- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.321
Yetinmeyi bilmek lazım tabi canımGidip şakalaşarak uyandırmak bile nasıl mutlu ediyor beni anlatamam
biz beraber uyuduk amaaa
kızlaaarr herkes nerdee
sağol canımmmm, inşallah Rabbim bi engel çıkarmazsa, bir sonraki çarşı izninde (2 hafta sonra) gideceğim inşallah yanına
Kızlarrr ben de geldimmmmmmmmmmmmmm
Sevgilimle güzel bir hafta sonu geçirdim şimdi eve geldi ve size koştumVarmı güzel haberler önceki sayfalara bakamadım hata verdi
biz beraber uyuduk amaaa
senin bunu yazdıgın saatlerde bizde misafir vardı canım o sebeple buralarda değildim :2:
biz de o askerden geldiginde arkadaşımın evinde kalmıştık da beraber uyumuştukhatta ben diyorum ona arada " seni eve attım " diye diyordum yani- eskiden :26:
Günaydın arkadaşlar..
Bugün erkek arkadaşım dönüyor çok mutluyum ama beraberinde biraz da üzgünüm...
2 senedir yaşadığım çarpıntılar ve yorgunluk nedeniyle kardiyolojiye gittim, muayane sonucunda kalp kapakçığımın gevşek olduğu ve kaçak yaptığını söyledi doktor..
Günaydın kızlaar :)
günaydınlarr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın arkadaşlar..
2 senedir yaşadığım çarpıntılar ve yorgunluk nedeniyle kardiyolojiye gittim, muayane sonucunda kalp kapakçığımın gevşek olduğu ve kaçak yaptığını söyledi doktor..
Aaa geçmiş olsun yaa.. Sevgilin gidiyo mu geliyo mu pekii.
Çok teşekkür ederim canım, geliyo yolda şuan..
Günaydın arkadaşlar..
günaydın canım, gözün aydın sevindim senin adına
çok geçmiş olsun hiç üzülme arkadaşımda da var bu durum ciddi bir şey değil diye biliyorum..kahveden uzak duruyor o sadece:26:
Ben de zincirlerimi kırıp facebook açtım kızlar. Çok lazımmış gibi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?