- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.041
Kızlar yine içime skntılar geldi. Sevgilim aradı ve grupca pikniğe gidiceklerini söyledi. Kız erkek karısık. Bnde biraz tavırlı konustm. Sizce yanlış bi tutum mu sergiledim. Ya tamam gitsin nolcak zaten. Ama ne biliym ya. Sinir oluyorum
Bende iyiyim canım sağol =) Aynen söz olaylarına daha çok var ya kimse paylaşım yapamıyor =) Beklemedeyiz hep birde genelde Nurdan konu açıyor o da yok Ankarada o yüzden böyle oldu sanırım =))
evet ya nurdansız sessiz kaldık yarın akşam döner sahalara
valla bende söz bile yok daha babam bile bilmiyor şimdilik herşey belirsiz
kuzum okudum hepsini, erkeklerle gidiyormuş zaten sorun ortadan kalkmışişin aslı ben de istemm kızlarla gitmesini, ama gidecegim diyorsa da gitme diye onu kudurtmam ki böylece rahatlıkla anlatır bana neler olup bittise hee gerçi ben kendim giderim kızlı erkekli karışık pikniğe o ayrı mesele ama o gitmesin bana ne
halbuki yaz da yaklaşıyoooor
ben haftasonu babamla konuşcaaam, atraksiyon yaşatırım size yaniii
bu arada lil cim ve gamzelim bir şey rica etsem sizden
konu açtım biraz önce netten bir elbise alıcam ama karar veremedim ben beğendim ama annemin pek hoşuna gitmedi..
birde siz bakıp fikirlerinizi söyleseniz
Günaydın...
Musmutluyum arkadaşlar, çünkü sevdiceğimin gelmesine 3 gün kaldı.. :118:
Süper Canım yaa ,, Benimde Heyecan tavan yapmaya basladııı :)) Evde isteme-söz-nişan yapıyorum diye ne laflar ne laflar milletin işi gücü yok ,,
Hahahh :)) ilahii.. Benim öyle karışık grubum olmadığı için normal olan durumlar bana anormal geliyo..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen de öyle arkadaş grupları edinsen kendine olmaz mı
Sınıfımda iki erkek varken bu mümkün deil
hangi bölümde okuyosun kız sen öyle
mesela kız arkadaşların mutlaka vardır onlarla çık sen de, illa erkek olması şart değil ki
Okul öncesi öğretmenliği :)
ayy ne güzel çocuklarla içiçe bayılırmmbizim mimarlık bölümü de öyleydi yaa, 60 kız 10 erkek vardı sınıfta
heyy ben geldimmmçok mu özlediniz beni yahu hep beni konuşmuşsunuz
aramadıııııherkes baan diyor ki nasıl dayanıyorsun ben de gaza gelmiyim diye yemin ettim, o aramadan aramaycagım
Maddiyat canım :)
aramadıııııherkes baan diyor ki nasıl dayanıyorsun ben de gaza gelmiyim diye yemin ettim, o aramadan aramaycagım
olsun canım herşey girer yoluna
Canım en azından 2016da olsa normal bende 24 25 arası olurum ama Allah biliyor 2017ye uzamasını hiç istemiyorum.. Tartıştık bu konuyla ilgili zaten.. Ben 2016ya az kaldı diye sevinirken sevgilim dur bakalım daha kesin değil diye girdi araya.. Artık açmıyorum konusunu :26:
nurdancım hoşgeldim kuzum nasıl geçti ankara
galiba sende bi değişiklik yok ketum sevgilinden ne haber
Hal böyle oluca arkadasım da yok. Ama gerek duymuyorum daa. Onun ortamı öyle ama. Kızlarla da görüşmek durumunda her zaman. O
Yüzden yani. Bu arada face actım :)
E özlettin kendini tabiAnlat bakalım varmı haberler
yavrumm yaaaoff araması gerekırdı cook vakıt olduuu... vallla diyrum ya en cok senı merak ettmm
nurdancım hoşgeldim kuzum nasıl geçti ankara
galiba sende bi değişiklik yok ketum sevgilinden ne haber
2. hafta işte canım, bugun tam 10 gün bitti daha doğrusuya genel olarak iyi gibiyim, özlüyorum ama moralimi bozmuyorum. ama bugun otobuste dönerken tam gün batımıydı muzik dinliyordum. çelik in eski bi şarkısı var " benimle kal " diye, onu dinleyince bi kötü oldum oturdum ağladım işte sanki bişeyleri değişştirecekmiş gibi
keşke onun ne düşündüğünü bilsem ama nedense beni hiç umursamadıgını hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?