- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.061
bu haftanın sonunda hala aramazsa ne yapacaksın peki :26:
aldımmm bugün şekerim beğenmene sevindim..
bu hafta zaten onun bizim ayrılıgımızdan sonraki ilk izninin oldugu hafta, ben hep 2 izin günü ömür biçmiştim, anlayacagın öbür haftayı bekleyecegim. 2. izinli oldugu günde de aklına gelmezsem ve beni aramazsa daben resimlerimizi siler o yokmuş gibi hayatıma bakarım artık
Ayıp ediyor ama artık canım ya.. Faceye attınmı foto gördümü acaba insan merak eder..
inşallah dönüşü muhteşem olur kuzummm
aç tabi yaa, eski arkadaşlarını falan da ekle face güzel bişeydiroyun oyna bide ben farmville oynuyorum mesela çok oyalıyor beni
dün akşam multitap ın konserine gittim çok eğlenceliydigece 4 e kadar dışarıdaydım yine hala bekarlıgın tadını çıkarıyourm yani
2. hafta işte canım, bugun tam 10 gün bitti daha doğrusuya genel olarak iyi gibiyim, özlüyorum ama moralimi bozmuyorum. ama bugun otobuste dönerken tam gün batımıydı muzik dinliyordum. çelik in eski bi şarkısı var " benimle kal " diye, onu dinleyince bi kötü oldum oturdum ağladım işte sanki bişeyleri değişştirecekmiş gibi
keşke onun ne düşündüğünü bilsem ama nedense beni hiç umursamadıgını hissediyorum
zaten kuzum ya dönüşü muhteşem olacak ya da dönemeycekortası yok benim için
yalnız herkes sabrıma hayret ediyor yaaanasıl dayanıyorsun diyorlar bazen acaba yanlış mı yapıyorum ki diyorum, benden başka kimse beklemem taraftarı degil
şimdilik yaptgım hiçbirşeyden haberi olmasını istemiyorum. eger beni umursuyorsa hala köpek gibi merak etsinama verdigim süre bittigi zaman, özgür bir bayan olacagım dolayısıyla o zaman görür o ben o güne kadar neler yapmışım
Ya sinir ediyo beni. Dedim ki. Kız arkadaşlarının fotoğraflarını beğeniyo musun dedm. Bilmem beğenmis olabilirm dedi. Beğenmesen olur mı dedm. Sinirlendi. Başlama yine diye. Beğensem nolcak korkma bşy olmaz ddi. Sinirlendiriyo beni ya. Beğenmese nolur ki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzeldi kuzum, salı akşamı full yattım dinlendim, ertesi gün enerji depolamışım megerdün gece için önceden bi mekana gidecegiz diye sözleşmiştik arkadaşlarla, orada da meger multitap konseri varmış, pek sevindim bolca eglendim yani
ketum sevgilim olacak hıyardan da haber yokve işin aslı ben artık özlendigimi yada düşünüldüğümü hissetmiyorum nedense
bence doğru yapıyosun. ben olsam ben de beklerdim. kafa dinliycem diyip giden o sonuçta
Aynen iyi düşünmüşsün canım en mantıklısı.. 4 gün mü kaldı yani bu durumda.
canım şuan sen ne desen o tepki gösterecek durumda, anladıgım kadarıyla bunalmış biraz :26: bi süre bu kıskançlık konusunda ona hiç bişey söyleme, gel burda bize dert yan ama asla ona demekafası rahatlasın biraz, yoksa çok bunalıp ilişkinize zarar verecvek bişeyler yapabilir :26: daha çok üzülürsün sonra
ayrıca doğru, begense ne olacak begenmese ne olacak bu kafaya takılacak bişey degil ki
zaten kuzum ya dönüşü muhteşem olacak ya da dönemeycekortası yok benim için
yalnız herkes sabrıma hayret ediyor yaaanasıl dayanıyorsun diyorlar bazen acaba yanlış mı yapıyorum ki diyorum, benden başka kimse beklemem taraftarı degil
sen öyle san canım o daha çok özlemiştir de caseret edemiyordur aramaya..ohh iyi yapmışsın kafan dağılmıştır..keşke etiketleseydin gittiğin mekanı oda görüp deli olsaydı
işte araya böyle mesafe koymamak lazım her iki taraf içinde zor oluyor adım atması..şimdi siz barışınca gör bakk sanki ilk günlerdeki gibi çekinceli konuşacaksınız..bende öyle olmuştu
ya ne bileyim canım yaa, adamın face ine twitter ına bakıyorum, derdi gücü galatasaray işte başka hiç bir paylaşımı yokhee bide dün sean paul un şarkısını paylaşmış dingil once bi sinirlendim, sonra düşündüm, ee ben de gittim nazan öncel in şarkısını paylaştım gayet hareketli mesela, beşiktaş la ilgili bişeyler yazdım falan yani missilleme gibi yapıyor olabilir ama o kadar komplike düşünmezki ama
ona verdigim süre bitene kadar etiketleme yapmayacagım canım. benden haber alamasın işte, ne yaptıgımı bilmesin, ama süre bitince çıkartırım hepsinin acısını
o nasıl adım atacagını kavga ettgimizde bile bilemeyen bir adamdı, şimdi nasıl yapacak hiç bi fikrim yok, ama düşünsün bulsun çaresini benm derdim degilbarışırsak eğer de zaten herşeyin güzel olması lazım, yoksa kafam çok net, barışmayacagım aynı eskisi gibi devam edeceksek
bunu en iyi sen bilirsin canım..biz veya arkadaşların ne demiş boş..
kendini dinle ne yapmak istiyorsan öyle davran..yani yok yemin ettim inada bindirdim diye kendini şartlama..
tabi onun yaptığı da çok yanlış ama araya böyle soğukluk sokmayın ya insan kaç kere aşık olur ki
Ya. Gercekten tanımıyorum sizleri ama iyi ki varsınız. Bu yaptıklarım arkadaslarıma komik geliyo. Ama siz öle deil. Gecen gün arkadaslarla öğle
Arasnda oturuyorz sırf bu yüzden onların sohbetine dahil olmak yerine sizle konustum. İyi geliyosunuz. Çok saolun
oyy cok olms yaa... dayan güzelim ya daha nekadar süre aramaz ki
çok yazık valla bakalım ne kadar sürecek..
acaba diyorum ama seni yanlış yönlendirmek için değil haahani benim şoklamalardan yapsan ona desen ki ben devam edemiyorum böyle var mısın yok musun belli değil ayrılalım acaba seni kazanmak için nasıl davranır..
işte kuzum bunu dersem eğer ve devam ederse içimde hep soru olur benim, " benim zorlamamla mı döndü, acaba biraz daha düşünse devam etmek istemez miydi " diyeben kafamın rahat olmasını istiyorum, onunla ya da onsuz, kafamda soru işareti olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?