- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.641
Evet ya bende farkettim niye bu kadar sessizleşmiş bu topik
Canım zafer plaza adl den aldım heykel uzun çarşı altıparmak kent meydanı aklına neresi geliyorsa gezdim en son zafere girdim orda buldum =) Siyah beyaz diz üstü bisiklet yaka kolsuz bir elbise altına beyaz topuklu siyah kapatır diye düşündüm =) Önünü de özellikle bisiklet yaka istedim çünkü kahve falan verirken eğilcem rahat olamam öteki türlü =))
Yalnız çalışanlar beni benden aldı isteme için elbise bakıyorum diyorum uzun abiye gösteriyorlar günlük şifon gösteriyorlar dedim siz durun ben bulurumEn son aldığım yerdeki çalışanlar çok iyilerdi gönlüme göre buldum ama öldüm resmen öldüm eve taksiyle döndüm resmen
canımcım, elbisen bu ikisinden biri mi acabaaa
Eki Görüntüle 1083384
bu arada şu da benim çok hoşuma gitttiiiiiiiine kadar zarif duruyorrr
Eki Görüntüle 1083385
genelde her sayfada böyle bi grup var ve üçüncü bi kişi yazdığında pek etkili olmuyor
ama bizimde artık grubumuz vaaar sohbetimiz daim,bol olsun inşallah
CAnım hatırlarsan bende söylemiştim önünüzde nişan var onun hazırlığı içinde olmalıydınız diye.. Sen iyi dayandın ben şimdiye kadar tepkimi çoktan verirdim.. Gerçi senin nedenlerin de mantıklıydı o yüzden sesimi çıkartmıyordum.. Böyle yaparak kendini bitiriyor sende sevgi bitiyor güven bitiyor.. Ve o güven kolay kolay kazanılmıyor tekrar..
yaa canımmm kuzum sen nerelerdesin özlettin kendini çok merak ettik seni
aynen daha söylemediklerim de var ve bende şunu bunu aldım diyince kzıyor bana ben alıyorum ne gerek var diye sanki kız evlendiriyor
söylemem zaten bu saatten sonra çok da hevesim kaldı ya sanki
yok canım ya açmam konuyu nasıl istiyorsa öyle davransın bide işine gelmiyo asabiyet yapıyor alttan alsa ölür zaten
Aaa olur mu alttan almak onların kitabında pek yazmıyor çok çok haksızlarsa belki o zaman
10 tane nevresim takımı mııı
benim yok çeyizim de 10 tane nevresim takmı, senin kayınvaliden baya hevesliymiş sanırım
yaa canımmm kuzum sen nerelerdesin özlettin kendini çok merak ettik seni
aynen daha söylemediklerim de var ve bende şunu bunu aldım diyince kzıyor bana ben alıyorum ne gerek var diye sanki kız evlendiriyor
anaammmm elbise alınmııışşşşşşayyy en mutlu günlerinin başlangıcı olsun inşallah elbiseni giydigin gün
bunlar ne kadar güzel elbiselermiş öyleeehepsini istiyorum hepsini
amiiinnnnnnnn
evet kuzum sen de söylemiştin, ama zaman geçtikçe tekrar tekrar düşünmek çok koyuyor artık banaben hala konuşmayacagım onunla, adımı atan asla ben olmayacagım kafamda bu işi bitirdigimi söylemeyecvegim asla hissettirebilirim birazcık tabi o ayrı mesele
o kendi kararını versin, erkek olsun önce yürekli olsun çıksın karşıma, o zaman pat patt yüzüne söyşleyecegim bunlarısaf dingil zannediyorki tek kafa dinleyen o bizim ki kafa degil de saksı sanki çok kızıyorum ona çokk bana hak etmedigim şeyleri yaşatıyor, affetmem o kadar zor kii onda o yurek de yok zaten o yuzden hayırlısı olsun, ben artık bekar bir bayanım
CAnımm Aminnnn teşekkür ederim güzel dileklerin için
Sen kafanda bitirmişsin sanırım.. Hayırlısı olsun ne desen ne yapsan haklısın.. Ve evet bitirdiğini söyleme bakalım ne zaman arayacak neler diyecek kendisi istedi bu zamanı.. Sen bence yeterince anlayışlı davrandın ona..
çok şanslısın kesinlikleşimdiye kadar erkek annelerinden oğlunu evlendirmeye bu kadar istekli olanı ilk kez gördüm ağzınzın tadı hiç bozulmaısn inşallah
hata yaptım haber vermeyi unuttum kusura bakmayın :26: bi daha olmaz söz
CAnımm Aminnnn teşekkür ederim güzel dileklerin için
Sen kafanda bitirmişsin sanırım.. Hayırlısı olsun ne desen ne yapsan haklısın.. Ve evet bitirdiğini söyleme bakalım ne zaman arayacak neler diyecek kendisi istedi bu zamanı.. Sen bence yeterince anlayışlı davrandın ona..
evet canım çok şükür bide öyle çok seviyorum ki tertemiz bi insan
nişanda da hepsini getirecek diye acele ediyor her şeyi tamamlamış..oğlu hiç ona çekmemiş ama
ya bende sandım ki acaba emrahla barıştılar onunla mı zaman geçiriyor da girmiyor nete diyeketum işte ketum şey
Aaa olur mu alttan almak onların kitabında pek yazmıyor çok çok haksızlarsa belki o zaman[/FONT]
kendi bilir
biraz önce de msj atmış evdekiler soruyor ne zaman selen ailesine açıklayacak diye..sanki akşam hiç konuşma yapmadık
nişanda mı geliyor erkegin çeyizionu bile bilmiyorum ben yaa
amaann patlasın emrah dingilililyy ye de yazdım canım, ben kafamda kararımı verdim, o değiştirmek için uğraşmazsa ki uğraşmaz ben malımı biliyorum bitti bu iş artık
yani isteğe bağlı ya düğüne yakın gelir yada nişan akşamı kız tarafına gelinirken getirilir..
diyor ki ev küçük sığmıyor sizin ev büyük ondan getiricem
hakkınızda hayırlısı olsun canm ne diyim yani dilim varmıyor az daha sabret demeye gerçekten çok abarttı yeter
yok gülüm sabredecek bişey yok artıkyine de bu pazara kadar süresi var, pazar akşamından itibaren belli etmeye başlayacagım bu işin bittigini. bakalım beni önemseiyorsa muhtelif sosyal paylaşım platformlarındaki ona dair şeylerin silindigini zaten fark eder he yok fark etmiyorsa zaten beni sallamıyordur ki bu da ne kadar haklı oldugumu gösterir
aslında güzel bişeymiş bu erkegin çeyizi getirme adetisen de ona göre eksikleri daha net görürsün
hiç sanmıyorum..şimdi telde konuştuk yine annen ne zman söyleyecek bi an önce evlensek dedi..
bende dedim sordun mu bana belki hayır diycemöyle mi dedi aynen öyle dedim..
ben senin ne beklediğini biliyorum da (yüzüğü kasdediyor).... gerisi yok biliyormuş da..
bende dedim artık senden bişey beklemiyorum işine gelmiyor bu işler dedim kapattık..
beyefendiye de bak benim zorumla bişey yapacaksa hiç yapmasın sinir şey
off ya niye böyle oluyor ki..
bence de çok haklısın pazar dönüm noktası olsun..yeter sonsuza kadar onu bekleyecek değilsin ya..sonuçta seninde önüne bakman lazım..
ama çok abartı yapmadan belli et mesela ilişkisi yok olarak değiştirdiğinde gizle onu..tesadüf eseri görsün..bide insanlara laf anlatmaya uğraşırsın..
valla canım ukalalık gibi algılamanızı istemem ama gerçekten ben yeterince anlayışlı davrandım, hatalı olmama ragmen eyvallah dedim ona daha neyin tafrasını yapıyor acaba beyefendiüzgündüm eskiden artık kızgınım ona, dedigim gibi sıfırı ona karşı. uğraşsa dizelir belki, ama uğraşmaz eminim, uğraşacak adam bu kadar zaman beklemez diledigi hayatı yaşasın umrumda degil
Aaa olur mu alttan almak onların kitabında pek yazmıyor çok çok haksızlarsa belki o zaman[/FONT]
kendi bilir
biraz önce de msj atmış evdekiler soruyor ne zaman selen ailesine açıklayacak diye..sanki akşam hiç konuşma yapmadık
Canım acaba önce senin söylemeni mi bekliyor
vursaydın kafasına bi tanee
ne kadar zor geliyor bu erkeklere güzel bişey yapmak yaa
feminist damarım tutar valla arada senin sevgilin de kaynar benden uyarması
Evet sen fazla anlayışlıydın bize bile onu savundun hep.. Haketmedi bu yaptıklarını canım önüne bak en iyisi..
kaynasın hiç sorun değil şuan çok kızgınım ona..
hayır yani haketmiyor muyum 3 sene oldu nerdeyse ya hiç düşünmez heveslenmez bi yüzük alayım parmağına benim yüzüğümü taşısın..
para desem kesinlikle değil hem alabilecek durumda hemde eli çok boldur hele ki bana karşı..
neden bu kadar isteksiz şu tektaş konusunda anlamıyorum..
Canım acaba önce senin söylemeni mi bekliyor
aslında bende bi ara öyle düşündüm ama..
ne yani yüzüğü alınca kaçacak mıyım işini sağlama mı almak istiyor saf..
Kızlaaar 4 Mayıs Pazar isteme olacakkkkkk
İşte böyle oldu iyi oldu ben biliyordum hiç hazırlık yapmam gün belli olur yaparım uzar diyeCanlarım fikirlerinize ihtiyacım var.. Söz mendili istiyorum model olarak varmı hiç bildiğiniz.. Birde ikram olarak ne olabilir onu da bilmiyorum her türlü fikre açığım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?