- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.861
yaşayarak öğrenmek o açıdan en azından daha az korkutucu :26: ama artık bekleyecek sabrım da kalmadıkafam karıştı iyice yapsam mı acaba :26:
Günaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun. Dua edelim bool bol. Herşeyin hayırlısı olsun. Sevgilim de sınavda. Ona da dua edin lütfennn ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1086925
Kızlarr Kahve Fincanımız nasıl olmus , aska tuzlu kahveyi yaptım acı filan koymadım , ama fenerbahce fincanı görünce cok sevindi :)
Kabul etmemek ne kelime. Öyle bşy yapıorm ki bu kişi bidaha sana istek gönderemez diyo :)))
Canım bnm gözler gdio. Yarın yazarm yinee. İyi geceleerrr :*
Korkacak birsey yok canım benim, bence emrah donse de donmese de yap sen bunu bi.. Ben de eski iliskimde yapmistim ve beni rahatlatmistı gerçeklten.. Bizim durumları biliyorsun ya şu an, şimdi bile düşünüyortm yeniden yapmayı
Günaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun. Dua edelim bool bol. Herşeyin hayırlısı olsun. Sevgilim de sınavda. Ona da dua edin lütfennn ...
Eki Görüntüle 1086925
Kızlarr Kahve Fincanımız nasıl olmus , aska tuzlu kahveyi yaptım acı filan koymadım , ama fenerbahce fincanı görünce cok sevindi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı cumalar canım
Rabbim bize bu mübarek günün hürmetine her şeyin hayırlısının nasip etsin..
Eki Görüntüle 1086925
içti bir tane daha istedi hatta :):)
Hepinize günaydınn Hayırlı cumalar bana da dua edin de şu ağzım iyileşsin bir an önce
evlendikten sonra da bu başarılarını görmek istiyorum deseydin
ayy hala geçmedi mi yaraların canım yaadoktora git ihmal etme lütfen
Yok tatlım daha 3 gün oldu bir haftası var onun öyle bir güne iyileşmiyor maalesef aman doktor bir şey yapmıyor kiTellerden çünkü mecbur katlanıyorum
4 gün kalmış o zaman dayan canım biraz daha
ilkokuldayken çok heves ediyordum tellere, kaç kere doktora da gittim ama inat gibi de dişlerim düzgüngözlük de hiç sevmezdim, gözlerim 4.5 numara bozuk senelrce taktım ben de lens kullanıyorum artık
Gectiğimiz cumartesi oldu canım ama kac gün 19 nisan deyip durdum nasıl atladın :):)
Benim ön dişlerimde sorun vardı yıllarca direndim tel takmamak için ama kurtulamadımGözlerimde bozuk gözlük var takmıyorum lens nasıl zor olmuyor mu kullanmak
:
benim gibi gözlük sevmeyen biriysen hiç zorlanmıyorsun emin olben ilk aldıgımızda annem kardeşim bi yerlerden nasıl takılacagını bana okumaya çalışırlerken takk diye iki gözüme de takmıştım ve dünyadaki en büyük buluş bence lens, çok raHAT ediyorsun kesinlikle
Ben artık vücudumda birşeyler takılsın istemiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım nereye kadard_targaryen ayrılmış galiba merak ediyorduk ya hani konu açmış
Ben artık vücudumda birşeyler takılsın istemiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım nereye kadard_targaryen ayrılmış galiba merak ediyorduk ya hani konu açmış
evet ya bende sabah gördüm konusunu üzüldüm ya sözlüsü neler neler demiş ya yazık günah
oraya yazamadım targeryen görüp de daha çok üzülmesin diye ama sözlüsü tam kafası kopmalık bi adamyok arkadaş erkeklere fazla yüz vermeyeceksin yani
aynı huyları benim eski nişanlımın huyları, salak gibi de eyvalla hediyoruz adamlara sanki verecekleri ekmege muhtacızz
buraları inşallah okumaz iye açık açık yazıyorum da, umarım barışmazlar yaagerçi seviyor targeryen cigim o yuzden çocuk pişman olup döner ve bence barışırlar ama adam en başından beri böyleymiş huy degismez ki
oofff offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?