• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kuzum böyle düşünen bir adamsa zorlamaamk lazım bence aksini düşünmesi için :26: sonuçta kendince haklı sebepleri var yani :26: hem ailesine karşı çekingen duruyordun ya sen ondan dolayı çağırmak istememiştir belki, gelirsen zor durumda kalırsın diye düşünmüştür, yine seni düşünmüştür yani :26: ben art niyet oldugunu sanmıyorum :34:

Şimdi beni çağırmadın ona kırıldım da demek istemiyorum açıkçası.. Çok küçük düşürücü..

o yüzden gelmeni istememiştir canım büyük ihtimal asker gecesi sonuçta hep erkeklerin olacağı belli, o ortama girmeni istememiştir seni kırmak için ya da istemediğinden yapmamıştır yani :31:

Belki de canım haklısın zaten bir ton erkek olacak falan diyordu mantıken haklı aslında ama ben yine de gel sende demesini bekledim :)

gel deyince tamam demenden korkmuştur belki canım :31: art niyetle çağırmadığını sanmıyorum ben sırf kıskançlıktan söylememiştir :34:

İçimi rahatlattın canım teşekkür ederim :31:

niye çağırmadın gibi degil de mesela, kuzenini gitmeden görmek isterdim keşke bende gelseydim falan gibi dolaylı yoldan çaktırsan mevzuyu :26:

Kuzenini bir kere gördüm daha ben :53:

tadını çıkar diyorum bebegimmm :21::21:

Sözden sonra çıkartacağım canım rahatlık gelir belki bana da:52::52:

sen beni görseydiiin büyük ihtimal aynıydık o zaman :52: aşırı dozda kıskançlık vardı özellikle çok çektirdim ya ama düzeldim şükür :52:

Ah sorma bende öyle takılırdı bana mesela ona bile oturup ağlardım kırılırdım bıkmıştı artık :8::8:

eskiden bende çok takıyodum da baktım bizim gibi düşünmüyolar zorlamadım umursamıyorum artık :27:

erkekler cidden bizim gibi düşünmüyorlar :53: onların bambaşka bir dunyası var :53:

mesela gereksiz yere dürüst oluyorlar :27: nişanlımdan ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra ahaytıma biri girdi, çocuk muglalıydı, ailesinin yanına gittiginde tatillerde sürekli gece dışarı çıkyıordu, önemsemiyordum bende, çıkabilir yani benle iletişim halinde sonuçta :34: bi gece dedi ki yanımda 4 tane kız var şimdi daga dogru çıkıyoruz, manzara seyretmek istediler :53: bende kızlar gidene kadar msj atma bana dedim :53: 10 dk sonra aradı :27: benm msj ımı görünce kızları hemen evine bırakmış. çok yakın bi arkadaşı var kızı bende tanıyordum onun okuldan arkadaşlarıymış, manzara görmek isteyince çıkıyotlarmış, yoldan dönmüş ben trip atınca :27: diyorum ki neden söyledin bana bunu, ben seni zaten dışarıda biliyorum ne halin varsa gör eve geçince haber ver yeter :53: saklayacak bişey degil ki bu diyor :53: 4 tane kızla gecenin 1 inde daga çıkıyor ve saklayacak bişey degil diyor yaa :53::53: erkek mantıgı tuhaf işte :ssz: ben 2 tane erkek arkadaşımla dışarı çıksam söylemiyordum sevgilime aklı bende kalmasın diye, bunlar dürüstlük yapıyorlar bide :ssz:

Sözden sonra çıkartacağım canım rahatlık gelir belki bana da:52::52:

:

:nazar::nazar: bence kafana fazla takıyorsun canım :26: beni lütfen yanlış anlama inan kırmak yada yermek degil amacım :50: ki senden bin beterdim ben nişanlıyken, adamın evinde bi kız kalıyor diye gece sokakta yatırdım düşün yani :53: ama çok yanlışmış diyorum şimdi :50: yapacak olan zaten yapar, güvenmek lazım, huzur da kaçırmamak lazım, boşuna bir gece küs uyuyorsunuz degmez ki buna :31:

Back
X