- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.881
çok fazla erkek olduğu için o ortamda tanıştırmak istememiştir belki canım.. kıskanç mı sevgilin ?
Hemde çok kıskanç canım benden beter..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fazla erkek olduğu için o ortamda tanıştırmak istememiştir belki canım.. kıskanç mı sevgilin ?
kuzum böyle düşünen bir adamsa zorlamaamk lazım bence aksini düşünmesi için :26: sonuçta kendince haklı sebepleri var yani :26: hem ailesine karşı çekingen duruyordun ya sen ondan dolayı çağırmak istememiştir belki, gelirsen zor durumda kalırsın diye düşünmüştür, yine seni düşünmüştür yani :26: ben art niyet oldugunu sanmıyorum![]()
Hemde çok kıskanç canım benden beter..
o yüzden gelmeni istememiştir canım büyük ihtimal asker gecesi sonuçta hep erkeklerin olacağı belli, o ortama girmeni istememiştir seni kırmak için ya da istemediğinden yapmamıştır yani![]()
Belki de canım haklısın zaten bir ton erkek olacak falan diyordu mantıken haklı aslında ama ben yine de gel sende demesini bekledim :)
Şimdi beni çağırmadın ona kırıldım da demek istemiyorum açıkçası.. Çok küçük düşürücü..
gel deyince tamam demenden korkmuştur belki canımart niyetle çağırmadığını sanmıyorum ben sırf kıskançlıktan söylememiştir
![]()
niye çağırmadın gibi degil de mesela, kuzenini gitmeden görmek isterdim keşke bende gelseydim falan gibi dolaylı yoldan çaktırsan mevzuyu :26:
İçimi rahatlattın canım teşekkür ederim
Kuzenini bir kere gördüm daha ben![]()
İçimi rahatlattın canım teşekkür ederim
Kuzenini bir kere gördüm daha ben![]()
rica ederim canım içini ferah tut sen çok takılma bu konuya![]()
o zaman o ortamda rahat edemeyecegini düşünmüştür canım yaa![]()
Ay kızlarr iyi ki varsınız be vallaben yoksa buna takardım burnumuzdan gelirdi
![]()
Ay kızlarr iyi ki varsınız be vallaben yoksa buna takardım burnumuzdan gelirdi
![]()
kız ne burnundan getirmesi siz sözleneceksiniz bikaç hafta farkında mısın![]()
eskiden bende çok takıyodum da baktım bizim gibi düşünmüyolar zorlamadım umursamıyorum artık![]()
Evet canım da anlamadım
Benim bu iyi halim canım valla bak![]()
Evet canım da anlamadım
Benim bu iyi halim canım valla bak![]()
tadını çıkar diyorum bebegimmm![]()
sen beni görseydiiin büyük ihtimal aynıydık o zamanaşırı dozda kıskançlık vardı özellikle çok çektirdim ya ama düzeldim şükür
![]()
Sözden sonra çıkartacağım canım rahatlık gelir belki bana da
Ah sorma bende öyle takılırdı bana mesela ona bile oturup ağlardım kırılırdım bıkmıştı artık![]()
eskiden bende çok takıyodum da baktım bizim gibi düşünmüyolar zorlamadım umursamıyorum artık![]()
Sözden sonra çıkartacağım canım rahatlık gelir belki bana da
: