falan ahaha üfff gülesim geldi :KK53::-):-):KK70::KK70:
sana bir şey soracağım hani sen paranoyaksın ya çocuğuda öyle yaptın herhalde kuzucum

sana bir şey soracağım hani sen paranoyaksın ya çocuğuda öyle yaptın herhalde kuzucum
Bilmiyorum canım olabilir :KK53: Bana hatla ilgili konuştuğunda bir dediki fazla güvenince bir şey çıkarmış illa :eek: Ya arkadaşlarından birinin başına bir şey geldi biri bir şey anlattı ya da bu paranoya yapıyor ben başka bir açıklama bulamadım :KK48:

Kuzucum önce lazer epilasyona sonra kadıköye ordan da elbise bakmaya vaktim kalmazsa pazar gidicem elbise almam lazım Nisan da kuzen evleniyorrrrr :KK17::KK17::KK17:

lazerden hiç korkma bebikimmmm bende Maltepe de özel bir hastanede yaptırmıştım, ağrısız sızısızz.. ayy elbise dedin gönlümü fethettin :KK15: Mayıs ın ilk günü benim de kuzen evleniyorrr,, elbiseni bulduğunda benimle paylaşırsan sevinirim İstanbul un her yerine gidebilirim almak için

Back
X