Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yaşayarak öğrenmek o açıdan en azından daha az korkutucu :26: ama artık bekleyecek sabrım da kalmadı kafam karıştı iyice yapsam mı acaba :26:

Korkacak birsey yok canım benim, bence emrah donse de donmese de yap sen bunu bi.. Ben de eski iliskimde yapmistim ve beni rahatlatmistı gerçeklten.. Bizim durumları biliyorsun ya şu an, şimdi bile düşünüyortm yeniden yapmayı

Günaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun. Dua edelim bool bol. Herşeyin hayırlısı olsun. Sevgilim de sınavda. Ona da dua edin lütfennn ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı cumalar canım
Rabbim bize bu mübarek günün hürmetine her şeyin hayırlısının nasip etsin..

Kabul etmemek ne kelime. Öyle bşy yapıorm ki bu kişi bidaha sana istek gönderemez diyo :)))

o da iyiymiş bak

Canım bnm gözler gdio. Yarın yazarm yinee. İyi geceleerrr :*

ben uyumuşum bile o arada kusura bakma :26:

ya düşünüyorum ciddi ciddi de şimdi ben istihareye yatsam olumsuz çıksa o bana geri dönse sırf bu yuzden kabul etmesem ileride aklımda şüphe kalır mı diye korkuyorum :26:

sen nasıl cesaret ediyorsun ki ya olumsuz çıkarsa bırakabilecek misin o zaman sevgilini :18:

Günaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun. Dua edelim bool bol. Herşeyin hayırlısı olsun. Sevgilim de sınavda. Ona da dua edin lütfennn ...

sevgiline başarılar canım

hepimiz için de Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah güzel kapılar açsın önümüze

Eki Görüntüle 1086925
Kızlarr Kahve Fincanımız nasıl olmus , aska tuzlu kahveyi yaptım acı filan koymadım , ama fenerbahce fincanı görünce cok sevindi :)

içti mi tuzlu kahveyi

hayırlı cumalar canım
Rabbim bize bu mübarek günün hürmetine her şeyin hayırlısının nasip etsin..

Eki Görüntüle 1086925
Kızlarr Kahve Fincanımız nasıl olmus , aska tuzlu kahveyi yaptım acı filan koymadım , ama fenerbahce fincanı görünce cok sevindi :)

Hepinize günaydınn Hayırlı cumalar bana da dua edin de şu ağzım iyileşsin bir an önce

Çok tatlı görünüyor da sizin ne zaman isteme oldu benim neden haberim yok

evlendikten sonra da bu başarılarını görmek istiyorum deseydin

ayy hala geçmedi mi yaraların canım yaa doktora git ihmal etme lütfen

Yok tatlım daha 3 gün oldu bir haftası var onun öyle bir güne iyileşmiyor maalesef aman doktor bir şey yapmıyor ki Tellerden çünkü mecbur katlanıyorum

Yok tatlım daha 3 gün oldu bir haftası var onun öyle bir güne iyileşmiyor maalesef aman doktor bir şey yapmıyor ki Tellerden çünkü mecbur katlanıyorum

4 gün kalmış o zaman dayan canım biraz daha

ilkokuldayken çok heves ediyordum tellere, kaç kere doktora da gittim ama inat gibi de dişlerim düzgün gözlük de hiç sevmezdim, gözlerim 4.5 numara bozuk senelrce taktım ben de lens kullanıyorum artık

Benim ön dişlerimde sorun vardı yıllarca direndim tel takmamak için ama kurtulamadım Gözlerimde bozuk gözlük var takmıyorum lens nasıl zor olmuyor mu kullanmak

Gectiğimiz cumartesi oldu canım ama kac gün 19 nisan deyip durdum nasıl atladın :):)

Canım kusura bakma inan farkında değilim çok utandım şimdi Nasıl geçti biraz anlatır mısın :26:

Benim ön dişlerimde sorun vardı yıllarca direndim tel takmamak için ama kurtulamadım Gözlerimde bozuk gözlük var takmıyorum lens nasıl zor olmuyor mu kullanmak

:

benim gibi gözlük sevmeyen biriysen hiç zorlanmıyorsun emin ol ben ilk aldıgımızda annem kardeşim bi yerlerden nasıl takılacagını bana okumaya çalışırlerken takk diye iki gözüme de takmıştım ve dünyadaki en büyük buluş bence lens, çok raHAT ediyorsun kesinlikle

Ben artık vücudumda birşeyler takılsın istemiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım nereye kadar d_targaryen ayrılmış galiba merak ediyorduk ya hani konu açmış

Ben artık vücudumda birşeyler takılsın istemiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım nereye kadar d_targaryen ayrılmış galiba merak ediyorduk ya hani konu açmış

aaa görmedim konusunu hemen bakayım da öyle yorum yapayım, yanlış bişey demek istemiyorum şimdi :26:

evet ya bende sabah gördüm konusunu üzüldüm ya sözlüsü neler neler demiş ya yazık günah

evet ya bende sabah gördüm konusunu üzüldüm ya sözlüsü neler neler demiş ya yazık günah

oraya yazamadım targeryen görüp de daha çok üzülmesin diye ama sözlüsü tam kafası kopmalık bi adam yok arkadaş erkeklere fazla yüz vermeyeceksin yani

aynı huyları benim eski nişanlımın huyları, salak gibi de eyvalla hediyoruz adamlara sanki verecekleri ekmege muhtacızz

buraları inşallah okumaz iye açık açık yazıyorum da, umarım barışmazlar yaa gerçi seviyor targeryen cigim o yuzden çocuk pişman olup döner ve bence barışırlar ama adam en başından beri böyleymiş huy degismez ki

oofff offfff

selam şekerimm
bende tam olarak düşüncelerimi yazamadım oraya iyi ki bitmiş diyorum yoksa ki evlenince daha beter kızın üstüne gidecekler kaynanalı kocalı, şimdiden bitmesi daha iyi gerçi hayrı Allah bilir ama bizim gördüğümüz bu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…