Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

genetik olabilir o zaman bizim ailede uzun da çok fazla anne tarafımda özellikle :44:

evet ya kesinlikle genetik neyse sağlık olsun şükür bugünümüze:24:

heehh alınmadıgına sevindimm :16::16:

o zaman topikten atılmamak için kilo almak zorundasın :36::36:

ben alınmam öyle kolay kolay canım istediğin gibi takılabilirsin:33:
amaaaa kilo almak meselesinde dur bakalımm:79: almıyorum işte seni zayıflatıcam :63:

:1: gerçekten bak ya yaşını yanlış biliyorum ya da onun resimleri değil dedim bi an :1:

yok yok hepsi benim resimlerim :27: hem de yakın zamandaki resimlerim :31: ve malesef 29 yaşındayım :30:

ben alınmam öyle kolay kolay canım istediğin gibi takılabilirsin:33:
amaaaa kilo almak meselesinde dur bakalımm:79: almıyorum işte seni zayıflatıcam :63:

çok mu kiloluyum ki ben :18: nasıl zayıflatacaksın yaa, cidden zayıflatsana beni :18::18:

yok yok hepsi benim resimlerim :27: hem de yakın zamandaki resimlerim :31: ve malesef 29 yaşındayım :30:

çok mu kiloluyum ki ben :18: nasıl zayıflatacaksın yaa, cidden zayıflatsana beni :18::18:

yok tatlım ya ne çoğu ama dikkat edersen neden vermeyesin ki..
benim tatlıyla aram hiç yoktur mesela çikolatayı da hiç sevmem duyan beni deli sanıyor ama öyle:53: sonra pasta börek çok çok nadir pişer bizde..
beyaz ekmek değilde tam buğday falan yeriz..bide akşam 8 den sonra hiç bişey yemem meyve dahi..
bunları uygulayınca kilo yerinde sayıyor eminim sende böyle yaparsan sonuç güzel olacaktır:52:

canlar ben yatıyorum malum yarın işe gidicem..hayırlı geceler size:16:
sabah sayfaları okuyup size laf yetiştiririm siz uyurkene:9:
gamzeli gizemden de ses yok konuşuyor heraldee:18:

ne varmış benim arkadaşımın yaşında:52:

alt tarafı 29 yaşındayım ne var kii :36::36:

yok tatlım ya ne çoğu ama dikkat edersen neden vermeyesin ki..
benim tatlıyla aram hiç yoktur mesela çikolatayı da hiç sevmem duyan beni deli sanıyor ama öyle:53: sonra pasta börek çok çok nadir pişer bizde..
beyaz ekmek değilde tam buğday falan yeriz..bide akşam 8 den sonra hiç bişey yemem meyve dahi..
bunları uygulayınca kilo yerinde sayıyor eminim sende böyle yaparsan sonuç güzel olacaktır:52:

bende börek çörek olayı var işte yaa :26: tatlıyla çok aram yoktur ama işte börege dayanamıyorum :26: ama uygulamaya çalışacagım bi şekilde yani :26: gösterip göstermeme meselesi de degil ben rahatsızım :50:

yaşa hiç takılma bence görüntü hiç öyle demiyor, ayrıca kilolu da durmuyosun hiç onu da farkettim dert edecek bi kilon yok :31:

gel alnından öpecem seni geell :27::27:

canlar ben yatıyorum malum yarın işe gidicem..hayırlı geceler size:16:
sabah sayfaları okuyup size laf yetiştiririm siz uyurkene:9:
gamzeli gizemden de ses yok konuşuyor heraldee:18:

gizem kesin konuşuyor şuan babasıyla :53: güzel haberlerle gelir inşallah :18:

iyi geceler canım, yarın görüşürüzz :3::3:

alt tarafı 29 yaşındayım ne var kii :36::36:

bende börek çörek olayı var işte yaa :26: tatlıyla çok aram yoktur ama işte börege dayanamıyorum :26: ama uygulamaya çalışacagım bi şekilde yani :26: gösterip göstermeme meselesi de degil ben rahatsızım :50:

gel alnından öpecem seni geell :27::27:

gizem kesin konuşuyor şuan babasıyla :53: güzel haberlerle gelir inşallah :18:

iyi geceler canım, yarın görüşürüzz :3::3:

bencede kesin konuşma var şu an çok heyecanladım inşallah istediği gibi olur :18:

Back
X