- 3 Ekim 2010
- 11.498
- 3.806
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.001
Günaydın...
Musmutluyum arkadaşlar, çünkü sevdiceğimin gelmesine 3 gün kaldı.. :118:
Günaydın herkeseee
Günaydın...
Günaydııın canım, ohhh ne güzel ne güzeeel
darısı başımıza inşallahh
günaydınlarrr
ne mutlu sana gözün aydın olsun
Benimki tam ramazan bayramının ilk günü gelecek, çifte bayram yaşayacağım yani beneeen
Çok teşekkürler kızlar, darısı başına MissGamzeli, zaman su gibi akıp geçer inşallah..
anamm çok değişik bi öğrenme olmuşama ne güzel kurtulmuşsun babanın tepkisi ne olmuştu
darısı benim başıma
Günaydın...
merhabaaa kızlarrr nasılsınzz
Süper Canım yaa ,, Benimde Heyecan tavan yapmaya basladııı :)) Evde isteme-söz-nişan yapıyorum diye ne laflar ne laflar milletin işi gücü yok ,,
iyiyiz sen nasılsın ? söz olmustu dimi senin güzel kolonya şiseni hatırlıyorum :)
Süper Canım yaa ,, Benimde Heyecan tavan yapmaya basladııı :)) Evde isteme-söz-nişan yapıyorum diye ne laflar ne laflar milletin işi gücü yok ,,
Valla canım çok iyi oldu böyle gerçekten =) Benim babam hiç onaylamazdı böyle şeyleri ama annemi dinlemiş sen tanıyormusun gibilerinden soru sormuş sürekli sonra yaşı geldi zaten olması normal demiş
ah ah darısı başıma benimde yaşım çok geldi vallainşallah babam da böyle düşünüyordur
evde daha samimi bence..tabi çevreniz çoksa birşey diyemem..:44:
ah ah darısı başıma benimde yaşım çok geldi vallainşallah babam da böyle düşünüyordur
evde daha samimi bence..tabi çevreniz çoksa birşey diyemem..:44:
Bence böyle düşünüyor canım çünkü az çok anlamıştır.. Eğer tepki verecek olsaydı sana söylerdi.. Sen annenle konuştunmu biraz hızlandıralım şu süreci
biraz önce tartıştık bu konuda benimkiyle..oda neden uzatıyorsun her şey belirsiz dedi bağırdı belli ki iyice bunalmış..
annemle eve gidince konuşayım bakalım ne diyecek en iyi zamanı kollamak lazım..
inan canım arada kaldım ya off
Benim çevrem çok canım yani sadece 6 tane teyzem var, ama bende evde yapmayı düşünüyorum balık istifi gibi olsakta.. :44:
Çünkü ayrı yapsak babası 12 saat uzaklıktan gelecek, gidecek en fazla 2 ay sonra tekrar nişan için gelecek derken vakit kaybı olur diyordum. :26:
Bir de ben ilk baştan nişanımı yemekli yaparım diye düşünmüştüm yakın akraba çevresiyle..
Sonradan düşündük nerden baksanız benden hariç onlarında elbisesi, kuaförü, aracı, fotoğrafı bi 3,4 bin masrafı olacak, onun yerine düğün daha önemli, onu öyle yaparız dedikte hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?