Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Anladım canım hayırlısı olsun sana da.ilk defa bu kdar kalabalık misafirimiz olucak. bi de gelicek insanlar ikramlara hürmete dikkat ederlermiş :D biz
evde o kadar kişiyi nasıl ağırlıcaz bakalım :D

Ev o kadar kalabaligi kaldramz diye dusunduk yemek flan olursa cok zorlanirdik mecbur disarda olucaz :) bizim de zorlu olcak gibi.aileler daha ilk kez karsilascaklar

Ev o kadar kalabaligi kaldramz diye dusunduk yemek flan olursa cok zorlanirdik mecbur disarda olucaz :) bizim de zorlu olcak gibi.aileler daha ilk kez karsilascaklar

kesinlikle çok stresli geçecek. geldikleri gün kalıcaklar mı peki siz de canım?

bizimkiler geldikleri gün öğretmenevinde yer ayarladk orda dinlenicekler

akşamüstüye doğru bizim eve gelirler iki sohbet muhabbet sonra yemek faslı olur heralde de mi? sonra mı isteme?

annem de bu konularda çok deneyimsiz benm gbi :(

kesinlikle çok stresli geçecek. geldikleri gün kalıcaklar mı peki siz de canım?

bizimkiler geldikleri gün öğretmenevinde yer ayarladk orda dinlenicekler

akşamüstüye doğru bizim eve gelirler iki sohbet muhabbet sonra yemek faslı olur heralde de mi? sonra mı isteme?

annem de bu konularda çok deneyimsiz benm gbi :(

Canim biz sabah onlari alcaz bizde tanisirlar kahvalti ederiz. Sonra komsumuzun evi var bos suanda. Orda kalip dnlenickler.gece de orda kalcaklar. Aksama da yemek ve isteme. . Ertesi gün de dedgim gbi disardayiz :)

Canim biz sabah onlari alcaz bizde tanisirlar kahvalti ederiz. Sonra komsumuzun evi var bos suanda. Orda kalip dnlenickler.gece de orda kalcaklar. Aksama da yemek ve isteme. . Ertesi gün de dedgim gbi disardayiz :)

bizde mi sabah karşılayıp kahvaltı versek ki? o kadar kişiye hem kahvaltı hm de yemek :53:

hiç bilemediiim

anladım canm bizim 25-30 kişi gelicek işte o kadar kişiye kahvaltı olmaz de mi?

öğretmenevinde yeseler akşamına bize gelip yemek yeseler ayıp mı olur??

Yok canm sanmam neden ayip olsunki.aksama yemek daha iyi olur. Onlar yesinler sonra gelirler . Kalabalk geliyolarmis sizinkilrr :)

bence de yaa :D karşılarız onları öğretmenevine yerleştiririz dinlenirler kahvaltılarını yerler hazırlanırlar akşamüstü de bize gelirler:34:

Evet hem sizin de evde yapcağınız hazırlıklarınız varsa daha rahat yaparsınız

çok zormuş bu işler :) ben de izmire yarın gidicem daha.bakalım 1haftada neler yapabilicez :18:

çok zormuş bu işler :) ben de izmire yarın gidicem daha.bakalım 1haftada neler yapabilicez :18:

bn de bi hafta önceden izin alıp gidicem aydına :) hallolur inşallah en güzeliyle her şey söz sonrası deneyimlerini

yazarsan çok memnn olurum bu arada ismim müjgan :D

özelden yazamıyorum sanırım :(

ben de çok memnun oldum

inşallah en layığıyla atlatırız her şeyi

tekrardan hayırlı olsun

istanbulda mı çalışıosun evet de de bayılıyıım :emir_bebek:

özelden yazamıyorum sanırım :(

ben de çok memnun oldum

inşallah en layığıyla atlatırız her şeyi

tekrardan hayırlı olsun

istanbulda mı çalışıosun evet de de bayılıyıım :emir_bebek:

inşallah canım ..

malesef Edirnede okuyorum. ama şuan istanbuldayım erkek arkadaşımın yanına geldim alıncak birkaç bişey kalmıştı onlara baktık :) genelde istanbuldayım yani haftasonları :) :1:

inşallah canım ..

malesef Edirnede okuyorum. ama şuan istanbuldayım erkek arkadaşımın yanına geldim alıncak birkaç bişey kalmıştı onlara baktık :) genelde istanbuldayım yani haftasonları :) :1:

büyük tesadüf diyelim o zman ben de istanbuldaım

bohçayı halletmişsinizdir bu zmana kadar kesin ama eminönü mahmutpaşa bu konuda uzman harbiden :) söyliim yine de

büyük tesadüf diyelim o zman ben de istanbuldaım

bohçayı halletmişsinizdir bu zmana kadar kesin ama eminönü mahmutpaşa bu konuda uzman harbiden :) söyliim yine de

baya tesaduf .. egeli kız karadenızlı gelin :) hallettik ama oralara bakmadık bile. eksiklerimiz illaki var ama olsun problem değil :) içine ayrı ayrı yerlerden kullanabilceğim şeylerden aldım ben o yuzden bakmadık oralara hiç.aslında bakıp fikir edinebilrdik.. yüzüklerimizi de kapalıçarşıdan aldık..

baya tesaduf .. egeli kız karadenızlı gelin :) hallettik ama oralara bakmadık bile. eksiklerimiz illaki var ama olsun problem değil :) içine ayrı ayrı yerlerden kullanabilceğim şeylerden aldım ben o yuzden bakmadık oralara hiç.aslında bakıp fikir edinebilrdik.. yüzüklerimizi de kapalıçarşıdan aldık..

iyi etmişsin canım.biz de kuyumcu kente bi baktık ama çok çeşit olduğundan kafamız karıştı tabi

elbiseni nasıl bi şey aldın

iyi etmişsin canım.biz de kuyumcu kente bi baktık ama çok çeşit olduğundan kafamız karıştı tabi

elbiseni nasıl bi şey aldın

forum istanbulda oleg cassini diye bi mağazadan aldım. mint yeşili şifon uzun bı elbise.. vyaka kalın askılı. helen modeli gibi.. isteme için henuz almadım bişey :) sen aldın mı elbiseni

forum istanbulda oleg cassini diye bi mağazadan aldım. mint yeşili şifon uzun bı elbise.. vyaka kalın askılı. helen modeli gibi.. isteme için henuz almadım bişey :) sen aldın mı elbiseni

gözümde canlandı sanki öyle bir elbise :)

ben sadelikten yana olduğumdan ipekyoldan pudra pembesi v yakalı kollu diz hizasında bi elbise aldım ayakkabı olarak da altına mor süet stiletto canım :)

gözümde canlandı sanki öyle bir elbise :)

ben sadelikten yana olduğumdan ipekyoldan pudra pembesi v yakalı kollu diz hizasında bi elbise aldım ayakkabı olarak da altına mor süet stiletto canım :)

ben de aynı şekilde sade olsun istedim.abiye gibi degil zaten :) taşsız boncuksuz isteyince hep garip baksalar da öyle bişey istedim. altına da vizon stiletto..ben de adil ışıktan ipekyoldan filan baktım birkaç elbise var aklımda . sanırım isteme için öyle diz hizasında bi elbise alıcam :):16:

ben de aynı şekilde sade olsun istedim.abiye gibi degil zaten :) taşsız boncuksuz isteyince hep garip baksalar da öyle bişey istedim. altına da vizon stiletto..ben de adil ışıktan ipekyoldan filan baktım birkaç elbise var aklımda . sanırım isteme için öyle diz hizasında bi elbise alıcam :):16:

diz hizasında düşünüosan kesinlikle altına stiletto canım çok şık duruo

ipekyol bu tip elbiselerde çok asil duruo bnce:1:

Back
X