- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.661
anaaaaa tarih belirlenddiiiiii
söz mendilinden hiç anlamam ama ikram konusunda aynı şehirde oldugunuza göre hafif bişeyler olabilir sanırım :26:
durr saçın makyajın var daha onları nasıl yaptıracaksınnnnçok heyecanlandım
Bende söz mendilinden hiç anlamıyorum ama çok istiyorum kızımızı verdik anlamında bir mendil
Saç için düz fön düşünüyorum çünkü söz de dalgalı yapacağım.. Makyajı bilmiyorum ay bilemedim.. Birde saça toka falan mı alsam acaba ne yapsam dümdüz kalsın istemiyorumm:26:
şimdi size 4 mayısta istemek için gelecekler söz ayrı mı olacak :26: eğer böyleyse söz ne zaman olacak peki :26:
makyajı kuaförde yaptırırsın diyecegim ama abartmamaları lazım ki bu kuaförlerde pek mumkun olmuyor o yuzden kendin de yapabilirsin belki :26: saçı da sen kendine yakışanı daha iyi bilirsin tabi dee tel tokayla falan tutturabilirsin sanırım :26:
Evet canım istemeye geldiklerinde gün konacak söz için :)
Makyajı saçı kuaförde istiyorum evde istediğim gibi yapamam denk getiremem oturur ağlarım sinirdenYok ben çok düz kalmasın diye bir şey istiyorum saçıma beyaz toka yada saç bandı gibi:26:
Kızlaaar 4 Mayıs Pazar isteme olacakkkkkk
İşte böyle oldu iyi oldu ben biliyordum hiç hazırlık yapmam gün belli olur yaparım uzar diyeCanlarım fikirlerinize ihtiyacım var.. Söz mendili istiyorum model olarak varmı hiç bildiğiniz.. Birde ikram olarak ne olabilir onu da bilmiyorum her türlü fikre açığım:26:
kıyafetin eğer spor bir havadaysa saç bandı çok şeker olabilirben bayılırım da saç bandına hem madem sadece isteme olacak hafif spor da olabilirsin tabiki
anaa bi daha gelecekler o zaman söz içinee onda ne giyeceksinn o ne zaman olacak
iyice panik yaptırıyorum sanırım seni
Evet işte çok klasik değil elbisem sadece isteme olacak diye siyah beyaz elbisem beyaz saç bandı mı olsa acaba
Onun için elbise diktireceğim canım paylaşmıştım onuda toz pembe istiyorum yok ben zaten panik haldeyim
bende istiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende istiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aa ben o elbiseyi görmemişim sanırımbence saç bandı olabilir ama kızlar da fikir versin bakalım, ben saç bandını çok seviyorum da ondan objektif bi yorum yapamıyor olabilirim :26:
bende istiyoruummm ama sanırım bir sevgilim bile yokkutaqnmaz gibi hala istiyorum bana neeeee
kızım sen zaten nişanlısın, ne istiyonnnn
Kızlaaar 4 Mayıs Pazar isteme olacakkkkkk
İşte böyle oldu iyi oldu ben biliyordum hiç hazırlık yapmam gün belli olur yaparım uzar diyeCanlarım fikirlerinize ihtiyacım var.. Söz mendili istiyorum model olarak varmı hiç bildiğiniz.. Birde ikram olarak ne olabilir onu da bilmiyorum her türlü fikre açığım:26:
tekrardan istesinler bana ne
aa ben o elbiseyi görmemişim sanırımbence saç bandı olabilir ama kızlar da fikir versin bakalım, ben saç bandını çok seviyorum da ondan objektif bi yorum yapamıyor olabilirim :26:
bende istiyoruummm ama sanırım bir sevgilim bile yokkutaqnmaz gibi hala istiyorum bana neeeee
yalnız ben bidaha istiyorum diye şey ettim
GEÇEN SEFER BİŞEY ANLAMADIYDIM
ALLAH HAYIRLSININ NASİP ETSİN SANA DA
haa bence bant olmasın :)
inanmıyorum tarih belirlendi demekki
söz mendilli bizim çeyizciler çarşısında varmış, ipek hemde üzerine isimlerinizi de işletebiliyorsunuz..
çok güzel bloglar var bunu yapan ama pahalıya gelir sen bi çarşıya bakarsın dediğim gibi
ayy çok güzelmişşş
ohooo sen şımarıklık yapıyorsun o zamansana yok sen kazana düştün bana var bana nee ben istiyorumm :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?