- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
oynarız abe sen yeterki isteRoman havası isterim beeeeeennnnn:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynarız abe sen yeterki isteRoman havası isterim beeeeeennnnn:)
Abe kaynanaaaa naptın bizeeeee naptın bizeeeeer biz birbirimizi çok sevdikkkk kaçıyoz bizeee kaçıyoz yarimleeeeeoynarız abe sen yeterki iste![]()
kırmızıyı severleeeeeeeeer etsiz yemek yemezler romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürleeeeeeerAbe kaynanaaaa naptın bizeeeee naptın bizeeeeer biz birbirimizi çok sevdikkkk kaçıyoz bizeee kaçıyoz yarimleeeeeHaydi yandaaaaannnn
![]()
İllede roman olsun ister çamurdan olsuuun o da allah kuludurr her kim olursa olsuuuunnnkırmızıyı severleeeeeeeeer etsiz yemek yemezler romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürleeeeeeeradi eller avayaaaaaaaaaa
![]()
adi allkıııııış alkışlamayanın gaynanası ölmesin gacılaaaarİllede roman olsun ister çamurdan olsuuun o da allah kuludurr her kim olursa olsuuuunnnDıp dırı dırı dırıt dırı dırım dırı dırıttt
![]()
adi allkıııııış alkışlamayanın gaynanası ölmesin gacılaaaar![]()
ayyy kahkaha attım deli![]()
he canımm hoşgeldinnncanlar
hos buldum canim iyiym.cok sukur senhe canımm hoşgeldinnn
aynen bebeğim baya güldüm![]()
Gece gece güldük iyi oldu dimiiii? Yavrukuşummmm ben yatıyorm garii yarın sabah erken kalkıp yola çıkıcammm.. Öpüyom koskocaman tatlış yanaklarındannn minnoşşş
![]()
bende iyiyim çok şüküür canımm bir günü daha bitirdikkhos buldum canim iyiym.cok sukur sen
cancagizim:)aynen bebeğim baya güldümiyi geceler güzellik iyi yolculuklar şimdiden öpüyorummm
![]()
yavruuuuuuumcancagizim:)
aa gozunaydn kz gorcen haziranda :) 10da gelck ksmet olursa mehtap dusyrm iste:) siz sevgliydnz dmi kuzum iyi ceknmyn berber gtmkte ailesyle:)bende iyiyim çok şüküür canımm bir günü daha bitirdikkkız bu arada seninki 10 hazirana izne geliyomuş mesajlarda yanlış görmediysem :) bizde bugün telde konuştuk ailesiyle beraber haziranda ziyarete gitcezz şimdiden heyecanlandım ben
![]()
kuzum napyon gii:)yavruuuuuuum![]()
bakınıyom canım sen napıyonkuzum napyon gii:)
napim balim bnde oturyorm bugunde btti safak dustuk cok sukur:)bakınıyom canım sen napıyon
aynen yaa canım haziranda bizde 2 ay kadar görmemiş olcaz birbirimizii ooyy oyyyaa gozunaydn kz gorcen haziranda :) 10da gelck ksmet olursa mehtap dusyrm iste:) siz sevgliydnz dmi kuzum iyi ceknmyn berber gtmkte ailesyle:)