- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.841
iyi uykular canım görüşürüzz
sanırımgerçi ben de her an sızabılırım, yataga geçince benim ne zaman uyuyacagım tam belli olmuyor bu aralar
Kafan karısık ondan mıı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bişey düşünmemek için bişeyler açıp izlerken uyuyakalıyorum :26: normal insanlar gibi yatıp uykuya dalamıyorum yani, illa sızmam gerekiyor
bişey düşünmemek için bişeyler açıp izlerken uyuyakalıyorum :26: normal insanlar gibi yatıp uykuya dalamıyorum yani, illa sızmam gerekiyor
Kıyamam ya. Geçicek inşallah. Yoluna girse bi.. Yaş 28 miydi
canım yaa emrahla ilgili olarak istihareye yatsana sen bi :26: rabbim sana bi çıkar yol gösterir belki :26:
canım yaa emrahla ilgili olarak istihareye yatsana sen bi :26: rabbim sana bi çıkar yol gösterir belki :26:
28.5
onu ben de düşündüm aslında, şu durumda özellikle çok da mantıklı geliyor ama korkuyorum sanırım biraz :26:
Aaa evet gerçekten. Ben çok inanıyorum. Ve yatıp ciddi ciddi görenlere şahit oldum.
21 been :)
ben de inanıyorum zaten, eski nişanlımla ilgili ablası ve yengesi yatmışlrdı, ikisinin sonuç da olumsuzdu ama yine de devam ettik biz. ben sonradan öğrendim devam edince daha kötü oldugunu ve korktugum şeyde bu sanırım :26:
sen daha pek ufakmışsın yaa
Evet o tarafı biraz tedirgin ediyo. Yaşayarak mı öğrenmeliyiz ki :) evet küçüğüm daha ya :) büyüyoruz biz :))
yaşayarak öğrenmek o açıdan en azından daha az korkutucu :26: ama artık bekleyecek sabrım da kalmadıkafam karıştı iyice yapsam mı acaba :26:
Bence sen yapabilirsin. Çünkü üstünden çook zaman geçti. Hem Allah bilir hayırlı mı hayırsız mı. Belki senin için hayırsız. Ya da hayırlı. Biz bilemeyiz. Bi dene bence. Allah yolunda bişey bu. Ne olabilir ki. Kötü birşey değil. Rabbim gönlünün muradını versin. Göstersiinn..
bugun yarın adet olacagım zaten şimdi yapamam da o bittikten sonraya kadar hala ses çıkmazsa yapabilirim sanırım :26:
nasıl yapılıyor ki onu bile tam olarak bilmiyorum
Canım internette güvenilir sitelerden öğrenebilirsin. Benim kuzenim çok iyi bilir aslında da şimdi geç oldu. Bi de o zamana kadar ses cıkmazsa ayıp eder.
Ya bildirim geliyo face den. Tanımadığım insanlar ekliyo. Kalbim çarptı şimdi. Korktum. Biri eklemiş. Ay kötü hissediyorum. Yeni açtım ya. Hey Allahım ya. Size de oluyo mu böyle panik. ?
o ayıbı edeli çok oluyor canım şu saatten sonra ne yapsa beni şaşırtamazKuran la ilgili küçük el kitapları oluyor ya onlarda da vardır sanırım bakar öğrenirim eğer kesin karar verirsim :26: hayırlısı artık
oluyor malesef canımhadi beni geçtim anneme bile msj atan adamlar var. 50 yaşındaki kadına msj atmışlar çok güzelsiniz falan die millet şaşırmış heralde iyice
Hayırlısı olsun valla ne diyeyim. Face konusunda da korkumun endişemin üzerine gideyim diye actım beni panikletiyo.
yanlış bişey yapmadıgın sürece panikleyecek hiç birşey yok canımsevgiline de söylüyormuşsun zaTN ki söylemene gerek bile yok bnce, elin adamı arkadaşlık istegi göndermiş kabul etmezsin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?