- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.081
ben bide ben rahatım falan dedim yaa kız ne şoka girmiştir haaresmen sagır duymaz uydurur olmuşum ben
tamam şimdi anladım olayııı
zor bi durum valla bilemedim ne diyecegimi :26:
Yok yakıştıramamıştım zaten. Konduramadm yani. Nasıl yani falan yazdm hatta :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende diyorum ki benm sunumları falan kafaya takmıyor oluşuma neden şaşırdı ki
resmen komedi oılmuşum yaa
Dimi ya. Allahım korusun.
Allah iyiliğini versin :)
ya bu konulardaki düşüncem net aslında. bu tarz şeylerin kişiden kişiye doğrusu değişir, yapmakta özgür insan. ama sonuçlarını düşünmeden hareket etmemek lazımşimdi kız hamileyse eger bebegi aldıracak büyük ihtimalle yazık degil mi yani bunları düşünmek lazım işte yapacagın zaman :26:
Ya bide bn bşy bilmiyorum sanrm şu konuda. Prezervatif olunca kızlık zarı zarar görmüyo mu ki bunu gercekten bilmiyorm. İnsanlar bu kadar rahat davranabiliyo. Evlilik değil bu sonuçta. Onla deil de başkasıyla evlenirse ne dicek öbür adama. Allah şeytana uydurmasın. Anlık heves yanii
zarar görüyor tabi canım prezervatif sadece çocuk olmasını engelleyen bişey
demekki adama güveniyor evlenmek konusunda veya umursamıyor evlenip evlenmemeyi :26: eğer bu adamla evlenmeyip başka adamla evlenecek olursa da ya adam kabul edecek yada kız adamı bi şekilde kandıracakdilerim ortada bebek olmaz da bide o masum yavrunun gunahı olmaz üzerilerinde
Umarım olmaz.. Neyse benm dersm var sabahyataym ben. İyi geceler size. Çook öpüyorumm. :*
umarım canım
şimdiden iyi dersler şekerim iyi geceler görüşürüz
söz veremiyorum malesef
iyi geceler canım, yarın sabah ankara yolcusuyum ben çarşamba gecesi görüşürüz
hee gerçi face var dimi yaa, oradan istedigin zaman ulaşabilirsin bana
Nurdan abla ya yukarda yazdgımı gördün mü? Dünden beri düşünüyorum da. Ayy içime dert oldu Üzüldüm bi nedense.
Ya bide bn bşy bilmiyorum sanrm şu konuda. Prezervatif olunca kızlık zarı zarar görmüyo mu ki bunu gercekten bilmiyorm. İnsanlar bu kadar rahat davranabiliyo. Evlilik değil bu sonuçta. Onla deil de başkasıyla evlenirse ne dicek öbür adama. Allah şeytana uydurmasın. Anlık heves yanii
hayırlı yolculuklaaaaar, bakalım nasıl haberlerle dönceksinn
ben de okudum konuyu ama hiç de üzülmedim vallaa... asla karşı değilim bu tarz ilişkilere. herkesin kendi hayatı, kendi tercihidir. yalnız bir şeyi yapıyorsan, olabilecek sonuçları göze almalısın ve buna göre de önlem almalısın.
bu arada sen bu tarz konuları çok kafana takıyosun gibi hissediyorum. sakın ama sakın kendi yargılarına uymuyor diye başkasını yargılanmaya kalkma. unutma ki kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş... geçenlerde de senle bi "sevgiliyle uyuma" konusunda fikir anlaşmazlığımız oldu ve sen bunu yaşayanları onaylamadığını sert bir dille belirtttin...
rahatlık konusuna gelince, bu o kişinin vicdanıdır. bi sürü adamla yatar eder, gider zarı diktirir, senden benden ala bakire numarası yapar... derin mevzular bunlar.. sen fazla gime, daha yaşın küçükk
bi de ben "evlendiği adama ne diyecek" mevzusundan hiç hoşlanmıyorum... namus sadece kadınlara için çıkmış bi kavram değil, olmamalı... erkekler istediği herşeyi yaşayabiliyorsa evlnmeden önce, bayanlar da yaşayabilmeli eğer sorumluluğunu alabileceklerse...
Günaydınlarr kızlar
hayırlı yolculuklaaaaar, bakalım nasıl haberlerle dönceksinn
ben de okudum konuyu ama hiç de üzülmedim vallaa... asla karşı değilim bu tarz ilişkilere. herkesin kendi hayatı, kendi tercihidir. yalnız bir şeyi yapıyorsan, olabilecek sonuçları göze almalısın ve buna göre de önlem almalısın.
bu arada sen bu tarz konuları çok kafana takıyosun gibi hissediyorum. sakın ama sakın kendi yargılarına uymuyor diye başkasını yargılanmaya kalkma. unutma ki kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş... geçenlerde de senle bi "sevgiliyle uyuma" konusunda fikir anlaşmazlığımız oldu ve sen bunu yaşayanları onaylamadığını sert bir dille belirtttin...
rahatlık konusuna gelince, bu o kişinin vicdanıdır. bi sürü adamla yatar eder, gider zarı diktirir, senden benden ala bakire numarası yapar... derin mevzular bunlar.. sen fazla gime, daha yaşın küçükk
bi de ben "evlendiği adama ne diyecek" mevzusundan hiç hoşlanmıyorum... namus sadece kadınlara için çıkmış bi kavram değil, olmamalı... erkekler istediği herşeyi yaşayabiliyorsa evlnmeden önce, bayanlar da yaşayabilmeli eğer sorumluluğunu alabileceklerse...
Kınamıyorum ki. Kendimi yerine koyuyorum ki Allah korusun yani. Empati kurmaya calısıyorum o kadar. Evet doğrudur. Bana ters geliyo ki buna da saygı duyulmalı. Zamanında yaşamak istiyorum herşeyi. Allah da zamanında nasip etsin..
işte ben de diyorum ki, senin tamamen karşıt olduğun bir konuda objektif olarak empati yapman mümkün değilçünkü sen daha konuyu okurken bile, "evlenmeden ilişki miiiii, hımmm, cısssss " mantığında okumuşsundur
ben senin fikrine saygı duyyorum zatenve hatta katılıyorum da. bence de böylesine özel bir olay, en özelimiz olacak olan kişiyle, o en özel günde yaşanmalı...
ama yaşayanlar da bana ters gelmiyor. kendi hayatları sonuçta... yani ben "bunnla evlenilmezse ne olacak gitti namus" meselesinden ziyade, daha büyülü bi açıdan bakıyorum olaya
neysee, burası bu konunun yeri değil, zaten buraya da taşınmamalıydı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?