Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Vereyim hadi :52: 42 yaşında çalışmıyor canım ev hanımı kapalı genelde eşarp kullanıyor zaten ve bakımlı da ama zevklerini hiç bilmiyorum:26:

Beyaz olabilir mi :26:

Slm canımm:3: Hangi annen dedi onu anlamadım:27:

GEnç canım daha 42 yaşında ama zevkini hiç bilmiyorum sevgilim de anlamaz zaten o benim zevkimi bile daha bilmez :47:
Heee siz kayin valideden bahsediyorsunz sanirim bodoslama daldim ben:9: kendi annem istedi kupe.Kayın valideye bisey almiycam.

sevgilinle beraber çıkıp bakın canım hediyeye :26: ben eski nişanlımla hep öyle yapardım :55:

beyaz elbiseyle de gayet güzel olur bence :28:

yarın alışverişe çıakcagım bende :27: hem iç çamaşırı almam lazım hem de hazır çıkmışken ve annemin kredi kartını ele geçirmişken kullanayım biraz :27:

bende hazırlık yok pek raahatım :24::24:

Sende nie yok hangi konuda rahatsin.Ben istiyorum ama kkmseden ses cikmiyo bende diyemiyorum bisey oturup duzgunce konusamadik

Ay valla çok şükür bunuda hallettim sıra geldi doğum gününe :53:

onu da hallederiz evelallah :42:

ben bi keresinde anneme özel bişi yapmıştımmm :23:

ne gibi özel bişey :23::23:

Heee siz kayin valideden bahsediyorsunz sanirim bodoslama daldim ben:9: kendi annem istedi kupe.Kayın valideye bisey almiycam.

Sende nie yok hangi konuda rahatsin.Ben istiyorum ama kkmseden ses cikmiyo bende diyemiyorum bisey oturup duzgunce konusamadik

sen neden kayınvalidene bişey almayacaksın :26:

bende söz nişan hazırlıgı yok diyorum canım, hazırlık olmayınca da rahat oluyorum işte :27:

onu da hallederiz evelallah :42:

ne gibi özel bişey :23::23:

sen neden kayınvalidene bişey almayacaksın :26:

bende söz nişan hazırlıgı yok diyorum canım, hazırlık olmayınca da rahat oluyorum işte :27:

Biraz ona karsi sogukluk oldu icimde zaten ben trabzonda o istanbulda.Istemeye az zaman kaldi bana daha 1 kere kizim sizin adetleriniz nasildir ne alacaz vs hic sormadi

Biraz ona karsi sogukluk oldu icimde zaten ben trabzonda o istanbulda.Istemeye az zaman kaldi bana daha 1 kere kizim sizin adetleriniz nasildir ne alacaz vs hic sormadi

lafa ortadan daldım canım ama benim durum da tam tersi onlar trabzonda ben istanbulda :1: fırsat olmamıştır canım öyle düşünme sonuçta sevdiğin erkeği doğuran kadın o . o yanından bak :52::52:

demek ki adet gelenek pek bilmiyorlar :50:
Canim bence bilmemek degil onemsemiyorlar.Ama bizimkiler sıkıstiracak onlari ve artik hak veriyorum ve istemeye geldiklerinde sesimi cikartmayacagim

lafa ortadan daldım canım ama benim durum da tam tersi onlar trabzonda ben istanbulda :1: fırsat olmamıştır canım öyle düşünme sonuçta sevdiğin erkeği doğuran kadın o . o yanından bak :52::52:

Fırsat cok oldu canm benim okadrcik degerim yokmu sadece laf olsun diye konusuyorlar bana samimi gelmiyor davranislari

merakla bekliyorum :16::16:

böyle bi tane kavanoz alıp ojeyle konsept rengim olan pembeye boyadımm kavanozun altını ve kapağını :16:

$2014-05-03 21.04.09.webp

sonraa pembiş kağıtlara güzel güzel sözler yazıp kurdeleledim minik minik :16:

bi tane pembiş anahtarlık aldım koydumm :16: (kullanmaya kıyamadı dahaa :27: )

bi de eskiden annelerimizin zamanında olan bi sakız vardı, mabel sakız, diye, onlardan alıp koydum

kavanozu da süsledim püsledimmm ve sonuççç :16:

$2014-05-03 21.05.46.webp

Canim bence bilmemek degil onemsemiyorlar.Ama bizimkiler sıkıstiracak onlari ve artik hak veriyorum ve istemeye geldiklerinde sesimi cikartmayacagim

Fırsat cok oldu canm benim okadrcik degerim yokmu sadece laf olsun diye konusuyorlar bana samimi gelmiyor davranislari

tabiki sen daha iyi biliyorsundur sonuçta sürekli onlarla beraber olan sensin ama kendini de doldurma yavrum boşver :34:

benim eski nişanlımla olan nişanımızda ne bir bohça vardı, ne bir bileklik. tektaşım bile yoktu düşün, sormadılar ister misin diye bende söylemedim. bitek alyanslarımızla yaptık nişanı. hee pişman mıyım evet, ama o zamanlar çok mutluydum çünkü sevdigim adamdı. ne zamanki sevmemeye başladım o zaman battı hep gözüme bunlar :26:

istemeyince yaranılmıyor, kimse demiyor sana sen azıyla yetindin, aferin kızım diye. ailen yol yordam biliyotdur mutaka bırak onlar halletsinler herşeyi :34:

böyle bi tane kavanoz alıp ojeyle konsept rengim olan pembeye boyadımm kavanozun altını ve kapağını :16:

Eki Görüntüle 1099028

sonraa pembiş kağıtlara güzel güzel sözler yazıp kurdeleledim minik minik :16:

bi tane pembiş anahtarlık aldım koydumm :16: (kullanmaya kıyamadı dahaa :27: )

bi de eskiden annelerimizin zamanında olan bi sakız vardı, mabel sakız, diye, onlardan alıp koydum

kavanozu da süsledim püsledimmm ve sonuççç :16:

Eki Görüntüle 1099034

sen cidden çok yaratıcısın gizemcim yaa :53::53:

benden şimdiye kadar maksimum çıkan hediye, ailecek olan resimlerimizde kolaj yaptım, büyük bir çerçeve aldım içine koydum o kadar :53:

Olsun canım boşver o zaman. O kadar değer görürler onlar da o zaman sıkma sen canını:29:

Back
X