- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.121
gel bi öpiyimmmm
bugünde herkesin sevesi geldi beni hee:86:
Benim 4 dişim çekildi 2 alt 2 üst bende damaklık taktım ama tam 1 sene yeni çıktıNu sene sonunda bitişini konuşuruz dedi bana
seviliyosun işteeee, daha neee
benimde 4 diş çekildi aşağı yukarı aynı canım umarım seninki erken çıkar
2.5-3 sene demişti bana canım ben doktorun her dediğini yapmıyodum o yüzden uzadı birazAy canım inşallah ya 3.5 sene çokSana başlarken kaç sene dedi peki:26:
2.5-3 sene demişti bana canım ben doktorun her dediğini yapmıyodum o yüzden uzadı biraz
Bana 1.5 sene dedi bir seneyi geçti mesela neleri yapmıyorsun ay bende pek yapmıyorum ya :44:
lastik taktırmıştı takmadımkola sakız hak getire zaten
Bende 1 2 haftadır takmadım ay ne yapayım ağrım oluyor yara da yapıyorUzar mı ki
stres yapma canım yahu öyle dediyse öyle olur
Eki Görüntüle 1093454
Ben bu tepsiyi istiyorummmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrAy nerden bulabilirimmmm
ben de bayıldım o tepsiyeeeeeeee
Ah canım sorma bittim resmen ama sadece fotoğraf var birde yüzük konacağı yerleri şamdanmış aslında mumları çıkartmışlar içine tül koymuşlar ne kadar güzel olmuş
evet ben de o bloğu okumuştummm resimlere bakarkeeen, keşke nerden aldığını da yazsaymışbelki bilindik bir mağazadır
Ben mail gönderdim kendisine az önce inşallah yardımcı olabilir hiç bu kadar beğendiğim olmamıştı :) Bloğa baktıysan görmüşsündür ne kadar güzel detaylar var değil mi çok ince düşünülmüş
avatarıma dikkat kendiminkini koyicim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?