Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

anaaaaaa çok geçmiş olsun canımmm :53::53:

doktoruna bi danışsana bu kadar çok yara olması normal mi acaba :14::14:

o zaman 2 akşam sonra büyük akşam :kkk:

Sordum canım hayır değil çok nadir olur böyle dedi bünyeyle alakalı bir durum sanırım kuzenimde de tel var ama bir kere bile yara olduğunu görmedim.. Sorun tamamen bende yani :43::43::43:

bütün olrak koyucan canım zaten eğer koymassan daha zor olur ,, zaten 1 2 güne gecer dişlerde oynama olduğu için böyle oluyor

Evet canım biliyorum ya hata bende aslında 3 5 gün lastiklerimi kullanmadım geçen gün gece yatarken takayım dedim sabaha kadar yer değiştirdiler bir anda o yüzden böyle oldu hak ettim yani :)

Sordum canım hayır değil çok nadir olur böyle dedi bünyeyle alakalı bir durum sanırım kuzenimde de tel var ama bir kere bile yara olduğunu görmedim.. Sorun tamamen bende yani :43::43::43:

olaya iyi yanında bakalım :1: yemek yemiyormuşsun işte zaten sayıflamak istiyordun ya işe yarayabilir bak :33:

iyi bişey gibi geliyor bu :26: ama öte yandan nasıl dayanıyor ya konuyu açmadan :53: yok mudur babanın da kendince soruları sorsa da kurtulsa ya :53:

bana da iyi bişey gibi geliyor, çünkü daha önce yani bizi ayrı biliyorlarken, telefonda gene bana birini anlatıyolardı bunlar, ben de o zaman benim kalbim başkasında biliyosun bunu falan demiştim, o zaman babam çoooook fena şeyler sölemişti bunu duyduğunda... bu sefer hiç tepki vermemiş olması, sanırım kabullenmeye çalıştığının bi göstergesi gibi geliyor :26:

şimdi yine telde onun sıkıştırmasını yaptı beyefendi cumartesi günü söylesin annen dedi ablanlarda ertesi günü gelsinler diyor illa o akşam olması gerekmiyor bence de mantıklı geldi..
bakalım akşam annemle konuşayım kesin cumartesi söylesin diye:18::18::18::18:

bence de mantıklı bu canım, annen cmt günü sen işteyken sölesin, zaten babanın sana çok bişey soracağını sanmam, soracaklarını annene sorar gibi geliyor :26:

Teşekkür ederim canım adaçayı yok sanırım ki bizde doktorun verdiği ilaç var ama artık etki etmiyor dünden beri aç geziyorum en son baktım olmayacak cicibebe aldım oturdum onu yedim :1:

geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun :94:

bana da iyi bişey gibi geliyor, çünkü daha önce yani bizi ayrı biliyorlarken, telefonda gene bana birini anlatıyolardı bunlar, ben de o zaman benim kalbim başkasında biliyosun bunu falan demiştim, o zaman babam çoooook fena şeyler sölemişti bunu duyduğunda... bu sefer hiç tepki vermemiş olması, sanırım kabullenmeye çalıştığının bi göstergesi gibi geliyor :26:

bence de mantıklı bu canım, annen cmt günü sen işteyken sölesin, zaten babanın sana çok bişey soracağını sanmam, soracaklarını annene sorar gibi geliyor :26:

geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun :94:

Teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm:31:

Dondurma çok bozmaz ki zaten:33::33: O ne diyetiymiş hiç duymadım :26:

o diyeti bozmaz bu diyeti bozmaz diye diye bu hale geldim zaten :1::1:

karabugday diyeti de arkadaşım söyledi bana. 1 günlük detoskmuş bu, yani gün boyu sadece bunu yiyorsun yoğurt katarak vs. sonrasındaki günlerde de canın isterse eğer gün içinde bir öğün tüketiyormuşsun yine :34: bi deneyecegim bakalım başarırım umaırm bu sefer :31:

umarım yanılmayız da baban hiç sıkıntı çıkarmaz gizemcim yaa :31::31:

Back
X